Прескочи до съдържание

Въпроси Валенсия и Барселона

sdjudjanka

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте, магеланци!

През април плануваме пътуване 2 дни Валенсия и 5 Барселона. Валенсия ще съвпадне с техния Великден. Имам следните въпроси:

1. Ще е достатъчно ли времето ни във Валенсия. Искаме да посетим Биопарк и Океанографик. Къде да отседнем?

2.Кога е най-удачно и изгодно да закупим билети за влак Валенсия-Барселона? Идеята е да пътуваме със самолет София-Валенсия и Барселона-София.

3. В Барселона 5 дни ще са ок ли? Къде да отседнем, в кой район? Искаме да усетим атмосферата на града?

4.Препоръчайте местата в Барселона, които си заслужават.

5. През Април времето там как е?

Всички съвети и мнения ще са ни много полезни.

Публикувано:

За Валенсия 2 дни са достатъчно време според мен, за да видите най-доброто от града.

През април времето е приятно като температура и в двата града, но евентуално може да хванете дъждовни дни. Аз обикновено ползвам Airbnb във Валенсия.

За влаковете, следете за промоции. 

• Харесвам 1
Публикувано:

В началото на Май вероятността за валежи по-малка ли е?

Кои според Вас са най-добрите неща във Валенсия, които да не пропуснем?

Публикувано:

Супер! На детенце много ще му харесат Биопарка и Аквариума. Не знам само, ако ги направите в един ден дали няма да ви дойде малко изморително. 

Мисля, че ще ви е приятна разходката и до плажа, за кафе или дълъг обяд, дори и да не влизате в морето. Чуден е плажът на Валенсия.

Също така можете да се помотаете по центъра и да посетите централния пазар. Аз ги виждам като 3 нощувки/2 пълни дни да имате 🙂 

Друго нещо специално не се сещам, но все пак това са ми спомените от преди 10 години 🙂   Сега си видях снимките, моят син е бил точно на 9 г., когато бяхме във Валенсия 🙂 

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.