Парафраза Публикувано: 15 ноември, 2022 Публикувано: 15 ноември, 2022 Ако са ми правилни информациите, транзита в Бергамо може да се използва в посока од Шенген към страна извън или вътре Шенгена. Но неможе , когато се пътува например от София за Прага. Има ли някой конкретен опит?
jorocontrola Публикувано: 16 ноември, 2022 Публикувано: 16 ноември, 2022 Не съм минавал, но това което видях и помня от летото господне 2019. Слизайки от София се отива на голямата опашла за проверката на документите. В дясно се падаше автоматичната проверка и ние се насочихме към нея. Най в дясно беше и транзита и според мен можеше и да се мине от София. Доколко е истиниски транзит или пак ще има проветки не мога да кажа ... 1
lyube Публикувано: 16 ноември, 2022 Публикувано: 16 ноември, 2022 @Парафраза Може да се направи такъв транзит. Правил съм го преди няколко години. Локацията е както е обяснила Jorocontrola. Особеното което помня беше, че врата за транзит беше затворена и трябваше да попитам служителя, който насочваше хората на опашките да ми отвори - само аз го правех от целия полет. Мисля че пак някой ми погледна паспорта и бордната карта за следващия полет, но не съм чакал и излизал от зоната за сигурност. 4
Argentique Публикувано: 16 ноември, 2022 Публикувано: 16 ноември, 2022 И от сайта на летището. https://www.milanbergamoairport.it/en/transiti/ При пристигане от София се минава през тази зона и онзи ден я видях. 1
Парафраза Публикувано: 16 ноември, 2022 Автор Публикувано: 16 ноември, 2022 Поокуражихте ме, благодарна съм за всички отзиви. Имам само час и 49 Мин. да се преместя на гейт за Прага, дано успея. А сега ще сподели ли някои как да отида от летището Пунта Кана до Bayahibe. Как е там с Убер, Болт или подобни тахи онлайн услуги.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега