Прескочи до съдържание

Служебен паспорт - предимства и недостатъци

Препоръчани мнения

Публикувано:

Имам един въпрос,малко страни е от дискусията и Георги ако иска може да го отдели като тема.

Какво е предимството да имаш служебен БГ паспорт?

Както и евентуални минуси,ако само ти пътуваш от семейството с такъв?

Предварително Благодаря.

Публикувано:

Кой има право на служебен паспорт и какво всъщност преставлява той? Винаги съм смятал, че е някаква разновидност на дипломатическия, но може би съм се бъркал... 

Публикувано:

Най -простичко казано"право на служебен паспорт" имат Чиновниците от държавната администрация.....Има ги и  в момента!!

Публикувано:

Порових се,почетох за служебния паспорт-разбрах само ,че имаме спогодба с Индонезия за безвизово влизане в страните за тези които имат служебен паспорт.Малко ,но все пак нещо...но ми се иска повечко да разбера:-)

Публикувано:

Ако говорим за всякаквите специализирани паспорти, мисля че повечето от тях са нож с две остриета. Може да дават известни привилегии на едни места, но на други да са проблем. Един приятел французин работи в НАТО, компютърен специалист,  чиновническа работа, но каза че по тоя повод има големи проблеми при пътуване в доста държави извън блока.

Автоматично влизаш в подозрителната листа по тоя начин, вече не те гледат като обикновен турист, а като потенциален шпионин.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.