Argentique Публикувано: 18 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 18 февруари, 2023 В Южна Испания и Мароко е силно застъпена покривната култура и много я харесвам. В Малага и Севиля има барове по покривите из центъра и често за там се чака на опашка, пък на мен все не ми се е щяло да чакам... Маракеш. Ако искате да гледате какво се случва на площада Джама Ел Фна (а там се случва всичко невъобразимо), без да ви досажда никой през минута, решението е да седнете на заведение с тераса. Много са и няма да посочвам конкретно. Друго, не на площада Отделно всеки риад си има покрив. Зимата е чудесно място за сгряване, ако предвидливо не сте си донесли някое твърдо гориво от Европа. За по-сигурно комбинирах. 12 Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: 2 юли, 2023 Автор Сподели Публикувано: 2 юли, 2023 Хамбург - HERITAGE Rooftop Bar https://www.heritage-restaurants.com/en/home/rooftop-bar/ 10 1 Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: 2 юли, 2023 Автор Сподели Публикувано: 2 юли, 2023 Вилнюс, Литва, бар в телевизионната кула /върти се на 360 градуса/. Снимките са ми стари 🙂 12 Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: 25 октомври, 2023 Автор Сподели Публикувано: 25 октомври, 2023 А, и в Катманду намерих roof барчета 🙂 Първото е Nepalaya Rooftop Restaurant - страхотна гледка, вкусна храна, любезен персонал. Е, хората си сушаха чорапите в единия край, но къде всъщност да си ги сушат 😄 Качвам няколко снимки. Посетихме и Fat Monk's Bar, на високо е, води се rooftop bar, но няма кой знае каква гледка. Храната е приятна, има хубава жива музика 🙂 Имам само една снимка, отдолу 🙂 6 4 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега