jivko hinov Публикувано: 13 декември, 2022 Сподели Публикувано: 13 декември, 2022 Това с представянето още от сайтовете за запознанства ми е най-трудната и некомфортна част от всичко. Случайно попаднах на форума, търсейки информация за Виетнам. Живял съм дълго време в щатите и смея да твърдя, че ги познавам по-добре от България, също така съм живял като полу-турист във Филипините и Тайланд. Така че се надявам да мога и аз да допринеса с нещо като информация за тези дестинации. 11 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 13 декември, 2022 Сподели Публикувано: 13 декември, 2022 Добре дошъл при нас! С удоволствие ще прочетем каквото решиш да споделиш с нас за САЩ, Филипини, Тайланд. 3 Връзка към коментар
jivko hinov Публикувано: 13 декември, 2022 Автор Сподели Публикувано: 13 декември, 2022 преди 2 минути , Mary каза: Добре дошъл при нас! С удоволствие ще прочетем каквото решиш да споделиш с нас за САЩ, Филипини, Тайланд. По скоро мога да взимам отношение по подобни теми или при задени въпроси, не съм добър разказвач, а целия снимков материал е в екстърнал хард диск, който се повреди 3 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 13 декември, 2022 Сподели Публикувано: 13 декември, 2022 Добре дошъл, Живко! Чувствай се уютно и задавай въпроси за която и дестинация те вълнува. 🙂 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега