IBogdanova Публикувано: 5 януари, 2023 Публикувано: 5 януари, 2023 преди 15 минути , Lindt каза: Погледни евентуално настоящото промо на AirFrance дали ще ти свърши работа: https://wwws.airfrance.bg/search/open-dates?originCode=SOF&originType=CITY&tripType=ALL&cabin=ECONOMY&zoneCode=EUR&pax=1:0:0:0:0:0:0:0&cabinClass=ECONOMY&connections=SOF:C>BKK:C-BKK:C>SOF:C&bookingFlow=LEISURE&activeConnection=0 Благодарско! Пак ми излизат 2 двупосочни билета 3600лв. като най-евтин вариант. 😞
stanimir Публикувано: 5 януари, 2023 Публикувано: 5 януари, 2023 21 minutes ago, IBogdanova said: Благодарско! Пак ми излизат 2 двупосочни билета 3600лв. като най-евтин вариант. 😞 Ако търсите за след месец - два не очаквайте много ниска цена.Обикновено предната есен излизат добрите предложения за следновогодишния сезон , а сегашните промота ще са вече за периода след април/май до есента. 1
ivan69 Публикувано: 5 януари, 2023 Публикувано: 5 януари, 2023 преди 46 минути , IBogdanova каза: Ще се възползвам от темата и ще попитам от къде взехте билети до Бангкок, търся от няколко дни и не ми излиза нищо по-евтино от 800 евро на човек, което май е доста за там. 🙂 Scoot имат промоция . Детето купи Атина-Банкок за 180лв. Еднопосочен за 5.9 2
IBogdanova Публикувано: 5 януари, 2023 Публикувано: 5 януари, 2023 преди 6 минути , ivan69 каза: Scoot имат промоция . Детето купи Атина-Банкок за 180лв. Еднопосочен за 5.9 Уау! Можете ли да ми кажете за кои дати?
ivan69 Публикувано: 5 януари, 2023 Публикувано: 5 януари, 2023 преди 5 минути , IBogdanova каза: Уау! Можете ли да ми кажете за кои дати? Написал съм 5.9.2023 малко е дъждовен сезон обаче
IBogdanova Публикувано: 5 януари, 2023 Публикувано: 5 януари, 2023 преди 1 минута , ivan69 каза: Написал съм 5.9.2023 малко е дъждовен сезон обаче Ааа, ясно! Аз търся сега за края на март-април. Излизат ми по 1700 евро двупосочни за двама, което е най-евтиното в Scoot. Явно трябва да се запази за доста рано или за нещо в дъждовен сезон. 😔 Не знам как хората си намират добри цени на билетите за там...
yordanov Публикувано: 5 януари, 2023 Публикувано: 5 януари, 2023 преди 19 минути , IBogdanova каза: Не знам как хората си намират добри цени на билетите за там... Като следят темите с промоциите и планират отрано - Търкиш през 2022 имаха две големи промота, в едното, например, имаше билети до Пукет от София за 390 евро двупосочно, включително за датите, които търсите. До Банкок, ако не ме лъже паметта, цената беше сходна. Ето я темата с техните промоции, най-добре се абонирайте и следете: Може да намерите и темата с промоциите на Катарските. 3
IBogdanova Публикувано: 5 януари, 2023 Публикувано: 5 януари, 2023 преди 3 минути , yordanov каза: Като следят темите с промоциите и планират отрано - Търкиш през 2022 имаха две големи промота, в едното, например, имаше билети до Пукет от София за 390 евро двупосочно, включително за датите, които търсите. Ето я темата с техните промоции, най-добре се абонирайте и следете: Може да намерите и темата с промоциите на Катарските. Благодаря! 🙂
stanislavpp Публикувано: 5 януари, 2023 Публикувано: 5 януари, 2023 преди 6 часа, T.E.Lawrence каза: Няма да се изисква ваксина Ще се изисква минимум две ваксини за всички влизащи , няма все още определена дата , но ще е със сигурност минимум една седмица преди китайската НГ. Thailand will revive its Covid-vaccination requirement within a week before Chinese are allowed to travel freely out of the country, according to Thai authorities. The requirement will be in place for all international visitors who must be able to prove that they have been vaccinated at least twice. Also, those who continue to travel to countries requiring proof of a negative covid-19 test will need to prove that they have adequate travel insurance (in case they test positive while in Thailand and need to extend their stay). https://www.bangkokpost.com/thailand/general/2476069/proof-of-covid-jabs-for-all-visitors-revived 3
ivan69 Публикувано: 5 януари, 2023 Публикувано: 5 януари, 2023 Малко е извън темата,но да попитам.Детето има полет Атина-Сингапур-Бангкок на 5.9.2023. Ако Тайландци те въведат задълж ителен сертификат за ковид,може ли просто да си остане в Сингапур? Пътува само с ръчен багаж. Не че ако Тайланд въведат ковид фашизъм и другите в района няма да ги последват.,
DaBo Публикувано: 5 януари, 2023 Публикувано: 5 януари, 2023 В Сингапур правилата се спазват не на 100%, а на 150%. Ако въведат маски навън, ще носи маска и ура ще вика, защото хич няма да се замислят и да го глобят с максималната глоба. В Тайланд биха били малко по-благосклонни към чужденците. Но ако и една държава въведе изискване за сертификати, почти съм сигурна, че и съседните ще го направят в региона. Дали може да остане в Сингапур без да продължи към Банкок, не мога да кажа... До септември обаче има адски много време и е много рано да се мисли за това. 1
stanimir Публикувано: 5 януари, 2023 Публикувано: 5 януари, 2023 Защо да не може , може да остане в Сингапур, полета му освен това е еднопосочен.Аз обаче също предполагам че ако почнат да въвеждат мерки наоколо в Сингапур ще са сред най-тежките.Това е вероятно най-фашистката държава в региона. 2
stanislavpp Публикувано: 5 януари, 2023 Публикувано: 5 януари, 2023 преди 46 минути , ivan69 каза: Малко е извън темата,но да попитам.Детето има полет Атина-Сингапур-Бангкок на 5.9.2023. Ако Тайландци те въведат задълж ителен сертификат за ковид,може ли просто да си остане в Сингапур? Пътува само с ръчен багаж. Не че ако Тайланд въведат ковид фашизъм и другите в района няма да ги последват., преди 18 минути , stanimir каза: Защо да не може , може да остане в Сингапур, полета му освен това е еднопосочен Няма да може , на чек ин в Атина няма да му издадат бординг пас още за първият полет до Сингапур . 2
stanimir Публикувано: 5 януари, 2023 Публикувано: 5 януари, 2023 10 minutes ago, stanislavpp said: Няма да може , на чек ин в Атина няма да му издадат бординг пас още за първият полет до Сингапур . Е да , ако няма ваксинационен сертификат, макар да предполагам че сега вече може да се сдобиеш още по-лесно с такъв.Аз имах предвид да остане ако просто не му се ходи с маска из Тайланд.
Георги Матеев Публикувано: 5 януари, 2023 Публикувано: 5 януари, 2023 Мдааа, мога само да се радвам, че послушах вътрешния си глас и не планирах нищо из Азия за 2023. Усещам, че голямото мазало тепърва предстои. 3
boogy83 Публикувано: 5 януари, 2023 Публикувано: 5 януари, 2023 Четох мнения за преминаване през границата сухопътно и искам да кажа, че преминаването на границата Камбоджа-Виетнам ми е едно много, много силно преживяване. На смръчаване, явно в края на работния ден наближавахме границата с Виетнам и имаше задръстване от камиони, коли, мотори....десетки, може би стотици камиони, натоварени с хора/работници (напомнящо филма Списъкът на Шиндлер). Преживяването е много запленяващо и интересно, може би малко екстремно, но няма никаква опасност според мен 🙂 Забавното става, като един пич с моторетка и къси гащи събере паспортите на всички в буса и каже, че отива на границата, да ви подготви документите 😄 преди 14 минути , stanislavpp каза: Няма да може , на чек ин в Атина няма да му издадат бординг пас още за първият полет до Сингапур . Мда, това си е основният проблем. Макар и моят случай да е за друго летище и авиокомпания имах проблеми... Трудно си намерих документа (в телефона) за влизане в Колумбия и ми отказваха до последно бординг за полета до Истанбул...добре че накрая си намерих документа, точно преди затваряне на гейта. (на всичкото отгоре става дума за документ, който се попълва в интернет и търпи отлагане...) Но да...тия документи ги проверяват на изходната точка. 1
ivan69 Публикувано: 5 януари, 2023 Публикувано: 5 януари, 2023 Преди 1 час, stanislavpp каза: Няма да може , на чек ин в Атина няма да му издадат бординг пас още за първият полет до Сингапур . Чек ин няма ли да е за Сингапур? Пък вече от Сингапур да не го чекират за Тайланд. То е ясно , че едни ако въведат мерки , целият район ще въведе , ама по-принцип питам.
stanislavpp Публикувано: 5 януари, 2023 Публикувано: 5 януари, 2023 Не - при чек ин се проверява изискванията за влизане на дестинацията ( последната точка на пристигане ) , както и транзитните изисквания на транзитиращите държави. Във вашият конкретен случай - изискванията на Тайланд + изискванията на Сингапур , ако нямат стерилен транзит. Например : месеци преди Япония да отворят, позволяваха стерилен транзит през Токио , но само ако не се сменяше летище.. 3
stanislavpp Публикувано: 5 януари, 2023 Публикувано: 5 януари, 2023 преди 54 минути , Георги Матеев каза: Мдааа, мога само да се радвам, че послушах вътрешния си глас и не планирах нищо из Азия за 2023. Усещам, че голямото мазало тепърва предстои. Никакво мазало няма да престои е моето мнение - по предпазливите държави ще изискват някое или комбо от актуална ваксинация , пср тест и задължителна застраховка . За мен бяха неприятни единствено изискванията ( когато ги имаше ) за връщане в собствената си държава ..
stanimir Публикувано: 5 януари, 2023 Публикувано: 5 януари, 2023 5 hours ago, era123 said: За съжаление вече няма евтини билети до тая част на света (пък и до другите). Не е точно така.Америките са все така евтини.Като я няма Азия , ей ги де са Карибите. 2
Hadzhitodorovi Публикувано: 6 януари, 2023 Публикувано: 6 януари, 2023 преди 15 часа, Георги Матеев каза: Мдааа, мога само да се радвам, че послушах вътрешния си глас и не планирах нищо из Азия за 2023. Усещам, че голямото мазало тепърва предстои. Съвсем нищо?
alexnpopova Публикувано: 6 януари, 2023 Автор Публикувано: 6 януари, 2023 На 5.01.2023 г. в 11:02, T.E.Lawrence каза: В рамките на два дни, моето мнение се промени и нещата започват да стават много сериозни заради отварянето на Китай и последиците. В момента е много грешно да се планира обиколка на няколко държави. С риск да ме набедят отново, че съм извадил кристалната топка, следя медиите из Югоизточна Азия и китайците предизвикаха вълна от събития. Предстоят важни срещи в Малайзия, Тайланд и други страни дали и какви ковид мерки да се върнат. Най-големият проблем идва от това, че не искали да дискриминират Китай като други страни (Мароко, Италия) и можело да ги въведат за всички. Уверяват, че затваряния на бизнеси и граници не се предвиждат, но всеки без бустер и който не е ок да си прави тестове да следи много внимателно . Най-общо максимумът на мерките, който се обсъжда е дали да има изискване за ковид застраховка, ваксина/бустер, тестове бързи/пцр и връщане на маски. Да се надяваме , че няма да има нищо такова, но срещите предстоят. За Тайланд важната среща е днес по-късно. Ъпдейт: Докато пишех поста, излязоха успокоителни новини поне за Тайланд. Ще изискват ковид застраховка за страни, коити искат пцр тест на влизане. За момента това са Индия и Китай. Надявам се, никой не обсъжда да комбинира Тайланд с Индия тук. 🙂 Няма да се изисква ваксина. Официалната конференция е около 8 бг време, но изтичащата предварителна информация винаги се е потвърждавала. Искрено се надявам нещата да не загрубеят. Въпреки че може и да се очаква сериозна драма отново. За втори път се опитвам да правя това пътуване и този скапан ковид и Китай тотално прецакват нещата. Ще изчакам пак няколко дни да видя какво ср случва и тогава ще купувам билети, че не ми се разправя пак 6 месеца с авиокомпании 🤦♂️🤷♀️😫 ако трябва ще се насоча към друга дестинация, но със сигурност не ми се пътува със страх, маски и всякакви подобни. Ей я Мадейра къде е 😂 краен вариант там 3
boogy83 Публикувано: 6 януари, 2023 Публикувано: 6 януари, 2023 преди 45 минути , alexnpopova каза: ако трябва ще се насоча към друга дестинация, но със сигурност не ми се пътува със страх, маски и всякакви подобни. Ей я Мадейра къде е 😂 краен вариант там Я си направи едно пътуване в карибския басей и не се ядосвай за азиатската блъсканица 🙂 2
Eva eva Публикувано: 7 януари, 2023 Публикувано: 7 януари, 2023 И аз се пренасочих. Обмислях евентуално пътуване към Сингапур и Индонезия за края на май, началото на юни, но при това положение няма смисъл. Жалко, че Карибите тогава "не работят", но има и други опциони 🙂 Живи и здрави ще видим какво ще е положението към края на годината 🙂 2
DaBo Публикувано: 7 януари, 2023 Публикувано: 7 януари, 2023 Е, изчакайте още малко. Тепърва ще се решава какво и как. А и сега чета разни новини във връзка с вируса, та не се знае и другите опции как ще реагират в близко бъдеще. 😉
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега