ivan69 Публикувано: 20 януари Публикувано: 20 януари Ако ти липсва алкохола в Оман, Havana Salalah е мястото. Там още със сядането за обяд ни питат какво ще пием. Алкохола се лее като на слънчака, само цените са височки. Иначе на мен Оман определено ми е в топ 3 места които съм посещавал, не случайно се връщам 3та поредна година. 9
Alexander Публикувано: 21 януари Публикувано: 21 януари На 20.01.2026 г. в 10:13, ivan69 каза: Ако ти липсва алкохола в Оман, Havana Salalah е мястото. Там още със сядането за обяд ни питат какво ще пием. Алкохола се лее като на слънчака, само цените са височки. Иначе на мен Оман определено ми е в топ 3 места които съм посещавал, не случайно се връщам 3та поредна година. Чак да ми липсва не бих казал, но като хапвам все ми идва да пийна и гледам къде е чашата, а то няма.. Иначе не съм фен на плащането на луди цени, само и само да пия, та надали ще поръчам. Иначе си бяхме взели от летището 2 вина и вечерно време преди лягане пийвахме. В Хилтън със собствен плаж и т.н., цените не бяха свръх високи като за такова място и такава страна. Корона, Стела, Хайникен 11-13 евро, вината на чаша бяха като в София обаче, Masia Chardone Spain 7,7 евро чаша, като имаше и по-скъпи. Коктейли с алкохол 13-14 евро 3
chandni Публикувано: 3 февруари Публикувано: 3 февруари На 20.01.2026 г. в 9:47, Alexander каза: Много ни хареса Оман, за разлика от другите съседни страни. Вече правя планове за второ посещение за повечко дни, че само около Мускат въртяхме. Няма народ, свръх чисто, само Япония и още 2-3 страни може да са преди тях, няма никакви опити за мамене, просене на бакшиши, не на последно място много евтино и на кръчма и в магазин и нощувки. Единствен минус е, че няма навсякъде алкохол, но не е забранено все пак. Би ли споделил ресторанти, които сте посетили и са ви харесали в Оман. Благодаря!
Alexander Публикувано: 3 февруари Публикувано: 3 февруари 7 Fishes, Aroos Al Bahar Fish Restaurant, рибни Lahab Kitchen Restaurant, месни неща, лахаб с шиле, пилешко и други 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега