Simo.Andon Публикувано: 7 януари, 2023 Сподели Публикувано: 7 януари, 2023 Здравейте, пътешественици. Благодаря ви за това,че ме приехте във вашата общност.Живея В Лондон Обожавам пътешествия чрез които се забавлявам и обогатявам мирогледа се.Предпочитани дестинации Италия, Испания, Португалия и Гърция. Живял съм в Италия и се надявам да бъда полезен при нужда. Радвам се,че ви има -за да мога да научавам нови, полезни и важни знания.Благодаря ви 23 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 7 януари, 2023 Сподели Публикувано: 7 януари, 2023 Добре дошъл при нас! Връзка към коментар
Роми Публикувано: 7 януари, 2023 Сподели Публикувано: 7 януари, 2023 Добре дошъл! Чудесно е да чуеш впечатленията на човек, живял на определено място и с усет на пътешественик. Ще е перфектното съчетание! 3 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 7 януари, 2023 Сподели Публикувано: 7 януари, 2023 Добре дошъл! Хубаво е, че се увеличаваме! Връзка към коментар
crazyhorse Публикувано: 7 януари, 2023 Сподели Публикувано: 7 януари, 2023 Добре дошъл! Връзка към коментар
Simo.Andon Публикувано: 14 януари, 2023 Автор Сподели Публикувано: 14 януари, 2023 Благодаря ви от сърце! 1 Връзка към коментар
Деси Иванова Публикувано: 31 юли, 2023 Сподели Публикувано: 31 юли, 2023 Здравейте, пътешественици. Казвам се Деси и съм начинаеща в самоорганизираните пътувания. Обожавам да пътувам. Новите култури и дестинации ме вдъхновяват. Аз съм дизайнер. На 32 години съм. Живея в София. Имам две кучета, които са много луди 😆 но са най-сладките същества на света. Ще се радвам да се запознаем и на живо с вас и се надавам да намеря компания за пътувания 🙂 14 Връзка към коментар
polton Публикувано: 14 август, 2023 Сподели Публикувано: 14 август, 2023 Здравейте, хора на света 🙂 Казвам се Пламен Петров, на 39 г. До момента съм пътувал основно в Европа и близка Азия. Ще се радвам да намеря нови приятели за споделени трипчета по света. Поздрави 🌍🚗✈️ 11 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 14 август, 2023 Сподели Публикувано: 14 август, 2023 преди 19 минути , polton каза: Здравейте, хора на света 🙂 Казвам се Пламен Петров, на 39 г. До момента съм пътувал основно в Европа и близка Азия. Ще се радвам да намеря нови приятели за споделени трипчета по света. Поздрави 🌍🚗✈️ Добре дошъл и попътен вятър! 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега