Прескочи до съдържание

Пакистан -Индия-Пакистан. Някой правил ли го е така?

era123

Препоръчани мнения

Публикувано:

Искам да мина през граничния пункт Уага от Лахор към Амритсар. И после обратно в Пакистан. 

Някой знае ли дали става?

Е индийска евиза, не. Искат да летиш за първото влизане в Индия. 

Дали става с хартиена виза обаче?

Пакистанската евиза за повече от едно влизане ли е (има ли опция за 1+)?

• 10 месеца по-късно ...
Публикувано:
3 hours ago, giafil said:

Да подновя темата 

Някой вадил ли е еvisa от онлайн портала за Пакистан 

https://visa.nadra.gov.pk

и Влизал ли е от Пакистан в Индия или обратно? 

Аз съм вадил тая година. Ходи се на интервю. 

За влизането, не можах, щото нямах индийска виза. 

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
  • 1 година по-късно ...
Публикувано:
На 18.12.2023 г. в 17:39, giafil каза:

Да подновя темата 

Някой вадил ли е еvisa от онлайн портала за Пакистан 

https://visa.nadra.gov.pk

и Влизал ли е от Пакистан в Индия или обратно? 

Вече се вади много лесно, от края на 2024 става за 1 ден. 

За Индия трябва да имаш отделна виза, не от тези онлайн, дето трябва да се влиза от определени летища, така става. Кандидатстваш за мулти ентри туристическа за Пакистан и си готов.

Публикувано:
преди 22 минути , Happy_Traveler каза:

Вече се вади много лесно, от края на 2024 става за 1 ден. 

За Индия трябва да имаш отделна виза, не от тези онлайн, дето трябва да се влиза от определени летища, така става. Кандидатстваш за мулти ентри туристическа за Пакистан и си готов.

Не е точно толкова лесно, за тази индийска виза, но става. Говорих два пъти  с индийското посолството . Попълваш онлайн документите, после ги сваляш на пдф и пращаш на мейл и чакаш посланика да одобри евентуално. Но, има безброй въпроси свързани с Пакистан- бил ли си, роднински връзки и тн. Както и изискване на билет отиване и връщане. Понеже мислех да минаваме пешеходно от Лахор и отидем до Златния храм в Амритсар  и питах какво трябва да се пише. Отговориха ми - Страница или две свободен текст с цялата програма по дни и часове и защо от там, както и резервации и номера за контакт.  И да чакам евентуално да одобри… 

Два дни в Амритсар и Златния храм не ми се стори толкова належащ, за да си причинявам подобен мазохизъм за 180лв 

• Шок 2
Публикувано:
преди 7 минути , Branko каза:

Не е точно толкова лесно, за тази индийска виза, но става. Говорих два пъти  с индийското посолството . Попълваш онлайн документите, после ги сваляш на пдф и пращаш на мейл и чакаш посланика да одобри евентуално. Но, има безброй въпроси свързани с Пакистан- бил ли си, роднински връзки и тн. Както и изискване на билет отиване и връщане. Понеже мислех да минаваме пешеходно от Лахор и отидем до Златния храм в Амритсар  и питах какво трябва да се пише. Отговориха ми - Страница или две свободен текст с цялата програма по дни и часове и защо от там, както и резервации и номера за контакт.  И да чакам евентуално да одобри… 

Два дни в Амритсар и Златния храм не ми се стори толкова належащ, за да си причинявам подобен мазохизъм за 180лв 

Бранко, здравей!

Аз отговорих на въпроса: "Някой вадил ли е еvisa от онлайн портала за Пакистан " - ЧЕ СЕГА ТОВА Е МНОГО ЛЕСНО! 

И след това написах, че индийската виза е отделна.

Това, което описваш, ще е в полза на който иска да ходи, много добре обяснено. То също не звучи никак сложно, те няма как да проверят информацията, хотелски резервации и т.н. Просто ще гледат да не сте роднина на местен. И ще ви дадат визата.

Публикувано:
преди 8 минути , Happy_Traveler каза:

Бранко, здравей!

Аз отговорих на въпроса: "Някой вадил ли е еvisa от онлайн портала за Пакистан " - ЧЕ СЕГА ТОВА Е МНОГО ЛЕСНО! 

И след това написах, че индийската виза е отделна.

Това, което описваш, ще е в полза на който иска да ходи, много добре обяснено. То също не звучи никак сложно, те няма как да проверят информацията, хотелски резервации и т.н. Просто ще гледат да не сте роднина на местен. И ще ви дадат визата.

Да да, разбрах , че за Пакистан ти беше отговора🙂

Нея я симулирах преди време , но още не съм я вадил.

Аз само за тази прословута сухопътна индийска виза имах предвид . По всяка вероятност ще дадат , ще се разбере след определена дата с час за събеседване , което пропуснах да кажа. Досадна процедура просто, преценихме, че не си заслужава и ще останем в Пакистан повече, че и без това имаме само 9дни там

• Харесвам 2
Публикувано:
52 minutes ago, Branko said:

Еее верно ли?  Лахор е довоно тъп град. Границата и златния храм го осмислят. Иначе си е греда. 

Мен много ме е яд, че не успях с Индия от Лахор. 

Публикувано:

Златният храм със сигурност е интересен, но Лахор е МНОГО по-интересен! 

Стара част, нова част, музеи, граничната церемония, стария форт, джамии... Food street, Havelis... Да не говорим пък колко кипящ е културния живот на града. 

Местата за настаняване са много по-добри. 

Подобен впечатляващ храм има на 2 часа от Лахор - в Kartarpur.

images(49).jpeg.4da25013d8d82c63998caf7f835df6c7.jpeg

• Харесвам 3
  • Благодаря 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.