Plamsi Публикувано: 27 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2023 Малко глупав въпрос, но тъй като ще съм за първи път на сбирка, как да Ви познае човек най-лесно? Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 27 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2023 При влизане, отляво под арките са местата срещу бара, всичките маси са запазени за нас. Седящите ниски маси, не баровете отпред. 1 Връзка към коментар
Blagovesta78 Публикувано: 27 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2023 Как ми се иска да присъствам, да се запозная с толкова невероятни хора....но следващия път!След седмица се прибирам окончателно в България, та колко често правите такива сбирки в Пловдив? Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 27 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2023 преди 43 минути , Plamsi каза: Малко глупав въпрос, но тъй като ще съм за първи път на сбирка, как да Ви познае човек най-лесно? Носи бутилка малцово, те ще те познаят. Може и тематично според историята на мястото облекло (ей сега те вкарах в размисъл) 😁 5 Връзка към коментар
Sun4o Публикувано: 27 февруари, 2023 Автор Сподели Публикувано: 27 февруари, 2023 преди 2 часа, Zaro каза: Носи бутилка малцово, те ще те познаят. Може и тематично според историята на мястото облекло (ей сега те вкарах в размисъл) 😁 Не плаши хората. И немалцово пием. 2 Връзка към коментар
lamerz1912 Публикувано: 27 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2023 Идвам, но ще закъснея малко. 1 Връзка към коментар
Sun4o Публикувано: 27 февруари, 2023 Автор Сподели Публикувано: 27 февруари, 2023 преди 28 минути , lamerz1912 каза: Идвам, но ще закъснея малко. Редно беше и Съпротивата да има присъствие😀 преди 3 часа, Blagovesta78 каза: …колко често правите такива сбирки в Пловдив? Често са. 2-3 годишно😀 1 1 Връзка към коментар
Desi05 Публикувано: 27 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2023 Идвам :) 1 Връзка към коментар
peter118 Публикувано: 28 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 28 февруари, 2023 Чаках някой друг да вземе 13то место ама айде аз ще съм "Любимец 13 " 😂 1 Връзка към коментар
ВениК Публикувано: 1 март, 2023 Сподели Публикувано: 1 март, 2023 Поздрави от най- нетърпеливия магеланец от бойната кръчма в Пловдив. Силно се надявам времето отвън да не ви е отказало.... Връзка към коментар
vsichkozadoma Публикувано: 15 март, 2023 Сподели Публикувано: 15 март, 2023 (редактирано) Страхотна идея. С удоволствие бих присъствал следващия път. Поздрави Редактирано 15 март, 2023 от neuromancer 1 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 23 юни, 2023 Сподели Публикувано: 23 юни, 2023 Хайде да се видим в Пловдив! 🙂 Сигурно има много хора, които се чудят като мен къде да ходят през уикенда. Е, ами хайде този уикенд да бъде едно "на кафе в Пловдив". И сега да не ми започнете с: "Еми, много късно го казваш" "Вече си имаме планове" и т.н. Тъй като и аз все още се чудя, може да се получи така, че предлагам инциатива, а не вземам участие. Така че не ме приемайте за организатор. 🙂 Един Пловдив винаги е добра идея, нали?! Със ситния шрифт: Промоцията включва ядене и пиене в крачма на мои познати, които са ми обещали процент от оборота. Следва купуване на сувенири от друг мой приятел, където отново вземам проицент. Изпращане и посрещане се таксуват отделно и е в размер на голяма усмивка. Всички останали разходи и такси ще останат скрити и неясни до момента, в който ще бъдат изискани за плащане. Всичко в ситен, а и едър шрифт е несериозно и може да се промени в следващия момент. Връзка към коментар
ВениК Публикувано: 23 юни, 2023 Сподели Публикувано: 23 юни, 2023 Аз съм пас, тръгвам на море. Много ми се иска да си похортуваме пак за пътувания и места, ама ще дебна съобщенията за следваща сбирка. Тази я пропускам. 1 Връзка към коментар
jul Публикувано: 23 юни, 2023 Сподели Публикувано: 23 юни, 2023 Много късно казваш 😂😂😂 3 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 23 юни, 2023 Сподели Публикувано: 23 юни, 2023 преди 46 минути , jul каза: Много късно казваш 😂😂😂 🤣 1 Връзка към коментар
Sun4o Публикувано: 2 юли, 2023 Автор Сподели Публикувано: 2 юли, 2023 Аз пък от 22-ри съм Сънчакис по плажовете на комшиите и хептен - нито съм видял, нито можах да дойда😀 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега