Kapitán Lilek Публикувано: 11 февруари, 2014 Сподели Публикувано: 11 февруари, 2014 С малко закъснение влизам тук и пиша тия редове - официалното представяне на Kapitán Lilek пред Магеланци Веднъж бях попаднал в Аерохроники - и то на текст за кемтрейлс, за истерията кемтрейлс; достави ми истинско удоволствие. Честно казано, няма по-красиво небе от онова, на което облаците, въздушните течения и самолетите рисуват ведно. Като отида на ново място, първо поглеждам към небето - дали минават самолети оттам. И тогава започва пътешествието наистина... По тези следи далече може да стигнеш... Физическите ми пътешествия сигурно са едва половин дузина - малко СССР преди сумати време, малко Македония, едно незабравимо до Латвия и пълна кошница Чехия. Това май е най-важното. Като отидем някъде с Деница, тя снима, а аз вдишвам това, което е мястото, хората му. Гледах, че някои от вас пишат на какво са специалисти - бихме кандидатствали двамата за специалисти по Чехия, макар че може би е една обичайна средноевропейска дестинация. Чехия, не Прага - подчертавам Прага е като да си мислиш, че хлябът е само бял и винаги мек. Чехия е като аромата на останалите сто и два вида хляб. В чешкия смисъл - на останалите сто и два вида пиво Иначе планове много - например Лайден в Холандия; също Малмьо заради новите полети... Може би с вашето вдъхновение ще реализирам някои от тях. За което отсега благодаря! Бъдете здрави! И да, Kapitán Lilek означава Капитан Патладжан, но това е друга история... Иначе може и Краси. 10 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 11 февруари, 2014 Сподели Публикувано: 11 февруари, 2014 Добре дошъл при нас 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 11 февруари, 2014 Сподели Публикувано: 11 февруари, 2014 Добре дошъл, ентусиазъм само да има. Ще видиш какво ще направим с Италия идните дни, седмици, ако си мераклия може да се заемеш с Чехия аналогично 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега