Travelboy88 Публикувано: 4 март, 2023 Публикувано: 4 март, 2023 Здравейте ! Отиваме за 5 дни до Пукет. Ако може няколко съвета относно къде да се спи и дали можем да посетим остров Пи Пи или Фулмуун парти.
stanimir Публикувано: 4 март, 2023 Публикувано: 4 март, 2023 Ако правилно предполагам ,че не търсите идилия и спокойна почивка , а нощен живот - тогава мястото за спане е около Патонг. Може да отидете до Phi Phi , може дори да отседнете там. Всичко зависи от това какво търсите. 1
lyusi Публикувано: 4 март, 2023 Публикувано: 4 март, 2023 Места за спане на Пукет бол, зависи какви са ти филтрите на търсенето. Аз бях избрала Kata noi beah като локация за нашия престой заради плажа и да е далеч от лудницата, ако ти търсиш да си в центъра на купона, огледай се за нещо около Патонг бийч- там е епицентърът. За Пи Пи островите важи същото- на място предлагат много турове, ние обаче предпочетохме (по препоръка от форума ) да вземем този със Simba sea trips- букнахме го оттук онлайн /https://simbaseatrips.com//, защото местата за него са ограничени (вземат по-малко хора от другите оператори). По - скъп е от останалите, но си заслужава. Говоря за 2017г. Погледни ТУК /част четвърта/, за да добиеш представа. 1
Bella A Публикувано: 7 март, 2023 Публикувано: 7 март, 2023 Ако ползвате руски език препоръчвам за екскурзии по- долу от снимката. Имат фиксирани цени, гидове с отлични и многостранни познания, даващи много информация. Свързвате се с тях по месинджъра, или ако си вземете сим карта по телефон или смс. Използвахме ги за 4 есккурзии през 2019 и ги следвам във Фейса. Мога бяхме доволни. 1
Дани Магелани Публикувано: 7 март, 2023 Публикувано: 7 март, 2023 преди 8 минути , Bella A каза: Ако ползвате руски език препоръчвам за екскурзии по- долу от снимката. Имат фиксирани цени, гидове с отлични и многостранни познания, даващи много информация. Свързвате се с тях по месинджъра, или ако си вземете сим карта по телефон или смс. Използвахме ги за 4 есккурзии през 2019 и ги следвам във Фейса. Мога бяхме доволни. И аз използвах същата фирма за турове, за Фантазия и др. Но не поемат от днес за утре. Минимум 24 часа по-рано резервиране. Писах от България какво резервирам. Не исках да правя банкови преводи. Разбрахме се на хубав руски с шефа на фирмата, че ще плащам кеш при доставяне на ваучера. Нямаше проблеми, закъснения, доволна съм. 1
jorkin1 Публикувано: 12 март, 2023 Публикувано: 12 март, 2023 Привет, някой може ли да препоръча хотел в югозападната част на Пукет, без Патонг. До около 2к за 7 нощувки. Набелязал съм две опции, но все пак прпоръка от първо лице си е друго.
Eva eva Публикувано: 18 юли, 2023 Публикувано: 18 юли, 2023 Ние се ориентирахме за спане в района на Карон бийч. 🙂
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега