Прескочи до съдържание

Места за спане в Phuket

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте !

Отиваме за 5 дни до Пукет. Ако може няколко съвета относно къде да се спи и дали можем да посетим остров Пи Пи или Фулмуун парти.

Публикувано:

Ако правилно предполагам ,че не търсите идилия и спокойна почивка , а нощен живот - тогава мястото за спане е около Патонг.

Може да отидете до Phi Phi , може дори да отседнете там.

Всичко зависи от това какво търсите.

• Благодаря 1
Публикувано:

Места за спане на Пукет бол, зависи какви са ти филтрите на търсенето. 

Аз бях избрала Kata noi beah като локация за нашия престой заради плажа и да е далеч от лудницата, ако ти търсиш да си в центъра на купона, огледай се за нещо около Патонг бийч- там е епицентърът. 

За Пи Пи островите важи същото- на място предлагат много турове, ние обаче предпочетохме (по препоръка от форума ) да вземем този със Simba sea trips- букнахме го оттук онлайн  /https://simbaseatrips.com//, защото местата за него са ограничени (вземат по-малко хора от другите оператори). По - скъп е от останалите, но си заслужава. 

Говоря за 2017г. Погледни ТУК /част четвърта/, за да добиеш представа.

• Благодаря 1
Публикувано:

Ако ползвате руски език препоръчвам за екскурзии по- долу от снимката. Имат фиксирани цени, гидове с отлични и многостранни познания, даващи много информация. Свързвате се с тях по месинджъра, или ако си вземете сим карта по телефон или смс. Използвахме ги за 4 есккурзии през 2019 и ги следвам във Фейса. Мога бяхме доволни. 

BF5B779B-8F6A-4F3A-94AD-559B35D4ED5C.jpeg

• Харесвам 1
Дани Магелани
Публикувано:
преди 8 минути , Bella A каза:

Ако ползвате руски език препоръчвам за екскурзии по- долу от снимката. Имат фиксирани цени, гидове с отлични и многостранни познания, даващи много информация. Свързвате се с тях по месинджъра, или ако си вземете сим карта по телефон или смс. Използвахме ги за 4 есккурзии през 2019 и ги следвам във Фейса. Мога бяхме доволни. 

BF5B779B-8F6A-4F3A-94AD-559B35D4ED5C.jpeg

И аз използвах същата фирма за турове, за Фантазия и др.

Но не поемат от днес за утре. Минимум 24 часа по-рано резервиране. Писах от България какво резервирам.

Не исках да правя банкови преводи. Разбрахме се на хубав руски с шефа на фирмата, че ще плащам кеш при доставяне на ваучера. Нямаше проблеми, закъснения, доволна съм.

• Харесвам 1
Публикувано:

Привет, някой може ли да препоръча хотел в югозападната част на Пукет, без Патонг. До около 2к за 7 нощувки. Набелязал съм две опции, но все пак прпоръка от първо лице си е друго.

• 4 месеца по-късно ...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.