Дани Магелани Публикувано: 8 март, 2023 Автор Сподели Публикувано: 8 март, 2023 Благодаря, приятели! Бях казала, че няма да пиша повече тук, ама като ме провокирате... Името на темата го измисли модератор, не аз, но го приемам. Никаква мания за хвалене нямам. Освен форумът, нито колеги, нито близки знаят за Канкун. Не мисля, че Канкун е за хвалене. Поради стекли се обстоятелства, знаех, че след круиза ще имам 5 дни, които се чудех как да реализирам. Да остана в ЛА, да замина за Маями, откъдето летя утре за София. Или все пак да видя нещо и от Мексико по схемата ЛА-Канкун-Маями, като доплащането за самолетни билети на ранния етап не беше голяма сума. Изобщо за плаж не мислех, аз като видя водорасли не влизам. Сега влязох 1 път до коляно. Толкова. Исках Чичен Ица, Валядолид, сеноте - направих го. Отказах се от Тулум и еднодневен круиз на остров за забавления по ред причини. Пантелей, ако първата ми нощувка беше в Канкун или зона Хотелиера, знаех за автобусите. Но аз направих грешна преценка, че като е до летището хотелът, ще ми стува малко таксито. Ако не ми дойде трансферът, а той наистина не дойде. Освен това предполагах, че при такъв голям хотел до магистралата, а не до плаж, все ще има шатъл до някакъв плаж. И в добавка, от него със сигурност вземаха желаещи туроператорите за турове. Снощи спах в Хилтън, който беше първия ми избор и беше ок. И по закона за всемирната гадост, днес в Маями проблем с хотела и букинг, та нов хотел. Разправии до сега. Не му било писано на това пътуване! Само проблеми от началото до момента! Само да се прибера жива и здрава! Някой завидя ли ми, урочаса ли ме? Толкова път съм пропътувала за последните 35 години, имам само една издънка - купих билет за грешна дата и го видях късно, но не беше фатално, освен едни 7-8 часа забавяне. И да. Била съм в над 50 държави и не казвам на всичко Уау. Не всичко ми харесва. С годините пресяваме. И нека не сравняваме пътуването с кола и това с обществен транспорт и сериозен багаж. За това вземам шатъл навсякъде. Или Убер. Или такси, като се наложи. Благодаря за подкрепата! Не съм паднала духом. Като съм бясна, съм доста вдигната емоционално. Ха ха! През такива перипети съм минала за 60 години, че едни мексикански шмекери няма как да ме съборят. Бъдете здрави! 15 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 8 март, 2023 Автор Сподели Публикувано: 8 март, 2023 преди 14 часа, ven62 каза: @Pantelej Putnik, от години не гласувам. Просто няма дори някой полуидиот за който да се напрегна. Но ако ти се кандидатираш, считай че си успял. Емпатията е непозната по нашите земи. Аз също отдавна не гласувам. Не им вЕрвам. Ама за Пантелей и Раднев бих променила това. Не само, че бих гласувала за тях, ами ще им организирам подписка за кандидатиране. А иначе съм аполитична. 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега