Прескочи до съдържание

Полет с кученце от София до Копенхаген. Прекачване във Виена или Варшава?

Препоръчани мнения

Здравейте!

Моля за съвети! Предстои ми пътуване до Копенхаген през април (2023). Налага се да взема и кученцето ми с мен- 2 кг. Миналата година с  нея  летяхме до Рим и Берлин с България Ер- директни полети без никакъв проблем. За съжаление до Копенхаген директно лети Wiz, но те не позволяват животинки. За сега съм се спряла на вариантите да летим с LOT през Варшава или с австрийските линии през Виена. Цените на билетите на двете авиокомпании са близки, както и часовете за полет и чакането за трансфер , на които съм се спряла. Полетите са изцяло с едната или другата авиокомпания. Летището във Варшава не го познавам. Летище Виена съм ползвала доста пъти, но само при директни полети. И винаги досега където съм летяла, съм летяла директно. Нямам опит в прекачването по летища.  Моля,  дайте съвет кое от двете летища да избера и как се осъществява прекачването при едното и при другото летище - още при слизането от самолета  ли разделят пътниците или трябва да си търся трансферния коридор. Явно и онлайн чекиране или на автомат няма да мога да ползвам, защото искат да видят паспорта и платената такса на кученцето.

Благодаря предварително!

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.