Популярно мнение Георги Публикувано: 2 април, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 2 април, 2023 (редактирано) През годините тази тема е имала различно съдържание. Случвало се е да е внимателно подготвена, дълга, креативна, описателна и анализираща. Друг път кратка и мързелива, тип да отбием номера. Трети път пък въобще забравяна. Тази тема може би ще бъде от всичко изброено по малко. Истината, е че поводът си заслужава, Напук на пикове, спадове, ковиди, войни, ширпотреба социалки, които са по-лесно достъпни, тотална умора, апатия и от време на време пълна незаинтересованост от моя страна, все още ни има. Все още пътуваме, забавляваме се и горе-долу се търпим 🙂 И докато моята енергия може и да е на поизчерпване, то тук все още се намират хора, които продължават като зайчето на Duracell, и заради които си заслужава да се продължава битката. Все още се намират нови и непознати, тепърва откриващи ни пътешественици, все още се намира и някой ярък метеор, който бързо прегаря за месец-два 🙂 Може много да се изпише и изговори за всичките тези десет години, но не ми се прави. Ако мога да перефразирам лаф на едни приятел, който разказваше за ходене на море с друг негов приятел - "супер си изкарахме, за една седмица си казахме 5 думи и 3 от тях бяха наздраве", та и аз така реших да не словоблудствам излишно, а да се фокусираме на най-важното - НАЗДРАВЕ за десетата годишнина, с усмивка за това което сме постигнали(и в личен, и в общ план) с малко тъга за това, което не сме успели...но какво пък, неуспехите може да поправим в следващите 10! П.С. Имах повикване от непознат номер преди седмица със запитване дали ще правим някакво празнуване за десетата годишнина. В цялата паралелна занимавка, в която бях хлътнал и шока от подобен тип въпрос, забравих най-очевидното - да попитам кой всъщност се обажда! Но да знаеш, който и да си, имам много силни подозрения за самоличността ти, а никога не трябва да се подценява параноята на човек занимаващ се с форуми!!! Редактирано 2 април, 2023 от Георги 50 46 16 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 2 април, 2023 Сподели Публикувано: 2 април, 2023 Честити 10 години! Както всяка изминала година-дали календарна, дали лична човек се пита- кога мина? Може са да каже, че израстнахме заедно😆😆😆 и няма да е лъжа. За още ×10, НАЗДРАВЕ! 25 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 2 април, 2023 Сподели Публикувано: 2 април, 2023 Честита да ни е десетата година! На теб, Георги, и на всички нас! Неуморни, дерзаещи, търсещи, питащи, вдъхновени, понякога и люто спорещи - бяхме ние, беше и форума покрай нас. Пожелавам си да го бъде още много години по десет и все така да ни събира. Наздраве! 🥃 27 Връзка към коментар
tougherty Публикувано: 2 април, 2023 Сподели Публикувано: 2 април, 2023 Честит ни юбилей, магеланци! Като се замисля колко цел и съдържание е дал форумът и общуването с вас на последните ми 10 години, няма как да не кажа едно голямо "Благодаря" и едно не по-малко "Наздраве". 30 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 3 април, 2023 Сподели Публикувано: 3 април, 2023 И тези 10 години всъщност минаха като един кратък миг... толкова хубаво ни е заедно 🙂 Честита годишнина, наздраве за този специален повод и за всички специални хора тук 🥂 32 Връзка към коментар
дядо Пепи Публикувано: 3 април, 2023 Сподели Публикувано: 3 април, 2023 Честит юбилей!!! Дано има още много, много такива случки, зареждащи с оптимизъм и пораждащи желания за пътувания , и приключения. И .... наздраве!!! 🍷🍷🍷 22 Връзка към коментар
MayaS Публикувано: 3 април, 2023 Сподели Публикувано: 3 април, 2023 Честита ни годишнина! Щастлива съм, че има такова място и пожелавам, не само още 10, а 10х10. Благодаря на @Георги, че устоява на всички сътресения. Благодаря и на @Mary, @chandni, @neuromancer, @cck, само дано не съм изпуснала някой.(Голямо Извинете), че правите всичко този форум да съществува. Наздраве! 21 3 2 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 3 април, 2023 Сподели Публикувано: 3 април, 2023 Честит юбилей !!! Живи и здрави да са всички , ако беше дете вече щеше да е в пролетна ваканция ... четвърти клас. Идеално време за пътуване ! 18 1 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 3 април, 2023 Сподели Публикувано: 3 април, 2023 Честит юбилей! Живи, здрави и пътуващи да сме! И така лека полека по 10, по 10 да я докараме до 100. 17 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 3 април, 2023 Сподели Публикувано: 3 април, 2023 Честита годишнина! За много години! 16 Връзка към коментар
maiche Публикувано: 3 април, 2023 Сподели Публикувано: 3 април, 2023 Честита годишнина! Радвам се, че го има форума и благодарение на всички, които пишат, се осъществяват моите пътувания. Наздраве! 16 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 3 април, 2023 Сподели Публикувано: 3 април, 2023 Честита годишнина на Георги, на основателите, на модераторите и на всички нас! За още много пъти по 10! Наздраве! 18 2 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 3 април, 2023 Сподели Публикувано: 3 април, 2023 Уау, 10 години, най-дългата ми връзка след тази с Жижо А с колко любими хора ни е срещнал този форум и сме се веселили заедно. Обичам ви 😘 26 1 3 Връзка към коментар
don Публикувано: 3 април, 2023 Сподели Публикувано: 3 април, 2023 Честита годишнина! Благодаря на всички Магеланци, които допринасят за развитието на форума. Наздраве! 16 Връзка към коментар
agenta Публикувано: 3 април, 2023 Сподели Публикувано: 3 април, 2023 Честита годишнина на форума! Едно огромно благодаря на @Георги и на всички, които правят всичко възможно той да се развива независимо от различните събития, покрай нас! Наздраве! 🍺🍸🌎🎉 17 Връзка към коментар
gini Публикувано: 3 април, 2023 Сподели Публикувано: 3 април, 2023 Честита годишнина! Здраве и нови пътешествия за всички магеланци! БЛАГОДАРНОСТИ за всички, които дават частичка от себе си, за да правят съществуването на сайта, възможно и да бъде - жив и интересен. Бъдете щастливи, не спирайте да мечетате и да сбъдвате мечите си! Наздраве! 16 Връзка към коментар
lesy Публикувано: 3 април, 2023 Сподели Публикувано: 3 април, 2023 Честит юбилей на всички, но най-вече на @Георги, който ни даде на всички нас, търсещи пътешествия този пристрастяващ форум, това виртуално "кафене", където освен помощ, открихме и приятелства! Помня първата скромна среща в "О Шипка" и първото "Наздраве". Дълги години на magelanci.com и на пътуващото общество! Наздраве! 28 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 3 април, 2023 Сподели Публикувано: 3 април, 2023 Честит юбилей на най-голямото сборище на дилъри и наркомани в страната! 😛 😉 Щото, да не се лъжем, такива сме си! Пристрастени! 🙂 Като дилъри ровим и предлагаме стока на зарибяващи цени... оферти, прмИоции, "грешки"... Като наркомани налапваме собствените си въдици. Пристрастени... Разорени... И може би щастливи, поне временно, когато пътуваме, планираме или просто споделяме... Ъ-ъ-ъ, че то май си е постоянно, а не временно за доста хора тук. 🙂 Благодая на всички, че ви има! И на Основателя, и на модераторите, че НИ има! Наздраве! 🙂 38 3 Връзка към коментар
antony2001 Публикувано: 3 април, 2023 Сподели Публикувано: 3 април, 2023 Честито! От всичко по 10 за следващите 10! И наздраве! 12 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 3 април, 2023 Сподели Публикувано: 3 април, 2023 И като по поръчка фейсбука току-що ми извади един спомен отпреди 8 години на същия ден... явно сме празнували 2-годишнина на форума. Използвам тогавашната снимка за да визуализирам днешната наздравица 🙂 @Polina ейййй 😘 П.С. Тази коса вдясно ми е много позната, @Tedy? 😍 26 2 4 Връзка към коментар
stormbringer Публикувано: 3 април, 2023 Сподели Публикувано: 3 април, 2023 Честита годишнина! Наздраве за още много пътувания 10 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 3 април, 2023 Сподели Публикувано: 3 април, 2023 преди 20 минути , Георги Матеев каза: И като по поръчка фейсбука току-що ми извади един спомен отпреди 8 години на същия ден... явно сме празнували 2-годишнина на форума. Сладури! А това къде е - оназ кръчма на "Гурко" ли? 2 1 Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 3 април, 2023 Сподели Публикувано: 3 април, 2023 Честит юбилей! 🎂 Благодаря за цялата полезна информация, която съм научил от тук! Живи и здрави да са всички магеланци и още много пътувания! 🙂 12 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 3 април, 2023 Сподели Публикувано: 3 април, 2023 Честита ни годишнина! И все повече пътувания занапред! С благодарност към Създателя на форума и всички, които се грижат да го има! 16 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 3 април, 2023 Сподели Публикувано: 3 април, 2023 Честита годишнина на форума! Нека още дълги години да споделяме страстта си към пътуванията тук! С благодарности към @Георги за отделените време и средства! И за търпението това място да го има! Изключително полезни съвети съм откривала сред редовете и съм благодарна и на всички, които споделят опита си тук! 20 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега