ДиянаВ Публикувано: Понеделник в 20:12 Публикувано: Понеделник в 20:12 И при мен нямаше таксуване за две резервации - в България и Англия, направени в средата на юни и в средата на август. Едната е с ДСК карта, а другата с Револют. Писах по-горе. 1
Marisha Публикувано: Понеделник в 20:41 Публикувано: Понеделник в 20:41 преди 36 минути , Zaro каза: Така е, но после при мен нямаше таксуване няколко пъти. И при мен е така. Само гледайте да не е превключило на опция-плати сега, че няколко пъти и това ми се е случвало. 3
Zaro Публикувано: Вторник в 06:06 Публикувано: Вторник в 06:06 преди 9 часа, Marisha каза: И при мен е така. Само гледайте да не е превключило на опция-плати сега, че няколко пъти и това ми се е случвало. Ами то по подразбиране е включено. Човек трябва да го промени.
Marisha Публикувано: Вторник в 07:04 Публикувано: Вторник в 07:04 преди 55 минути , Zaro каза: Ами то по подразбиране е включено. Човек трябва да го промени. Така е, но при неуспешна авторизация например се връща пак на плати сега.
Alexander Публикувано: Вторник в 07:45 Публикувано: Вторник в 07:45 Вече взима, това е. И аз имам от преди няколко седмици без плащане. Сега има две опции, да вземе веднъж с плати сега или два пъти както обясних, други също го потвърдиха и пуснах отговора на агента. 2
Marisha Публикувано: Вторник в 10:32 Публикувано: Вторник в 10:32 преди 2 часа, Alexander каза: Вече взима, това е. И аз имам от преди няколко седмици без плащане. Сега има две опции, да вземе веднъж с плати сега или два пъти както обясних, други също го потвърдиха и пуснах отговора на агента. Резервирах вчера с плати по-късно. 1
Alexander Публикувано: Вторник в 11:38 Публикувано: Вторник в 11:38 Сигурно има и такова случаи, но са по-скоро единици вече, както се вижда от опита в поседнете седмици. 1
ДиянаВ Публикувано: Четвъртък в 16:56 Публикувано: Четвъртък в 16:56 Някъде тук мернах, но вече не знам къде загатване на “далавера” за трип + револют. Предстои ми покупка на влакове от Лондон за Манчестър. Нещо за сваляне на цена може ли да се ползва освен отъпканото от ап-а? @Argentique, ти като не отвори тема, не те ли човърка да отговориш 😂? Още нещо - за един билет ми дава прилична отстъпка, ама ако нещо ме скастри с втори от друг мой профил, ще удариш ли рамо 😃? Ще ходим с дъщерята в коледна Англия. 1 1
Branko Публикувано: Четвъртък в 18:47 Публикувано: Четвъртък в 18:47 преди 2 часа, ДиянаВ каза: Някъде тук мернах, но вече не знам къде загатване на “далавера” за трип + револют. Предстои ми покупка на влакове от Лондон за Манчестър. Нещо за сваляне на цена може ли да се ползва освен отъпканото от ап-а? @Argentique, ти като не отвори тема, не те ли човърка да отговориш 😂? Още нещо - за един билет ми дава прилична отстъпка, ама ако нещо ме скастри с втори от друг мой профил, ще удариш ли рамо 😃? Ще ходим с дъщерята в коледна Англия. За “далавера”с револют е да букнеш през рев пойнтс с револют , но виж цената дали ще се запази. При мен последния път точно за влакове в uk я вдигна и ползвах топкешбек. Но дали не избързваш с покупка за влакове от сега за коледа, трип ком пускат често промо за влаковете в uk 1
Loverboy Публикувано: Четвъртък в 19:04 Публикувано: Четвъртък в 19:04 Никога не ползвайте Ревпойнтс за отстъпки на хотели или каквото и да било. Най-голямата им стойност е да прехвърлите към авиокомпания като мили и са летите евтино/бизнес. Да ползваш 8000 точки за 30-50 евро отстъпка е сериозен waste. С Трип офертата е, че като купуваш през Revolut-Trip.com получаваш 1 точка на евро + 2 точки бонус от Трип = 3 точки на евро (ако си на Ултра). 2 1
Branko Публикувано: Четвъртък в 19:25 Публикувано: Четвъртък в 19:25 преди 18 минути , Loverboy каза: Никога не ползвайте Ревпойнтс за отстъпки на хотели или каквото и да било. Най-голямата им стойност е да прехвърлите към авиокомпания като мили и са летите евтино/бизнес. Да ползваш 8000 точки за 30-50 евро отстъпка е сериозен waste. С Трип офертата е, че като купуваш през Revolut-Trip.com получаваш 1 точка на евро + 2 точки бонус от Трип = 3 точки на евро (ако си на Ултра). Абсолютно съгласен. Даже най добре да се чака , когато авиокомпания пусне промо , както имаше от турците за 50% дабъл
ДиянаВ Публикувано: Четвъртък в 19:31 Публикувано: Четвъртък в 19:31 преди 35 минути , Branko каза: За далавера с револют е да букнеш през рев пойнтс с револют , но виж цената дали ще се запази. При мен последния път точно за влакове в uk я вдигна и ползвах топкешбек. Но дали не избързваш с покупка за влакове от сега за коледа, трип ком пускат често промо за влаковете в uk А не съм казала, че точно сега ще ги купувам. Само се подготвям теоритично 😄 Не мисля и много да отлагам до последно. Вероятно някъде през октомври ще ги взема. Статистиката показва, че първата седмица на декември е с голям интерес за коледните базари, а моето пътуване ще е в петък 4.12. Гледам и други петъци - по-ниска цена от 22-23£ в що годе приемлив сутрешен час не съм виждала. 2
Бръмбар Публикувано: преди 1 час Публикувано: преди 1 час На 17.09.2026 г. в 22:31, ДиянаВ каза: А не съм казала, че точно сега ще ги купувам. Само се подготвям теоритично 😄 Не мисля и много да отлагам до последно. Вероятно някъде през октомври ще ги взема. Статистиката показва, че първата седмица на декември е с голям интерес за коледните базари, а моето пътуване ще е в петък 4.12. Гледам и други петъци - по-ниска цена от 22-23£ в що годе приемлив сутрешен час не съм виждала. И аз гледам Лондон за пътуване със щерката предколедно (били сме преди и много ми хареса предколедно Лондон), но уикенда след вашия, че тогава има РД, обаче още не мога да реша дали да пътуваме петък вечер, и да платя една леко безсмислена прескъпа нощувка или в събота рано сутрин, но след полет в 6, като съм станала посреднощ за да ида на летището, след цяла работна седмица, не съм в най-добра форма после през деня и се колебая. А отпуската е изчерпана, даже вече три дни неплатен съм взела и шефът ми само вика " Ти пак ли ще излизаш в отпуска 😀😀", така че гледам да се ограничавам да е само в извънработно време пътуването. Иначе полетите от София и в двете опции се въртят (засега) около 20 евро. Ще следя програмата ти, и кога какво ще купуваш :-). Аз още оглеждам и къде да спим. И жалко, че няма да се засечем, понеже дъщерите ни са връстнички, от това, което си писала, а и на мен би ми било интересно да се запознаем 🙂 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега