aleksandrina Публикувано: 9 април, 2023 Публикувано: 9 април, 2023 На 7.04.2023 г. в 17:45, MCC каза: Тази година няма ли да има снимки на козунаци? 😉 Откривам козуначената фиеста 😂 😂 😂 12 19
Marusinka Публикувано: 10 април, 2023 Публикувано: 10 април, 2023 Ние празнувахме Великден по католическия календар днес и беше страхотно! Направих една рецепта за агнешко с ориз и картофи на баба ми, стекове, зеленчуци, а гостите ни донесоха едно от любимите ми предястия - jalapeño poppers - печени на фурна чушки халапеньо, пълнени с крема сирене и настърган кашкавал и овити в бекон. В последния момент нашият съсед, поляк, се присъедини към нас с медовина и домашно направен козунак. 32 12
alienad Публикувано: 10 април, 2023 Публикувано: 10 април, 2023 Тази година пробвах една рецепта със заквасена сметана. Стават много хубави и пухкави. Рецептата е от тук, но вместо масло сложих свинска мас. http://luluto.blogspot.com/search/label/Великден 21 7
Миланка Публикувано: 13 април, 2023 Публикувано: 13 април, 2023 Екологично оцветени яйца - с куркума и обелки от лук И вапцани с купешка боя 😉 23 6
Kalina Ivanova Публикувано: 14 април, 2023 Публикувано: 14 април, 2023 Е , по добре късно, отколкото...без Великденска тема, че някакси усещам недоволство свише Светли и Благословени Великденски празници! Традиционно вече се наложи на Велики Четвъртък да си правим АРТяйчица и да зададем тон за Празниците Ето тазгодишните ни в синьо, защо синьо...нямам обяснение, тъй ми се яви Опити за Козунаци без фурна за Великден даже и не посмях да си помисля, за това си осигурих доволно количество Сицилиански. Държа ги дълбоко засекретени до Празничната трапеза Ама нали луд умора няма, снощи по късни доби се размислих и замесих малка доза....ей тъй за терапия. Договорихме се за печенето...и ако (о)станат за фото, ще ги приложа и тук. Ако някой с власт и свободно време реши, може да събере Великденските снимки от готварската тема тук за настроение. А на който фурната работи, давайте да видим козунаците, после ще питаме и за агнешкото...всичко по ред 24 9
jungfraujoch Публикувано: 14 април, 2023 Публикувано: 14 април, 2023 @Kalina Ivanova,благодаря ти за темата! Повярвайте ми,че с приближаването на всеки празник,винаги се сещам за @AlexandraKo. Тя винаги намираше време и създаваше много настроение за празниците. Някак много уютно е,когато се споделят рецепти,трапези и украса от който има желание,разбира се. И тъй като днес е Разпети Петък,споменавам @AlexandraKoс най-добри чувства, респект и уважение към светлата и памет!Зная,че е една звездичка,която ни посипва с вълшебен прашец и ни напомня да следваме мечтите си! Светли Великденски Празници на всички магеланци! 33
Kalina Ivanova Публикувано: 14 април, 2023 Публикувано: 14 април, 2023 Преди 1 час, jungfraujoch каза: Повярвайте ми,че с приближаването на всеки празник,винаги се сещам за @ Точно тази е причината за темата Нека внесем малко уют и настроение, кой както го може... 11
Taliana Публикувано: 14 април, 2023 Публикувано: 14 април, 2023 Успях с козунаците- тъкмо извадени от фурната. Яйца чакат ред за утре . 15 10
chandni Публикувано: 14 април, 2023 Публикувано: 14 април, 2023 преди 10 часа, Kalina Ivanova каза: Ако някой с власт и свободно време реши, може да събере Великденските снимки от готварската тема тук за настроение. Мненията със снимки с великденска тематика от Какво готвите са изместени в тази тема. Светли великденски празници! 10 3
elenitta Публикувано: 14 април, 2023 Публикувано: 14 април, 2023 И аз да се запиша с тортата 2 в 1 - за Великден и за Р ми Д утре. И шоколадови макарони вместо бонбони. За утре ми останаха козунаците, да са по-преснички. 12 18
Taliana Публикувано: 15 април, 2023 Публикувано: 15 април, 2023 Готови сме за празника. Имаме и магеланско яйце 😀 21 4
oli_mali Публикувано: 15 април, 2023 Публикувано: 15 април, 2023 Ето ги и нашите яйца И за да е по-сладко даже поработихме малко та си направихме и парник 🙂 19 6
ESK Публикувано: 15 април, 2023 Публикувано: 15 април, 2023 Весели Великденски празници и от мен! 19 2
Eva eva Публикувано: 15 април, 2023 Публикувано: 15 април, 2023 Весели празници и от мен 🙂 Тази година сме без козунак. Вместо това направих еврейска бабка 🙂 Рецепта https://www.kulinarno-joana.com/2020/04/evrejska-babka-s-tahan-i-halva-ili-s-tahan-i-shocolad/ 17 8
Kalina Ivanova Публикувано: 15 април, 2023 Публикувано: 15 април, 2023 Козунаците на мама - без значение дали имам или нямам фурна, за да си изпека мои или къде по света съм се запиляла, те са там и ме чакат... Благодарна съм! 17 4
MayaS Публикувано: 15 април, 2023 Публикувано: 15 април, 2023 Весели празници на всички. Бъдете здрави и пътуващи. Моите яйца да се наредят и те. А козунака е оълен провал. Всяка година все по зле, затова от тук насетне козунак от магазина. 20 1
Костов Публикувано: 16 април, 2023 Публикувано: 16 април, 2023 Христос воскресе! Бъдете здрави и благословени! 16
Иван Попов Публикувано: 16 април, 2023 Публикувано: 16 април, 2023 Честито Възкресение Христово! Здраве, щастие и благоденствие за всички! 🍀 16
Bissy Публикувано: 16 април, 2023 Публикувано: 16 април, 2023 Христос Воскресе! Бъдете здрави и добри! Пълни трапези и сплотени семейства! Наздраве с нашата трапеза за семейството ни от четирима. П.С. Маймунски хляб по идея от Какво готвите 15
blueriver Публикувано: 16 април, 2023 Публикувано: 16 април, 2023 Христос Воскресе! Здраве и щастие на всички ви! 10 5
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега