Kosta Grudov Публикувано: 15 май, 2023 Сподели Публикувано: 15 май, 2023 Аз искам да пусна една кратка анкетка на тема "Къде ще става най-много за лежерна почивка на плажа(главно на басейните, без къпане в морето) с достатъчно слънце през деня в периода края на април-началото на май месец - 25.04-05.05 примерни дати?" 😄 А) Анталия Б) Кипър Ц) Тунис Д) някъде другаде? Търси се сравнително близка дестинация, до която може да се стигне или с лоу-кост или с тур.агенция, очевидният отговор, който покрива всички критерии - Египет - го пропускам, защото вече съм бил там по същото време. :)) Връзка към коментар
epetkov Публикувано: 15 май, 2023 Сподели Публикувано: 15 май, 2023 преди 2 минути , Kosta Grudov каза: Къде ще става най-много за лежерна почивка Моят избор е Кипър. 1 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 15 май, 2023 Сподели Публикувано: 15 май, 2023 Кипър, дори с къпане в морето. 🙂 1 Връзка към коментар
Asya Assenova Публикувано: 15 май, 2023 Сподели Публикувано: 15 май, 2023 Преди 1 час, Kosta Grudov каза: Аз искам да пусна една кратка анкетка на тема "Къде ще става най-много за лежерна почивка на плажа(главно на басейните, без къпане в морето) с достатъчно слънце през деня в периода края на април-началото на май месец - 25.04-05.05 примерни дати?" 😄 А) Анталия Б) Кипър Ц) Тунис Д) някъде другаде? Търси се сравнително близка дестинация, до която може да се стигне или с лоу-кост или с тур.агенция, очевидният отговор, който покрива всички критерии - Египет - го пропускам, защото вече съм бил там по същото време. :)) Още един глас за Кипър. 1 Връзка към коментар
Kosta Grudov Публикувано: 15 май, 2023 Автор Сподели Публикувано: 15 май, 2023 Очертава се, че абсолютен фаворит е засега Кипър. 😁 Ще поразгледам как стоят нещата за там. 🙂 А ако наистина става и за къпане в морето ще е чудно. 🥳 Връзка към коментар
jul Публикувано: 15 май, 2023 Сподели Публикувано: 15 май, 2023 Става, и аз съм за Кипър ✌️ 1 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 15 май, 2023 Сподели Публикувано: 15 май, 2023 Коста, аз бих погледнал към Емирствата по това време на годината. Вярно, че през май става вече доста топло там, но пък през април ще е добре. Защо не една Фуджейра например или пък Рас-ал-Хайм? @ivan69 избра пък съседната Оман и остана доволен, доколкото разбрах. Получаваш лукс на приемлива цена. Почивката ти е гарантирана. 2 1 Връзка към коментар
Asya Assenova Публикувано: 15 май, 2023 Сподели Публикувано: 15 май, 2023 преди 55 минути , Kosta Grudov каза: Очертава се, че абсолютен фаворит е засега Кипър. 😁 Ще поразгледам как стоят нещата за там. 🙂 А ако наистина става и за къпане в морето ще е чудно. 🥳 Аз съм се къпала в Пафос в началото на април, а това е най-студената част на острова. Ая Напа и Протарас със сигурност ще предложат по-топло море. 1 Връзка към коментар
ivan69 Публикувано: 15 май, 2023 Сподели Публикувано: 15 май, 2023 Оман ще бъде прекалено горещо края на Април. Аз също като останалите съм за Кипър. Ако и басейните са отопляеми ( каквито бяха лятото когато аз ходих), мисля че е без конкуренция. Цените на полетите и нощувките са повече от приемливи, храната също не е много скъпа. 1 1 Връзка към коментар
Kosta Grudov Публикувано: 15 май, 2023 Автор Сподели Публикувано: 15 май, 2023 @Pantelej Putnik, за емирствата се замислях, но там не ми е толкова “почивна” дестинация, а по-скоро за разглеждане, а и наистина май ще е прекалено горещо. С толкова много гласове, анкетата има убедителен победител, благодаря на всички! 🙂 Плажове в Ая Напа и Ларнака и една дневна екскурзия до Никозия и една седмица неусетно ще отлети.. :)) Връзка към коментар
Йосиф Милчов Публикувано: 16 май, 2023 Сподели Публикувано: 16 май, 2023 Въпреки, че Кипър не ми хареса и ми беше скучен, аз също по горните критерии бих заложил на Кипър без да се замисля. Другото което ми изниква също в главата е Малта, острова е изключително приятен и със сигурност ще става и за къпане в морето по това време. 1 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 16 май, 2023 Сподели Публикувано: 16 май, 2023 Освен ако не става дума за догодина, започвам да си мисля, че нещо съм извън времето. Не сме ли средата на май в момента? 2 Връзка към коментар
Kosta Grudov Публикувано: 16 май, 2023 Автор Сподели Публикувано: 16 май, 2023 За догодина евентуално, да. 😁 А и за по принцип ми беше интересно в този период, освен Египет, къде другаде става за море. Че гугъл на всички изброени места дава максимални температури 21-22градуса, което съвсем не е оптимално за плаж, трябва ми някой и друг градус отгоре. 😁 1 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 16 май, 2023 Сподели Публикувано: 16 май, 2023 преди 8 часа, Kosta Grudov каза: С толкова много гласове, анкетата има убедителен победител, благодаря на всички! 🙂 Винаги човек може да избере традиционния невълнуващ вариант. Все пак изборът е личен. Предложих ти двете емирства, защото там няма много за гледане (Фуджайра и Рас-ал-Хайм), но пък има топ хотели на изгодни цени. Времето в началото на април ще е добро. 1 Връзка към коментар
Kosta Grudov Публикувано: 16 май, 2023 Автор Сподели Публикувано: 16 май, 2023 Края на април ще е със сигурност и началото на май. 🙂 Не че не се понасят и 40-те градуса с коктейл в ръка, но 😄 Просто не го усещам като плажна дестинация. Много хора биха казали също какво ще търсиш на море в Кипър, има толкова много за разглеждане, но там не представлява интерес нещо за мен, така че го предпочитам за море. 😄 Изобщо странни предпочитания, но какво да се прави хаха 😄 2 Връзка към коментар
DaBo Публикувано: 16 май, 2023 Сподели Публикувано: 16 май, 2023 Ако съдя по тази година, Малта категорично не става за плаж по това време. Времето, макар и доста по-топло от тук, не позволяваше да се излежаваш без дрехи на плажа, камо ли да влизаш във водата. Но пък за сметка на това, по същото време в Палма де Майорка беше идеално за плажуване. За водата не съм много сигурна, ама аз ако не е чай, не влизам. И до двете лети Райън. Корфу миналата година по същото време беше идеален за плаж, както и за басейн, но водата в морето си беше бая студена. Това не пречеше на разни северняци да си плуват в нея, но за балканския вкус си беше много студена. 1 Връзка към коментар
Йосиф Милчов Публикувано: 16 май, 2023 Сподели Публикувано: 16 май, 2023 Друга интересна за мен дестинация, която става и за плаж е Гамбия. Навръзва се добре с ЛК - Уиз до Барселона и Вуелинг до Банджул. Цените са доста приемливи като цяло. 4 1 Връзка към коментар
Kosta Grudov Публикувано: 16 май, 2023 Автор Сподели Публикувано: 16 май, 2023 И за Малта/Палма/Крит примерно се бях замислил също, като идеята беше по-скоро човек да може да се излежава само по бански, да не му е хладно и да събира тен, плуването в морето може да се пропусне, или ако има басейни да е в тях. 🙂 Затова се замислях и за Анталия.. реално температурата и слънцето са ми най-големият фактор. Гамбия е много интересно, ще поразгледам и за там. 🙂 Връзка към коментар
DaBo Публикувано: 16 май, 2023 Сподели Публикувано: 16 май, 2023 Сестра ми се върна онзи ден от служебен ивент в Анталия, тоест две седмици по-късно от твоя период и каза, че е ставало за басейн, без да влизат в басейна. Единият ден дори било 27-28 градуса, но пък предния само 20. Ние сега заминаваме за Лефкада и се налага да взема якета.... Доста кофти пролет се оказа сегашната. И в този ред на мисли - ако пролета е нормална, то на всички изброени места ще става за плаж, ама ако не е .... 1 Връзка към коментар
Doctor Who Публикувано: 16 май, 2023 Сподели Публикувано: 16 май, 2023 Казабланка, Агадир, Есауира са подходящи в май месец. Резервацията през английски сайтове е на добри цени, възможни са пакети и ако са закупени около ноември цената е много привлекателна. 1 Връзка към коментар
Йосиф Милчов Публикувано: 16 май, 2023 Сподели Публикувано: 16 май, 2023 преди 10 минути , Kosta Grudov каза: Гамбия е много интересно, ще поразгледам и за там Ей, това нещо много ме впечатли - https://www.gambia.co.uk/chimp-rehabilitation-project Нямам нищо против да остана в тоя парк 2-3 дни сред Шимпанзета и река Гамбия. По някога излизат и добри ласт минът оферти за Кабо Верде от западна Европа за тоя период. 2 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега