Алекс Публикувано: 28 май, 2023 Публикувано: 28 май, 2023 Здравейте, Нашата малка госпожица за първи път осъзнато ще лети със самолет и ми се иска да я изненадаме с детски куфар. Та събирам идеи и препоръки откъде и какво да поръчам. Търся някакъв лек с принцески :) Чудя се твърд ли да е, мек ли да е. Трябва хем да и събере багажа или поне по- голямата част, хем да може да си го дърпа сама. На 4 годинки е.
violeta Публикувано: 28 май, 2023 Публикувано: 28 май, 2023 Trunki - мъниците са влюбени в тях. Тя ще може да го дърпа. Също и ти да я дърпаш, когато се измори и седне на него. 2
DryGuy Публикувано: 29 май, 2023 Публикувано: 29 май, 2023 American tourister - имат детска серия. Куфарите са екстра и може да се ползват при нарастване на годинките 1
Masmiya Публикувано: 29 май, 2023 Публикувано: 29 май, 2023 Моите деца (вече на 5 и 7 години) имат меки куфари с две колелца. На размер отговарят на ръчен багаж, който се слага под седалките в самолетите на нискотарифните компании. Така винаги са с тях без да се налага да плащаме, а побират достатъчно. Летни дрехи за една седмица за всяко дете плюс книжки, моливи и дребни играчки. Дърпат ги сами без проблеми през цялото време. Купувани са в Германия от Алди 1
Алекс Публикувано: 29 май, 2023 Автор Публикувано: 29 май, 2023 Благодаря много. Спрях се на някакви joumma bags в крайна сметка. От типа на Trunki са, но предните колелца се въртят.
Дани Магелани Публикувано: 29 май, 2023 Публикувано: 29 май, 2023 Преди 1 час, Алекс каза: Благодаря много. Спрях се на някакви joumma bags в крайна сметка. От типа на Trunki са, но предните колелца се въртят. Пусни линк, моля! И аз търся за внука си.
Алекс Публикувано: 29 май, 2023 Автор Публикувано: 29 май, 2023 https://tochici.bg/category/detski-ranici/kufari/ От приложението има 20% отстъпка за 1ви юни с код 6161. Иначе и на Trunki много ми харесаха, ако не държиш на въртящи се предни колела. На АТ също са много красиви, но доста по- скъпи. Направо ми се прииска да си купя и аз един детски куфар. Супер сладурски:) преди 20 минути , Дани Магелани каза: Пусни линк, моля! И аз търся за внука си. 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега