Helena 255 Публикувано: 29 май, 2023 Сподели Публикувано: 29 май, 2023 Казвам се Елена Георгиева.От Димитровград съм и работя като служител запитвания с немски език в Региоком. Много обичам да пътувам и се радвам, че открих случайно magelanci.com.Пътувала съм предимно в Европа, но се надявам един ден да посетя и по далечни страни.Нямам търпение да разгледам всички теми за пътувания тук!Приятни пътешествия ви желая!😊 13 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 29 май, 2023 Сподели Публикувано: 29 май, 2023 Добре дошла при нас! Със сигурност ще разшириш обхвата на мечтите и изпълнените посоки, ако се задържиш активно тук. 1 Връзка към коментар
Helena 255 Публикувано: 29 май, 2023 Автор Сподели Публикувано: 29 май, 2023 преди 12 минути , Mary каза: Добре дошла при нас! Със сигурност ще разшириш обхвата на мечтите и изпълнените посоки, ако се задържиш активно тук. Благодаря!Не мога да спра да чета пътеписи,толкова интересно написани.О,и колко мечти имам!😊 1 Връзка към коментар
Роца Публикувано: 29 май, 2023 Сподели Публикувано: 29 май, 2023 Добре дошла! Тук далечните дестинации стават по-близки 🙂 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега