Прескочи до съдържание

Интересувам се от мненията ви относно уебсайта edream


Препоръчани мнения

Здравейте, гледам полети от САЩ до България. Обичайните цени са между 1200-1600 долара за икономична класа през American, United, Lufthansa, British и т.н. 
 

Докато търсих през skyscanner видях, че има билет за 750$, което изглежда доста евтино. Когато натисна да закупя билета, търсачката ми генерира 5-6 различни уебсайта, през които мога да букна полета. Edreams има цена 750, а през останалите сайтове цената е 1600. Разликата е огромна. Четох мнения в реддит и хората пишат, че компанията е legit, но ако имаш какъвто и да е проблем, да не се надяваш да ти помогнат. Предполагам мога да се лиша от customer support, ако спестя 1000$, стига да съм сигурна, че билетите ще ли бъдат пратени. 
 

Майка ми сподели, че веднъж си закупила билет от София до Атина и няма проблем с уебсайта, но рискът е по-малък с директен полет. 

Бих искала да попитам, ако сте използвали уебсайта, колко може да се има доверие, че билетите ще бъдат наистина закупени. 

Връзка към коментар

Използала съм доста пъти Edreams за закупуване на билети (не толкова скъпи билети обаче). Никога не съм имала проблем.

Само като активираш безплатния Prime (защото хубавите цени обикновенно са с него) е важно да не забравиш да го спреш до месец, защото иначе има такса за следващия период, която се плаща и не е много приятна. :) Успех!

Връзка към коментар

В случая цената в през Skyscanner - Edreams, така че няма за какво да активира Prime. 

 

Има две големи теми относно Edreams и подобните онлайн травъл агенти. Накратко - в огромния брой случаи вършат работа и се спестяват пари.При промени в полетите от страна на авиокомпаниите понякога комуникацията с тези агенти е тегава , но това зависи от конкретния случай и авиокомпания. 

Много хора тук купуват през тях , но в повечето случаи полети по 5-10-15-50 € , което носи минимален финансов риск.Не е пирамида или измама , съвсем законни посредници са.

 

https://magelanci.com/forums/topic/4120-rumboedreamsbudgetair-23-123-eur-отстъпка-от-билети/page/87/#comment-599457

 

 

 

  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Често е “фалшива цена “ , тоест реалната цена ще се актуализира преди финалната страница за плащане . Посредниците купуват билетите от а/к и няма как да има подобна разлика в цената както в посоченият от вас случай.

  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.