Кардам Публикувано: 16 юли, 2023 Сподели Публикувано: 16 юли, 2023 Здравейте на всички! Винаги ми е било мечта да се върна да видя своята стара родина- Япония. И миналата седмица както си стоях си казах че сега е момента. Та почнах да търся информация относно това пътуване и така попаднах на сайта. 5 Връзка към коментар
Anna Kalinovska Публикувано: 16 юли, 2023 Сподели Публикувано: 16 юли, 2023 преди 4 минути , Кардам каза: Здравейте на всички! Винаги ми е било мечта да се върна да видя своята стара родина- Япония. И миналата седмица както си стоях си казах че сега е момента. Та почнах да търся информация относно това пътуване и така попаднах на сайта. Здравей, Кардам! Добре дошъл и се чувствай добре при нас и с нас! Пожелавам ти скоро да сбъднеш мечтата си! 🙂 1 1 Връзка към коментар
antea Публикувано: 16 юли, 2023 Сподели Публикувано: 16 юли, 2023 добре дошъл! с класическо старобългарско име и стара родина Япония сигурно определено имаш някоя интересна лична история, която да разкажеш? имаме тук във форума човек, прекарал детските си години в Куба и завърнал се да я види вече с очите си на възрастен, и това беше едно от най-интересните писания във форума 🙂 2 1 Връзка към коментар
Кардам Публикувано: 16 юли, 2023 Автор Сподели Публикувано: 16 юли, 2023 преди 2 часа, Anna Kalinovska каза: Здравей, Кардам! Добре дошъл и се чувствай добре при нас и с нас! Пожелавам ти скоро да сбъднеш мечтата си! 🙂 Благодаря. Ами аз вече си взех билети. Септември ще съм там около 20 дена. 1 1 Връзка към коментар
Anna Kalinovska Публикувано: 16 юли, 2023 Сподели Публикувано: 16 юли, 2023 преди 1 минута , Кардам каза: Благодаря. Ами аз вече си взех билети. Септември ще съм там около 20 дена. 🌅 Еййй, завиждам! За себе си продължавам да се оглеждам и ослушвам, понеже Страната на изгряващото слънце също ми предстои. Може да е до края на настоящата година, има нещо на хоризонта, или пък напролет за Сакура. 1 Връзка към коментар
Кардам Публикувано: 16 юли, 2023 Автор Сподели Публикувано: 16 юли, 2023 преди 2 часа, antea каза: добре дошъл! с класическо старобългарско име и стара родина Япония сигурно определено имаш някоя интересна лична история, която да разкажеш? имаме тук във форума човек, прекарал детските си години в Куба и завърнал се да я види вече с очите си на възрастен, и това беше едно от най-интересните писания във форума 🙂 Добре заварила. Истории да искаш. 🙂 Как да ти го обясня... Преди известно време например, някъде из интернет ми се появи една най- обикновена, стара, традиционна японска къща. И в мен започнаха да се проявяват такива силни емоции. Все едно виждаш бащината си къща, в която не си се връщал от много, много години. Вероятно там ще събера още едно парченце от своя собствен пъзел. 1 Връзка към коментар
era123 Публикувано: 16 юли, 2023 Сподели Публикувано: 16 юли, 2023 Япония е невероятна. Иди. 1 Връзка към коментар
Кардам Публикувано: 16 юли, 2023 Автор Сподели Публикувано: 16 юли, 2023 преди 10 минути , Anna Kalinovska каза: 🌅 Еййй, завиждам! За себе си продължавам да се оглеждам и ослушвам, понеже Страната на изгряващото слънце също ми предстои. Може да е до края на настоящата година, има нещо на хоризонта, или пък напролет за Сакура. Чудесно! Аз реших септември просто ей така. Да не е много горещо, но да не е и студено все още. Да ама, сега разбрах че това бил месецът на тайфуните. 🙂 Идеално. Какво по- хубаво. 1 Връзка към коментар
Anna Kalinovska Публикувано: 16 юли, 2023 Сподели Публикувано: 16 юли, 2023 преди 6 минути , Кардам каза: Чудесно! Аз реших септември просто ей така. Да не е много горещо, но да не е и студено все още. Да ама, сега разбрах че това бил месецът на тайфуните. 🙂 Идеално. Какво по- хубаво. Тъкмо погледнах - предложението е за края на октомври/началото на ноември. Ще трябва да преспя, за да взема окончателно решение. Дано тайфунът е повече красив и вълнуващ, отколкото опасен 🙃 1 Връзка към коментар
Кардам Публикувано: 16 юли, 2023 Автор Сподели Публикувано: 16 юли, 2023 преди 27 минути , Anna Kalinovska каза: Тъкмо погледнах - предложението е за края на октомври/началото на ноември. Ще трябва да преспя, за да взема окончателно решение. Дано тайфунът е повече красив и вълнуващ, отколкото опасен 🙃 Ако до края на октомври няма помен от мен, ще знаеш че тайфунът е бил опасен. 🙂 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега