Прескочи до съдържание

Уикенд с Основателя през Април

Polina

13 магеланци са гласували

1. 1. Кое място бихте избрали за уикенд с Основателя?

• Комплекс "Ягодите"
    • Комплекс "Артемида"

Препоръчани мнения

Драги магеланци, 

Отново е време да организираме един уикенд с нашия Основател :you: .

Датата е ясна - 11.04.2014 - 13.04.2014г

Изцяло съобразена с прибирането на neuromancer от Бразилия, за да може да се включи и той в пиршеството.

Мястото - района на гр. Казанлък.

Както и преди бяхме говорили на една от сбирките е време да се съберем и в онзи край на страната, за да могат да присъстват и други наши събратя магеланци.

Тук ще ви разкажа малко за местата за нощувка на които съм се спряла.

Първото е вилно селище Ягодите (http://yagodite-bg.com/bg/index.htm).

Намира се между гр. Казанлък и гр. Ст. Загора. За мен лично това е мястото на магеланци, поради няколко основни причини, а именно:

Общия капацитет за настаняване е 42 легла, има възможност за единично настаняване и има ресторант в самия комплекс. Цената за настаняване е 25лв на легло за двойна стая на вечер.

За настаняването на деца

- ако се ползва стационарно легло във вилата цената също е 25лв на нощувка,

- ако ползват походно / матрак, както се изрази госпожата/ легло цената за всички деца ще е 10лв на вечер;

Второто място е вилно селище Артемида (http://artemida.bg/).

Намира се на самия язовир Копринка. Цената е за къща, като максималния брой хора в една къща е 5, а цената на вечер е 170лв. Общия брой, ако ползваме изцяло капацитета на къщите е - 30 легла. Неудобството от това, което ми казаха по телефона е, че банята и 00 е една за цялата къща. Една от стаите / която може да се ползва за единично настаняване/ е преходна и се минава през спалнята. Няма кръчма в самия комплекс, която може да ползваме, което предполага да се храним в ресторанта на хотел Златна котва или друго място, което е наблизо.

За настаняването на деца тук:

- до 7 години - безплатно,

- от 7 - 12 години - 6 лв/ вечер,

- над 12 години - нормална цена като за възрастен.

Очаквам Красен тук да даде по-подробно инфо кое заведение бихме могли да ползваме, ако се спрем на това място за нощувка.

Желателно е да направим избор на мястото до 26-27.02.2014, за да можем да си потвърдим местата, тъй като се оказва, че за това априлско време се очертават в района няколко сбирки и в комплексите били имали запитвания.

Нека гласуват тези, които ще дойдат на събирането и това за тях би представлявало интерес.

И така.. нека гласуването започне сега! :sungum:

Редактирано от Polina
  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Второто място е вилно селище Артемида (http://artemida.bg/).

Намира се на самия язовир Копринка. Цената е за къща, като максималния брой хора в една къща е 5, а цената на вечер е 170лв. Общия брой, ако ползваме изцяло капацитета на къщите е - 30 легла. Неудобството от това, което ми казаха по телефона е, че банята и 00 е една за цялата къща. Една от стаите / която може да се ползва за единично настаняване/ е преходна и се минава през спалнята. Няма кръчма в самия комплекс, която може да ползваме, което предполага да се храним в ресторанта на хотел Златна котва или друго място, което е наблизо. Очаквам Красен тук да даде по-подробно инфо кое заведение бихме могли да ползваме, ако се спрем на това място за нощувка.

Може да се ползва и заведението на комплекс Лазур.Кухнята е добра и е само на 20 метра от вилите в селището.По-това време на годината басейна няма да работи и няма да изглежда както на снимките.Иначе и двата комплекса са близко до Казанлък и неговите забележителности.Аз ще съм ви екскурзовод и то подготвен.  :)  :)  :)

П.П.Специално за Теди:възможност за професионални снимки на Бузлуджа,Шипка и връх "Столетов" и язовир "Копринка"-рано сутрин

Редактирано от krasen_denev
  • Харесвам 3
Връзка към коментар

П.П.Специално за Теди:възможност за професионални снимки на Бузлуджа,Шипка и връх "Столетов" и язовир "Копринка"-рано сутрин

Това с раното сутрин на купон нали знаеш как става...  :)  Иначе 3 пъти съм снимала на Копринка и познавам района. На Бузлуджа обаче не съм ходила.

Връзка към коментар

Това с раното сутрин на купон нали знаеш как става...  :)  Иначе 3 пъти съм снимала на Копринка и познавам района. На Бузлуджа обаче не съм ходила.

Ей, Теди.. на Бузлуджа може заедно да ходим.. :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Защо dog? Ами bear-friendly???

щото в конкретния случай мечка и куче вървят ... ъъъ ... лапа за лапа, а мачетето по принцип железни врати отваря, но пък кучето няма никакво оръжие ;)

Редактирано от machete bear
Връзка към коментар

Брани, Брани... Цялата ти работа е VIP-аджийска..

Ще си наема двойник. Даже може двама - ще ги пращам по събитията, а аз ще си седя вкъщи :)))

Докато тече активното мероприятие с опорните точки, ние двамата с Брани в тила ще продължим да работим на тихия фронт...

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Абе, Поли, как я измисли тая дата...? Много ме е яд, ама няма да мога да дойда. И то точно на Копринка, точно при моя спътник Красен???

Не ме интересува, сменяй датата, докато е време:)))

Връзка към коментар

Няма опция VIP-а да не дойде. Ако трябва с белезници и пранги на краката ще бъде но пак ще го довлечем. Хич да не ми се скатава и да не си измисля оправдания.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Ние нашата дата я знаем, мястото също. Действай по въпроса, а който реши да ни уважи, нека заповяда... ;)

То ще е грехота да не ви уважим.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Аз съм за "Ягодите". За целите на моето присъствие ще имам нужда от една двойна стая (магелан+магеланка+магеланче на 2,5 години, което няма нужда от допълнително легло).

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.