Zaro Публикувано: 24 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 24 октомври, 2023 Една стара хърватска група, Пърляво казалище. Връзка към коментар
Asterisk Публикувано: 25 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 25 октомври, 2023 Да яхна ли тази вълна, само заради музиката и този уникален глас! Има и акустични версии в мрежата. И сякаш няма грам цинизъм. А знам ли, може и да е супер известен, но сега да откривам Америка Заповядайте! 4 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 2 ноември, 2023 Автор Сподели Публикувано: 2 ноември, 2023 По случай "страшния" празник вчера се сетих за този шедьовър на Майкъл Джексън ... 1 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 6 ноември, 2023 Автор Сподели Публикувано: 6 ноември, 2023 Като огромен фен на Куин, не знам колко десетки или стотици пъти съм гледал това видео 🙂 3 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 6 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 6 ноември, 2023 Преди 1 час, Брани каза: Като огромен фен на Куин, не знам колко десетки или стотици пъти съм гледал това видео 🙂 А това? Връзка към коментар
Брани Публикувано: 7 декември, 2023 Автор Сподели Публикувано: 7 декември, 2023 1 Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: 22 декември, 2023 Сподели Публикувано: 22 декември, 2023 Не съм вярвала, че музиката е крадена. Много се разочаровах. https://www.youtube.com/watch?v=UzNkRHnw7Z4&list=LL&index=1 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 22 декември, 2023 Сподели Публикувано: 22 декември, 2023 Да не те разочаровам допълнително, но много от тогавашната естрада е така Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: 22 декември, 2023 Сподели Публикувано: 22 декември, 2023 преди 24 минути , neuromancer каза: Да не те разочаровам допълнително, но много от тогавашната естрада е така Да, за някои знам. Но точно за тази песен, мислех, че е от "нашите", "златните". Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 22 декември, 2023 Сподели Публикувано: 22 декември, 2023 И аз не знаех, в Уикипедия пише че е кавър, интересно дали плащат авторски права за въртене.. 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 22 декември, 2023 Сподели Публикувано: 22 декември, 2023 И на мен ми е любима от старите български песни... 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега