Кардам Публикувано: 12 септември, 2023 Сподели Публикувано: 12 септември, 2023 Здравейте, За първи път ползвам uk.trip.com и не ми е съвсем ясно как се случват нещата. Пътувувам за Япония с няколко прекачвания. Със следните линии. - WizzAir - Oman Air - Oman Air - Cebu Pacific Air Влизам в приложението на uk.trip.com и то ми казва, че не мога да се чекирам през него, а трябва да ползвам самата авиокомпания. Аз си мислех че всичко ще се случва през trip, за да бъде по- лесно. То ако трябва за всяка фирма по отделно, значи за отиване и връщане трябва да си сваля 6 приложения. Ако някой може да сподели опит, ще бъде благодарен. По- здрави! Връзка към коментар
jorocontrola Публикувано: 12 септември, 2023 Сподели Публикувано: 12 септември, 2023 Не знам каква аванта си мислиш, че си правил като си купил тези билети. Дано няма закъснения ... 3 авиоконпании = 3 приожения. В мейлите от трип.цом трябва да имаш номера на резервации. Тях трябва да вкараш в приложенията и да се чекираш от там. 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 12 септември, 2023 Сподели Публикувано: 12 септември, 2023 Агенцията ти е продала някаква комбинация , но всеки полет е на отделен билет и вече сам се оправяш. Авиокомпаниите в тази резервация са независими, с различни правила за багаж и т.н.Провери всичко много внимателно. Трябва да имаш PNR за всеки полет , с него и с фамилията ще се чекираш.поотделно във всеки сайт. 8 minutes ago, jorocontrola said: Не знам каква аванта си мислиш, че си правил като си купил тези билети. Дано няма закъснения ... 3 авиоконпании = 3 приожения. В мейлите от трип.цом трябва да имаш номера на резервации. Тях трябва да вкараш в приложенията и да се чекираш от там. Ами повечето хора не знаят , търсят полет и вероятно trip.com е изкарало това като най-евтин вариант. 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 12 септември, 2023 Сподели Публикувано: 12 септември, 2023 През приложенията или сайтовете на авиокомпаниите е винаги. Посредникът само продава билета и дотам. Може и на гишетата, предполагам Оман Еър няма да ти иска такса. 1 Връзка към коментар
jorocontrola Публикувано: 12 септември, 2023 Сподели Публикувано: 12 септември, 2023 преди 12 минути , stanimir каза: Ами повечето хора не знаят , търсят полет и вероятно trip.com е изкарало това като най-евтин вариант. Пак си прав. Но малко или много форумът е да се пита като не знам какво да правим, пък дори и въпросът да е "тъп". Че като стане мазалото, почва чуденето ... 1 Връзка към коментар
Кардам Публикувано: 12 септември, 2023 Автор Сподели Публикувано: 12 септември, 2023 Благодаря за отговорите. Не съм бил на далечно пътуване досега. И това ми се стори най- добрият вариант. Открих форума чак след като си бях взел билетите. 🙂 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега