Милена Модева Публикувано: 17 септември, 2023 Публикувано: 17 септември, 2023 Здравейте, за тези, които са ходили в Индия, Ви моля за мнение по отношение на двата маршрута, които прилагам. Основното ми притеснение е дали е възможно при тези разстояния да се направи придвижването и да се види нещо от обектите, а не времето да премине изцяло в път, и да не успеем да видим нищо от градовете, които са включени в плана. Моля за предложения за оптимизация. Plan 1 11 February: Pick up from the airport and continue to Agra. (Agra fort and Taj Mahal) overnight in Agra 12 February : Agra and drive to Rathambhore . Overnight in Rathambhore. 13 February: Half a day safari and continue to Jaipur. Overnight in Jaipur. 164km- 4 h 14 February: Jaipur. Overnight in Jaipur. 15 February: Jaipur-Pushkar (stop for a little tour 2-3 hours)- Jodhpur. Overnight in Jodhpur. 16 February: Jodhpur-Jaisalmer. Overnight in Jaisalmer. 17 February: Jaisalmer. Overnight in Jaisalmer. 18 February: Jaisalmer – Udaipur. Overnight in Udaipur. 19 February: Udaipur. Overnight in Udaipur. 20 February : Udaipur. Flight to Delhi or stay in Udaipur. 21 February: Udaipur – Delhi- flight or sightseeing something in Delhi if we arrived previous day. 22 February: Departure - early in the morning. Plan 2 11 February: Pick up from the airport and continue to Agra. (Agra fort and Taj Mahal) overnight in Agra 12 February : Agra – Jaipur -236 км 4 h. Overnight in Jaipur. 13 February Jaipur. Overnight Jaipur. 14 February: Jaipur to Ranthambhore . Overnight in Ranthambhore. 166 km 4 h 15 February: Rathambhore (safari in the morning) to Udaipur. – Whole day driving. 440 km, 8-9 h 16 February: Udaipur. Overnight in Udaipur. 17 February: Udaipur to Jodhpur. 250 km. 6-7 h 18 February: Jodhpur Overnight in Jodhpur. 19 February: Jodhpur - Jaisalmer – 265 кm. 5-6 H 20 February : Jaisalmer. Overnight in Jaisalmer. 21 February: Jaisalmer – Delhi. Flight or sightseeing something in Delhi if we arrived previous day 22 February: Departure- early in the morning.
sava Публикувано: 21 октомври, 2023 Публикувано: 21 октомври, 2023 ние сме 16-18 ном=емви в Мумбаи и Кочи 1
Pantelej Putnik Публикувано: 21 октомври, 2023 Публикувано: 21 октомври, 2023 По план 1 - между 18ти и 19ти ден, разстоянието между двата града е 500 км.!!!! Това е поне 10-12 часа път! Луда работа! Нереално е. 1 ден за Делхи е малко, освен ако не е цял (събуждане и нощувка там), а денят ще е доста натоварен. По План 2: малко по-добре като че ли, но не знам точно какво ще търсите в Джайсалмер. Това всъщност според мен напряга маршрута, защото е доста встрани. Маршрутът според мен може да се оптимизира. Имайте предвид, че след втория-третия град в Раджастан нещата започват да се повтарят и препускането не си заслужава за сметка на броя градове. Агра, Джайпур, Джодхпур и Удайпур обаче са задължителни. 1 1
zvezda9001 Публикувано: 24 октомври, 2023 Публикувано: 24 октомври, 2023 Ние за сега сме с подобна програма: 12 February: Pick up from the airport and continue to Agra. (Agra fort and Taj Mahal) overnight in Agra 13 February : Agra and drive to Rathambhore . Overnight in Rathambhore. 14 February: Half a day safari and continue to Jaipur. Overnight in Jaipur. 164km- 4 h 15 February: Jaipur. Overnight in Jaipur. 16 February: Jaipur-Pushkar (stop for a little tour 2-3 hours)- Jodhpur. Overnight in Jodhpur. 17 February: Jodhpur-Jaisalmer. Overnight in Jaisalmer. 18 February: February: Jaisalmer. Тур в пустинята с нощувка. 19 February: Пустинята – Udaipur. Overnight in Udaipur. 20 February: Udaipur. Overnight in Udaipur. 21 February : Udaipur. Flight to Delhi or stay in Udaipur. 22 February: Udaipur – Delhi- flight or sightseeing something in Delhi if we arrived previous day. 23. Februari Delhi 24 February: Departure - early in the morning Тази програма сега я съчиних 😄 не съм сигурна точно от къде се взимат туровете с пустинята, ноо ще го мислим. Знам че разстояние е доста между Джайсалмер и Удайпур, ама пустинята ми е задължителна
zvezda9001 Публикувано: 24 октомври, 2023 Публикувано: 24 октомври, 2023 Чудя се дали има нужда да ходим до Джайсалмер или може да се вземе тур за пустинята и от Джохпур? Не знам от къде е най-удачно... ако може от някъде другаде няма да ходим чак до там... @krasen_denev имаш ли идея за пустинята?
Милена Модева Публикувано: 2 ноември, 2023 Автор Публикувано: 2 ноември, 2023 На 24.10.2023 г. в 16:39, zvezda9001 каза: Ние за сега сме с подобна програма: 12 February: Pick up from the airport and continue to Agra. (Agra fort and Taj Mahal) overnight in Agra 13 February : Agra and drive to Rathambhore . Overnight in Rathambhore. 14 February: Half a day safari and continue to Jaipur. Overnight in Jaipur. 164km- 4 h 15 February: Jaipur. Overnight in Jaipur. 16 February: Jaipur-Pushkar (stop for a little tour 2-3 hours)- Jodhpur. Overnight in Jodhpur. 17 February: Jodhpur-Jaisalmer. Overnight in Jaisalmer. 18 February: February: Jaisalmer. Тур в пустинята с нощувка. 19 February: Пустинята – Udaipur. Overnight in Udaipur. 20 February: Udaipur. Overnight in Udaipur. 21 February : Udaipur. Flight to Delhi or stay in Udaipur. 22 February: Udaipur – Delhi- flight or sightseeing something in Delhi if we arrived previous day. 23. Februari Delhi 24 February: Departure - early in the morning Тази програма сега я съчиних 😄 не съм сигурна точно от къде се взимат туровете с пустинята, ноо ще го мислим. Знам че разстояние е доста между Джайсалмер и Удайпур, ама пустинята ми е задължителна Привет, нашата програма е общо взето същата, но я почваме отзад напред. Кацаме в Джайалмер и тръгваме надад да се връщаме, но включва всичко посочено. Жалко е, че се разминаваме, но може да се засечем някъде в средата. Ползвате ли агенция или сами се придвижвате!
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега