Миленка Публикувано: 1 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 1 октомври, 2023 Здравейте, бих искала да помоля за мнения. Харесах си круиз от Сайта Cruiseget.com. Безопасен ли е? Цената е доста примамлива и се чудя истина ли е? Ще съм спокойна ако някой е купувал от тях и всичко е било наред. Милена Връзка към коментар
ZORI Публикувано: 4 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 4 октомври, 2023 На 1.10.2023 г. в 20:06, Миленка каза: Здравейте, бих искала да помоля за мнения. Харесах си круиз от Сайта Cruiseget.com. Безопасен ли е? Цената е доста примамлива и се чудя истина ли е? Ще съм спокойна ако някой е купувал от тях и всичко е било наред. Милена Аз вече си купих от тях Не съм ги ползвала до сега, но всичко ми изглежда нормално до тук. Точно както съм купувача от други сайтове. Платих 30 прицента и резервирах. Надявам се да е така до край. Сега се моля да няма ковиди, мовиди..и да пътуваме ноемално Връзка към коментар
Denittta Публикувано: 9 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 9 октомври, 2023 Аз пуснах запитване преди няколко дни за 1 круиз, който в БГ излиза с 800лв повече. Дадоха ми изчерпателна оферта. Изглеждат надеждни Връзка към коментар
anifg Публикувано: 17 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2023 Здравейте! Някой буквал ли е круиз чрез сайта https://www.cruiseget.com/en/ ? Има ли от какво да се притеснявам, ако направя резервация чрез този уебсайт? Връзка към коментар
ZORI Публикувано: 17 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2023 преди 1 час, anifg каза: Здравейте! Някой буквал ли е круиз чрез сайта https://www.cruiseget.com/en/ ? Има ли от какво да се притеснявам, ако направя резервация чрез този уебсайт? Аз капарирах, смятам, че всичко е ок за сега Връзка към коментар
anifg Публикувано: 17 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2023 преди 3 минути , ZORI каза: Аз капарирах, смятам, че всичко е ок за сега Благодаря! Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 17 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2023 преди 1 час, ZORI каза: Аз капарирах, смятам, че всичко е ок за сега Зори, какво взе? Има ли нещо карибско на оферта? Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега