dimitrov6 Публикувано: 28 юли, 2023 Сподели Публикувано: 28 юли, 2023 Ако се кацне в Кувейт и след някой час се излети за Абу Даби, дали ще трябва виза . 1 Връзка към коментар
Anna Kalinovska Публикувано: 28 юли, 2023 Сподели Публикувано: 28 юли, 2023 преди 16 минути , dimitrov6 каза: Ако се кацне в Кувейт и след някой час се излети за Абу Даби, дали ще трябва виза . Не е ли вече безвизово за ОАЕ? През 2014 г. чакахме премахването на визите до последния момент, както беше обявено, и понеже не го комуникираха изрично, за по-сигурно си купихме визи в София. 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 28 юли, 2023 Сподели Публикувано: 28 юли, 2023 преди 6 часа, Anna Kalinovska каза: Не е ли вече безвизово за ОАЕ? През 2014 г. чакахме премахването на визите до последния момент, както беше обявено, и понеже не го комуникираха изрично, за по-сигурно си купихме визи в София. Става въпрос за Кувейт дали ще трябва виза 2 Връзка към коментар
Anna Kalinovska Публикувано: 28 юли, 2023 Сподели Публикувано: 28 юли, 2023 преди 10 минути , neuromancer каза: Става въпрос за Кувейт дали ще трябва виза 🤓 Ама ние междувременно се разбрахме и той благодари за инфото. И аз благодаря за превода.. Връзка към коментар
Doctor Who Публикувано: 29 юли, 2023 Сподели Публикувано: 29 юли, 2023 преди 17 часа, dimitrov6 каза: Ако се кацне в Кувейт и след някой час се излети за Абу Даби, дали ще трябва виза . Ако полета е на един билет - не. При различни билети - да. Визата е 3 кувейтски динара или около 9 евро за срок до 3 месеца. Добре е да се извади електронна предварително. 3 1 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 18 септември, 2023 Автор Сподели Публикувано: 18 септември, 2023 До Кувейт май се набутах с онлайн визата,защото уж била за 3 месеца,а аз пътувам края на октомври,но след като платих към 9 евро видях,че е валидна от днес до 17.10.Значи друга виза трябва да взема 10-20 дни преди тръгване. 1 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 18 октомври, 2023 Автор Сподели Публикувано: 18 октомври, 2023 Днес кандидатствах пак за нова виза,но два пъти ми отказаха,защото съм снимал паспорта с телефон и има отблясък.Сега го сканирах и чакам резултат.Преди месец мина със снимка от телефон. Връзка към коментар
violeta Публикувано: 18 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 18 октомври, 2023 На 18.09.2023 г. в 19:59, dimitrov6 каза: До Кувейт май се набутах с онлайн визата,защото уж била за 3 месеца,а аз пътувам края на октомври,но след като платих към 9 евро видях,че е валидна от днес до 17.10. С е-визата имаш 30 дни да влезеш в Кувейт от датата на издаването й. И съответно можеш да останеш до 90 дни в страната с тази виза. преди 2 часа, dimitrov6 каза: Днес кандидатствах пак за нова виза,но два пъти ми отказаха,защото съм снимал паспорта с телефон и има отблясък.Сега го сканирах и чакам резултат.Преди месец мина със снимка от телефон. Въобще не е фатално, ако ти откажат пак и нямаш е-виза, защото на място има по няколко човека само да чакат и ги издават буквално за минути. Просто при слизане от самолета бъди бърз да изпревариш, ако някой от твоя полет няма виза да се наредиш от първите. 2 1 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 18 октомври, 2023 Автор Сподели Публикувано: 18 октомври, 2023 преди 1 час, violeta каза: Въобще не е фатално, ако ти откажат пак и нямаш е-виза, защото на място има по няколко човека само да чакат и ги издават буквално за минути. Дадоха ми вече онлайн виза. 🙂Имало и приложение за сканиране на документи с телефона. 2 Връзка към коментар
Worldismine Публикувано: 23 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 23 октомври, 2023 Може ли да се вземе виза за Кувейт на място, ако нямаш e-visa Връзка към коментар
violeta Публикувано: 23 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 23 октомври, 2023 Преди 1 час, Worldismine каза: Може ли да се вземе виза за Кувейт на място, ако нямаш e-visa Може 1 1 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 23 октомври, 2023 Автор Сподели Публикувано: 23 октомври, 2023 преди 5 минути , violeta каза: Може Питат ли за хотел,защото аз кацам в 4 сутринта и следващата нощ в 2 излитам,тоест за 22 часа престой.Аз резервирах един и го отмених,но имам принт на потвърждението.Благодаря. Връзка към коментар
violeta Публикувано: 23 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 23 октомври, 2023 преди 49 минути , dimitrov6 каза: Питат ли за хотел,защото аз кацам в 4 сутринта и следващата нощ в 2 излитам,тоест за 22 часа престой.Аз резервирах един и го отмених,но имам принт на потвърждението.Благодаря. Във visa application form-а, който попълваш на летището се отбелязва адресът ти в Кувейт, където отсядаш. И на практика ти на immigration давайки документите, те го виждат. Нямам спомен да са ме питали допълнително. 1 1 Връзка към коментар
bonboneva Публикувано: 11 септември Сподели Публикувано: 11 септември В момента има двупосочни полети от 400 евро за март 2024 от Истанбул до Коломбо през Кувейт. Дали са нужни визи за Кувейт, щом минаваме транзитно? Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 18 октомври Сподели Публикувано: 18 октомври На 18.10.2023 г. в 22:28, violeta каза: С е-визата имаш 30 дни да влезеш в Кувейт от датата на издаването й. И съответно можеш да останеш до 90 дни в страната с тази виза. Въобще не е фатално, ако ти откажат пак и нямаш е-виза, защото на място има по няколко човека само да чакат и ги издават буквално за минути. Просто при слизане от самолета бъди бърз да изпревариш, ако някой от твоя полет няма виза да се наредиш от първите. Въпрос. При кацане през нощта, след 00:00, има ли служители, които да издадат визите, или трябва да се чака до сутринта? Връзка към коментар
violeta Публикувано: 19 октомври Сподели Публикувано: 19 октомври преди 14 часа, muchachote каза: Въпрос. При кацане през нощта, след 00:00, има ли служители, които да издадат визите, или трябва да се чака до сутринта? Сега проверих, аз не съм кацала през деня. Не знам как е нощем. 1 Връзка към коментар
Мирослав Василев Публикувано: Четвъртък в 06:35 Сподели Публикувано: Четвъртък в 06:35 Препоръчвам изваждане на виза предварително, струва 3 кувейтски динара и беше готова за 40 минути от подаването. При кацане само се минава през гишето, за да ти я потвърдят (процедурата отнема не повече от 5 минути). На място, поне изглеждаше че се получава гъчканица и не са от най-бързите, ако има повече хора. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега