Алекс Публикувано: 27 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2023 Здравейте, Можете ли да ми препоръчате хотел в Букурещ с удобен паркинг и лесен достъп до стадиона и до центъра? Връзка към коментар
Алекс Публикувано: 6 юни Автор Сподели Публикувано: 6 юни Здравейте, Да си повдигна темата, че още не съм решила къде да нощуваме. Да търся място в близост до стадиона или по- скоро централните части с лесен достъп до метрото? Връзка към коментар
HUNT Публикувано: 6 юни Сподели Публикувано: 6 юни Ако става въпрос за концерта на Coldplay на 12 или 13.06, цените в близост до стадиона са абсурдни от повече от 6 месеца. Аз запазих апартамент в района на Piata Alba Iulia, което е на около 40 мин пеша. Гледайте нещо в този район или по към стария град, тоест 40-60 мин. вървене. Около стадиона има някакви места, но цените започват от 400-600 лв. на вечер. Метрото даже не искам и да си помислям какво ще представлява, след като се изсипят 60 000 след концерта. 2 Връзка към коментар
DaBo Публикувано: 6 юни Сподели Публикувано: 6 юни Много вероятно е метрото да не работи по това време. Били сме на концерт там на Ед Шийрън и когато приключи, метрото вече не работеше. Нямам обяснение защо не му беше удължено работното време, при условие, че има такова голямо събитие, но е факт, че не работеше. Изнесохме се пеша, както и всички останали хора. 1 Връзка към коментар
Алекс Публикувано: 6 юни Автор Сподели Публикувано: 6 юни Да, на Ед Шийран ще ходим и ние края на август. Много разочароващо, че няма да удължат работното време. Добре, ще търся на пешеходно разстояние значи. Благодаря ви. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега