Прескочи до съдържание

Магеланци, радвам се, че ви открих!

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте, Магеланци!

Аз съм Цветомира или както ме наричат приятелите - Дивото Цвете. Много се радвам, че открих това прекрасно виртуално място! Идвало ми е на акъла, че такава платформа е много ценна за пътешествениците, но от много пътешествия не бях сядала да ровя и търся :)

А как направих пауза в пътешествията и ви намерих? Написах в Гугъл "форум пътешествия" и се появихте вие! А конкретния повод да го напиша бе кандидатурата ми за Изследовател нa NG (дано не се приема като реклама).

Общо взето целият ми живот е на колела и крила. Държавите, които съм посетила са над 30 - Европа, Африка, Азия. В последните 5 години все си поставях годишна цел - минимум 3 нови държави. Обикновено те са много повече. Тази година обаче реших да поразнообразя и целта ми е 1045 места в България. Вече съм била на около 300 от тях в предишни години. Ще ви държа в течение какво ще постигна тази година :)

Ще се радвам да уча от вас за китни места и да споделяме опит и хитринки в пътешествията!

Поздрави и приятен път!

Цветето

П.С. Ако решите да ме подкрепите в кандидатурата ми за Nat Geo, може да намерите линка за гласуване в статуса ми. Гласуването е до 20 февруари :) Благодаря!

• Харесвам 13
Публикувано: (редактирано)

1045 места, защото...

Към края на декемри, когато правих равносметките и реших да се насоча към България, си казах "Добре де, но кои са местата, на които не съм била и си заслужава да отида?" ... и седнах да ровя в нета. Така си направих списък по категории - исторически забележителности, руини, крепости, светилища, оброчища, музеи, природни феномени, паметници, църкви, манастири, резервати, върхове, долини, екопътеки. Включила съм дори разни дейности като например розобер, преработка на розите (поне с това сме световно известни, иска ми се да знам как се случва) ... и така получих списък от 1045 места и неща, които искам да видя и да направя в България.

Редактирано от divo_cvete
  • Харесвам 6
Публикувано:

1045 места, защото...

Към края на декемри, когато правих равносметките и реших да се насоча към България, си казах "Добре де, но кои са местата, на които не съм била и си заслужава да отида?" ... и седнах да ровя в нета. Така си направих списък по категории - исторически забележителности, руини, крепости, светилища, оброчища, музеи, природни феномени, паметници, църкви, манастири, резервати, върхове, долини, екопътеки. Включила съм дори разни дейности като например розобер, преработка на розите (поне с това сме световно известни, иска ми се да знам как се случва) ... и така получих списък от 1045 места и неща, които искам да видя и да направя в България.

Звучи интересно... защо не качиш списъка тук?

• Харесвам 1
Публикувано:

Звучи интересно... защо не качиш списъка тук?

Все още работя по него, но задължително ще го споделя по един или друг начин :)

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.