Гита Публикувано: 6 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 6 ноември, 2023 Здравейте, магеланци. Бихте ли ми препоръчали туристическа агенция за почивка на о. Тенерифе. Благодаря. 1 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 6 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 6 ноември, 2023 преди 12 минути , Гита каза: Здравейте, магеланци. Бихте ли ми препоръчали туристическа агенция за почивка на о. Тенерифе. Благодаря. Добре дошла във форума. Хмм, не си на точното място. Тук БГ агенции се ползват само в краен случай - трета световна, земетресения, ... Но ако решиш сама да си организираш всичко, тук ще получиш далеч по-компетентна помощ от 98% от БГ агенциите. Със сигурност ще останеш много по-доволна. А че ще ти е доста по-евтино, е напълно излишно да се споменава. И още един бонус - кефа от това, че сама си организрала почивката/екскурзията на семейството и/или приятелите. Специално за Тенерифе - извадила си късмет. @Alexander е нещо като почетен консул на Канарските, в частност на Тенерифе. 3 1 2 Връзка към коментар
MCC Публикувано: 26 юли Сподели Публикувано: 26 юли Привет, магеланци, Ще използвам тази тема да попитам, началото на октомври подходящо ли е за плаж на Тенерифе? Ще пътуваме с две малки деца - на почти 3 години и на 4-5 месеца - и търсим хотел с полу-пансион 4* или нещо от сорта, с басейн за голямото дете. Ако имате препоръки, моля споделете. Благодаря предварително! Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 26 юли Сподели Публикувано: 26 юли преди 19 минути , MCC каза: началото на октомври подходящо ли е за плаж на Тенерифе? Най-топлата океанска вода в Тенерифе е точно тогава. Така че по този параграф се вписвате. 1 1 Връзка към коментар
Shlosera Публикувано: 26 юли Сподели Публикувано: 26 юли преди 1 час, MCC каза: Привет, магеланци, Ще използвам тази тема да попитам, началото на октомври подходящо ли е за плаж на Тенерифе? Ще пътуваме с две малки деца - на почти 3 години и на 4-5 месеца - и търсим хотел с полу-пансион 4* или нещо от сорта, с басейн за голямото дете. Ако имате препоръки, моля споделете. Благодаря предварително! Януари тази година бях в Hard Rock Hotel, който няма плаж, т.е. има до него но е миниатюрно плажче с доста камънаци. Обаче има басейн до морето с пясък и басейни за малки и големи. Като цяло хотела е много добър с изключителна храна, бар на покрива и всичко необходимо за почивка. Най близкия приличен плаж е на 10-тина км от там, който може да се стигне с такси или автобус, а ако смятате да използвате кола под наем още по добре. Януари ставаше за плаж, макар че вечер малко застудяваше, но водата си беше доста студена, но мисля че там целогодишно е сравнително студена (спекулирам). Предполагам през октомври ще е много по добре. 4 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега