Ники Петров Публикувано: 8 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 8 ноември, 2023 Здравейте пътешественици, Служебно заминавам на 25.11.23 г. за о-в Мадагаскар и о-в Нуси Бе. На 26.11.23 сутринта рано пристигаме в столицата Антананариво и ще сме там до 02.12.2023 г. Ще съм благодарен на вашите съвети какво можем да видим в Мадагаскар, какво да опитаме, контакти с местни агенции/ тур гайдове и всичко останало. Благодаря предварително! 1 Връзка към коментар
Здравко Ангел Публикувано: 8 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 8 ноември, 2023 преди 2 часа, Ники Петров каза: Здравейте пътешественици, Служебно заминавам на 25.11.23 г. за о-в Мадагаскар и о-в Нуси Бе. На 26.11.23 сутринта рано пристигаме в столицата Антананариво и ще сме там до 02.12.2023 г. Ще съм благодарен на вашите съвети какво можем да видим в Мадагаскар, какво да опитаме, контакти с местни агенции/ тур гайдове и всичко останало. Благодаря предварително! Тук съм писал за нашия кратък престой на Мадагаскар и специално Носи Бе, където най-много ни хареса. Връзка към коментар
Svetulche Публикувано: 9 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 9 ноември, 2023 Бих те посъветвала да не се задържаш в Тана изобщо - градът няма какво интересно да предложи, а престъпността е висока (това не вярвам да се е променило от времето, когато аз бях там). Хем ни бяха предупредили, хем щом излязохме от хотела и имахме неприятна случка. Близо до Тана има парк с лемури - може да е опция за вас: https://www.lemurspark.com/ Алеята на боабабите е далеч, инфраструктурата - лоша и се пътува бавно. Но пък до Морондава мисля има полети от Тана и после - такси до алеята. Не знам дали обаче ще си струва, зависи от интересите и приоритетите. 1 Връзка към коментар
era123 Публикувано: 9 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 9 ноември, 2023 6 minutes ago, Svetulche said: Бих те посъветвала да не се задържаш в Тана изобщо - градът няма какво интересно да предложи, а престъпността е висока (това не вярвам да се е променило от времето, когато аз бях там). Хем ни бяха предупредили, хем щом излязохме от хотела и имахме неприятна случка. Близо до Тана има парк с лемури - може да е опция за вас: https://www.lemurspark.com/ Алеята на боабабите е далеч, инфраструктурата - лоша и се пътува бавно. Но пък до Морондава мисля има полети от Тана и после - такси до алеята. Не знам дали обаче ще си струва, зависи от интересите и приоритетите. Това. За толкова малко дни, само около Тана или самолет до Морондава+такси. Връзка към коментар
Svetulche Публикувано: 16 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 16 ноември, 2023 Ох, сетих се какво още да те посъветвам 🙂 Не пропускайте да опитате местния ром Dzama - божествено питие. Ето как се пътува в Мадагаскар: Наздраве! 3 1 2 Връзка към коментар
Ники Петров Публикувано: 18 ноември, 2023 Автор Сподели Публикувано: 18 ноември, 2023 Здравейте, В крайна сметка от местна агенция ни предложиха добра цена за тур с 4х4 джипове. Прилагам програмата в снимките. Връзка към коментар
era123 Публикувано: 18 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 18 ноември, 2023 Никога пари по уестерн юниън. Освен ако не е на майка ти. Връзка към коментар
Svetulche Публикувано: 18 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 18 ноември, 2023 Приготви се за мноооого път на 27 ноември, но пък ще бъде много удовлетворяващо. Залез на алеята на боабабите май няма да успеете да видите, но пък може на 28 ноември да тръгнете по-рано и да сте на алеята за изгрева. Горещо ти го препоръчвам, приказно е Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега