Прескочи до съдържание

Привет и от мен!


Препоръчани мнения

Здравейте!

 

Казвам се Мартина и се радвам че ви открих. На сайта попаднах случайно, водена от любопитството си за пътешествия. За жалост, за сега нямам възможност  да пътувам толкова често, колкото ми се иска. С две малки деца съм  и когато успея да открадна време за себе си, сядам пред компютъра, за да чета пътеписи или пък да планирам някое пътешествие.  

 

До момента  повечето ми излизания в чужбина са били служебни или организирани, независимо дали от агенция или други хора. Миналата година обаче положих началото на самостоятелното пътуване,  късметът се падна на Барселона, Испания. Получи се страхотно.

 

В момента се оглеждам за евтини билети , които да определят следващата дестинация през май или лятото.

 

Поздравявам ви всички и ви желая възможности за повече приключения през тази година.

 

  • Харесвам 6
Връзка към коментар

Давай с децата смело напред!

Като се 'закърмят' с идеята, те самите свикват и всяко следващо пътуване става все по-лесно.

Да знаеш на моите колко им е интересно да разглеждат нова хотелска стая, голяма игра пада, вместо да се стресират, че са на ново място.

  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Дъщеря ми беше на 2 години и половина като ми показа една моя снимка от Хонг Конг на стената и ме пита къде е това. Като и отговорих следващият въпрос беше "А до там как се ходи?" . Скоро пак ми каза, че искала да си припомни какво е да летиш със самолет. До момента сме я вземали само на едно кратко пътуване до Будапеща миналото лято като беше на 4 години, за сега има баби и дядовци, при които да я оставяме. Чудя се и на тази възраст (на 5 години е в момента) дали ще и останат трайни спомени, все пак при далечни пътувания доста се натоварва бюджета с дете, а и се ограничаваме откъм неща, които можем да правим ако сме само двамата. От друга страна страшно ми се иска да я вземаме с нас вече...

 

@Oshko е шампион по пътуване с жена и 2 деца до ултра-далечни дестинации, но той е баровец, не искам и да си представям цените на пътешествията му :)

 

@Oshko, децата ви на колко години бяха като ги взехте на сафари в ЮАР и Ботсуана? Педиатричен Маларон ли пиха?

  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Като гледам каката, сега е на 6, помни екскурзиите от 4 и половина някъде нататък. То тя ни е рекордьорката, на 6 месеца бяхме с нея в Дубай и Малдивите, до 2 годинки децата са без пари, вече има някъде към 80 полета.

Просто нямаме на кой да ги оставяме, иначе и на мен ми се къса сърцето 700евро за билет до Австралия :)

Малкият е на 2 и няколко пъти сме го оставяли по изключение до сега, има само няколко полета и сега ще му е първото голямо пътуване.

За Южна Африка не го взехме, защото ни трябваше жълта треска за Замбия и отделно Маларон и решихме, че не е добра идея на тази възраст.

Иначе каката беше на 5 и пи Педиатричен Маларон, нямаше никакви странични ефекти. Беше и много интересно по сафаритата, ставаше в 6 без грижи, не като за детска градина.

  • Харесвам 4
Връзка към коментар

Добре дошла!

 

 

Просто нямаме на кой да ги оставяме, иначе и на мен ми се къса сърцето 700евро за билет до Австралия :)

Ако се разтърсиш сериозно със сигурност за половината пари, които харчиш за децата по екскурзии ще намериш жена, която да ги гледа в България срещу заплащане.  :)

  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Винаги децата са пътували с нас. Много хора са ни питали защо харчим "грешни" пари, след като децата нищо няма да си спомнят, но аз мисля, че всяко преживяване формира детето като личност, още повече едно пътешествие заедно с мама и татко. 

И да има кой да ми ги гледа, не ги оставям.

  • Харесвам 7
Връзка към коментар

"искам да летя на самолет , защото отдавна не съм летял" каза малкият ми син , обаче изобщо не е летял всъщност .

както си правим съботно-неделни разходки и размотавки с колата , баща им казва "а сега ще ви водя на място - изненада "

и вече 2 пъти се озоваваме на стария и новия терминал на летището . ей така , да попием от атмосферата , да погледаме суетнята на заминаващите , да видим излитащите самолети . което доведе до купуване на  билети до Милано , в крайна сметка .

а децата вече всеки ден ни питат - колко дни има до пътуването ?

е , как да ги оставим тук , пък ние да стягаме багажа !

тяхната емоция прави пътуването много по-вълнуващо !

  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Добре дошла, и аз съм съвсем нов във форума, но като че ли ми харесва атмосферата тук. От краткия си престой, мисля че това е засега най-информативното пространство в българския уеб, по отношение на самолетни билети и въобще за пътуване. 

 

Успех

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.