Сирена Публикувано: 14 февруари, 2014 Сподели Публикувано: 14 февруари, 2014 Здравейте, аз малко карам отзад-напред - първо пуснах пътепис - после реших да се представям! Може да не е съвсем по правилата, но............................по-добре така, от колкото никак! Едва ли ще се учудите, ако кажа, че обичам да пътувам - така си е! Дори и само виртуално! За мен един пътепис и разглеждането на снимки си е пътешествие и много се радвам, че ви срещнах - така ще мога да пътувам много повече! Много обичам и самото занимание по организирането на пътуване - дори организирах няколко пътувания за други хора, което ми достави истинско удоволствие! Освен това обичам киното, книжките и да правя разни неща с ръцете си - появи ли се по форумите някоя нова техника за приложно изкуство - трябва да се пробва от мен - в нищо не съм кой знае колко добра - нямам претенции да съм творец - просто ми е интересно и се забавлявам! Това е! Пожелавам на всички много интересни и вълнуващи пътешествия! 2 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 14 февруари, 2014 Сподели Публикувано: 14 февруари, 2014 4 месеца разлика между пътепис и представяне не е малко, точно се зачудиха хората що малко си говорим за Лондон Връзка към коментар
Сирена Публикувано: 14 февруари, 2014 Автор Сподели Публикувано: 14 февруари, 2014 Ами на мен ми се говори вече за Будепеща! Тъкмо отивах да пусна тема! Връзка към коментар
Георги Публикувано: 14 февруари, 2014 Сподели Публикувано: 14 февруари, 2014 Ами на мен ми се говори вече за Будепеща! Тъкмо отивах да пусна тема! Айде, че имаш да наваксваш Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега