Брани Публикувано: 14 декември, 2023 Сподели Публикувано: 14 декември, 2023 Реших да си взема малко почивка от писане тук. Ще се завърна когато получа знак от Силата! 🙂 6 1 6 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 14 декември, 2023 Сподели Публикувано: 14 декември, 2023 Ти сериозно ли? То и аз не пиша много, но това не ми пречи да чета. Връзка към коментар
epetkov Публикувано: 14 декември, 2023 Сподели Публикувано: 14 декември, 2023 Преди 1 час, Брани каза: Реших да си взема малко почивка от писане тук Кому са нужни такива публични раздели? P.S И аз през 2022 година бях излязал за 9 месеца от форума, но не бях го афиширал. Вероятно и други са правили като мен през годините назад. 1 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 14 декември, 2023 Сподели Публикувано: 14 декември, 2023 преди 1 час, Брани каза: Реших да си взема малко почивка от писане тук. Ще се завърна когато получа знак от Силата! 🙂 Знак от силата!!! 😁 2 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 14 декември, 2023 Сподели Публикувано: 14 декември, 2023 Ми щом си решил. Кой съм аз аз, че да се месят в делата на Тъмния Лорд. Ся, ако си мислиш, че ще рИва - Върни се, върни се!!! Няма да стане! И хич не ми пука за планетата. Разруши я. Аз съм на Майната си!!! 1 4 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 14 декември, 2023 Сподели Публикувано: 14 декември, 2023 С тази тема ми напомни за един друг форум, в който пишех активно (предполагам и някой от пишещите тук), в който мине не мине и някой изригваше с тема за Збогом 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения