Прескочи до съдържание

Търся самолетен билет

Препоръчани мнения

Публикувано:

Търся самолетен билет на 16,02,2024, фиксирана дата, Женева-София за 2 човека , до едно прекачване, най-евтината опция. Платежни средства, ДК-ОББ, КК-БНП-ПАРИБА(ЮРОБАНК) и двете мастеркард.

Публикувано:

Евтини варианти , иначе от Женева обикновено се лети със Суис и групата на Lufthansa , но цените там много трудно се свалят през сайтове.

IMG_20231226_094657.jpg

• 5 месеца по-късно ...
Публикувано:

Търся Sofia - Abu Dhabi през Август или Септември. 4 човека. Идеи?

За сега виджам от Атина, Букурещ или Белград с кола до там, пропускам ли нещо? 

С прекачване от София не намирам нищо под 200Е, има някакви вариант през ларнака, не знам дали Azair.com лови всички варианти.

Има любопитно one way Athens - Abu Dhabi с Etihad за 75Е само за една дата открих края на Август.

Публикувано:
Преди 1 час, Oshko каза:

Търся Sofia - Abu Dhabi през Август или Септември. 4 човека. Идеи?

Не разбирам еднопосочен или двупосочен билет? Ако е двупосочен, с колко дни престой на място?
И въобще Абу Даби август ...:rolleyes:  каква е идеята, ако не е тайна ...  

Публикувано:

Иначе ето ти вариант с прекачване в Ереван, 17-24.08,  с Wizz за около 140€ (с дискаунт клуб)

image.png.126d7396ec70750cb8af0705d2283db0.png     image.png.95a4aab5cb87e3bada3b995b1b741c08.png

Като тези цени са ако се купуват билетите за четиримата едновременно. Ако имате две членства WDC и ги купувате 2+2 или 1+3 (което дойде най-изгодно), може да излезе и по-евтино.

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, Фил каза:

Не разбирам еднопосочен или двупосочен билет? Ако е двупосочен, с колко дни престой на място?
И въбоще Абу Даби август ...:rolleyes:  каква е идеята, ако не е тайна ...  

Двупосочен за около 2 седмици. Идеята е от Абу Даби да се ходи нанякъде пак с Wizz, имат доста дестинации на прилични цени.

• Харесвам 1
Публикувано:

Някой с опит с полетите между Мавриций и Реюнион? Гледам полети за ноември, конкретни дати 18-21/22, но никак не ми харесват цените за полет от 45 минути, разглезени сме 🙂Доколкото виждам има само 2 А/К по трасето, Air Austral и Air Mauritius. Като гледам цените, за края на юли и ноември са сходни, т.е. явно са с фиксирани тарифи без гъвкавост, около 220 евро двупосочен билет. За началото на юли явно по-евтините тарифи са изчерпани и цената е още повече нагоре. Търсачките смъкват скромно, около 50-на евро за двама (пр. bravofly).

• Харесвам 1
Публикувано:

Гледал съм и се отказах. Изобщо в Африка е умряла работа, като си помисля колко пропуснати възможности имах и все цена, цена…

Публикувано:

И аз следях цените за май, сходни бяха и не мръднаха. 😒

Можем само да сме благодарни къде живеем. Повечето маврицийски жители, с които говорих, а някак успях да говоря с кой ли не - не са напускали острова си, защото е скъпо. Или максимум са били на остров Родригес (той си е маврицийска територия) и един-двама по бизнес в ЮАР. А не са много бедни там.

• Харесвам 3
Публикувано:

В това отношение без съмнение няма по-добро място за живеене от Европа.На 1-2-3 часа полет сме от най-великите градове в световната история - Атина , Рим , Константинопол и днешно Кайро.

Всеки по света мечтае да види Европа , за нас всичко е на един хвърлей място.

• Харесвам 9
  • Замислям се 2
  • 3 месеца по-късно ...
Публикувано:

Трябва да взимам три билета от Нидерландия (Амстердам или Айндховен) до София и обратно за дати около 21.12-5.01  +-1,2 дни

И при Wizz, и при Ryan са по около 250-300 евро за един билет в една посока.

Има ли смисъл да чакам 1-2 седмици ... да станат по 400:biggrin:

Тия пък от air.bg започват от 1000лв.

Полети с прекачване не ме устройстват.

Съвети?

Публикувано:
преди 25 минути , ven62 каза:

Трябва да взимам три билета от Нидерландия (Амстердам или Айндховен) до София и обратно за дати около 21.12-5.01  +-1,2 дни

И при Wizz, и при Ryan са по около 250-300 евро за един билет в една посока.

Има ли смисъл да чакам 1-2 седмици ... да станат по 400:biggrin:

Тия пък от air.bg започват от 1000лв.

Полети с прекачване не ме устройстват.

Съвети?

Шарлероа мъка ли е за придвижване? 
Грешка в посоката😄

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
В момента, ДиянаВ каза:

Шарлероа мъка ли е за придвижване? Да те вземе синът с кола оттам🙂. Колко пъти си го превозвал по разни места😄

Мерси.

Не се бях сетил. Вероятно защото ще се пътува с внучките и идеята е да се минимизира пътуването с кола.

Наистина, доста се спестява.

Но вместо около час до Айндховен, ще са 2 часа и половина со Шарлероа. На  мен ми се струва на границата на допустимостта, но вероятно утре сутринта баба им ще каже -НЕ.

:biggrin:

Мерси още един път, а и благодаря на модератора (не знам кой беше) че премести питането ми в правилната тема.

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 18 минути , ven62 каза:

Мерси.

Не се бях сетил. Вероятно защото ще се пътува с внучките и идеята е да се минимизира пътуването с кола.

Наистина, доста се спестява.

Но вместо около час до Айндховен, ще са 2 часа и половина со Шарлероа. На  мен ми се струва на границата на допустимостта, но вероятно утре сутринта баба им ще каже -НЕ.

Мерси още един път, а и благодаря на модератора (не знам кой беше) че премести питането ми в правилната тема.

А аз отначало си помислих, че вие ще пътувате към Нидерландия и ми се видяха до Шарлероа и обратно съвсем ниски цените🙂. Даже бях писала синът ти да върне жеста с всичките превози, които си вършил, като ви вземе от летището. После видях, че те ще идват насам и цените са доста по-високи и си е за оплакване😛

• Харесвам 1
Публикувано:

Коледа, всички си отиват по родните места. Плащал съм по 300 евро от Лутън. Поне до Лондон беше с мили билета.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 14 часа, ДиянаВ каза:

Шарлероа мъка ли е за придвижване? 
Грешка в посоката😄

Готово. Спестих около 1000 евро.

Идеята беше супер.

Мерси.

• Харесвам 4
  • Браво 4
Публикувано:
преди 3 часа, ven62 каза:

Готово. Спестих около 1000 евро.

Идеята беше супер.

Мерси.

Хайде, пожелавам безпроблемно пътуване на семейството към България. Весели празници и ще чакаме някой друг репортаж от теб с малките принцеси💕

И да знаеш, че моите пожелания към готини магеланци се сбъдват😉

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
  • Браво 1
Публикувано:
преди 18 часа, Фил каза:

Сега и Диянчето ще има да си чака басейна с почерпка.  :grin:

Много точно казано.

:clapping:

Докато това:

преди 15 часа, ДиянаВ каза:

Хайде, пожелавам безпроблемно пътуване на семейството към България. Весели празници и ще чакаме някой друг репортаж от теб с малките принцеси💕

И да знаеш, че моите пожелания към готини магеланци се сбъдват😉

ми е малко неопределено.

:wink:

• Смея се 2
  • 4 седмици по-късно ...
Публикувано:

Търся евтини самолетни билети до Ушуая?Датите нямат значение а от къде някъде в Европа! Благодаря Предварително!

Публикувано:
На 3.11.2024 г. в 15:07, Гео_р_ги каза:

Търся евтини самолетни билети до Ушуая?Датите нямат значение а от къде някъде в Европа! Благодаря Предварително!

Ако търсиш билет от България/Европа направо до Ушуая няма как да стане. Ушуая обслужва предимно вътрешни полети, с редки изключения за чартъри, свързани с круизи или екипажи до Антарктида, Затова първо си намери евтини билети до Буенос Айрес, варианти:
- с Търкиш от Истанбул
- с AirFrance от Париж
- с Иберия от Мадрид
Или през Рио / Сао Пауло, като хъбове с повече полети и авиокомпании от Европа, и от там до Бс Ас с още един свързващ полет.
От Бс Ас имаш няколко варианта, най-вече с националния превозвач  Aerolineas Argentinas, или JetSmart Argentinas до Ушуая.

Друга опция, ако целта ти е Патагония, е от Европа до Сантяго де Чиле (пак с горните авиокомпании), и от там до Пунта Аренас с Latam Chile, JetSmart Chile, Sky Airline.
Ако искаш конкретно до Ушуая, втората опция отпада, и гледаш само това, което съм написал първо до Бс Ас.

Това са въобще вариантите до Ушуая. Вече кой ще ти излезе най-евтин, няма точно определена схема. Трябва да си ги пробваш в търсачките за твоите дати и изисквания.

• Харесвам 4

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.