EliDion Публикувано: 4 февруари Сподели Публикувано: 4 февруари Има ли опция да запазя пост от някоя тема, за да ми е под ръка и да не ровя после(когато ми потрябва инфото от него) в целия форум, за да го търся. Мерси. 3 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 4 февруари Сподели Публикувано: 4 февруари преди 11 минути , EliDion каза: Има ли опция да запазя пост от някоя тема, за да ми е под ръка и да не ровя после(когато ми потрябва инфото от него) в целия форум, за да го търся. Мерси. Вдясно горе на мнението има 3 точки и може би,ако се натисне Сподели и се копира линка,после се постави в нов прозорец и запамети в отметки. Самата отметка може да се преименува точно за какво е. 1 Връзка към коментар
EliDion Публикувано: 4 февруари Автор Сподели Публикувано: 4 февруари Е, аз питам тук дали има опция, с хиляди въртележки всякак може и да си копна текста в бележки също става, но не е там въпроса. 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 4 февруари Сподели Публикувано: 4 февруари Колко да са хиляди , цялата работа отнема примерно двайсетина секунди. 1 Връзка към коментар
lyube Публикувано: 4 февруари Сподели Публикувано: 4 февруари По-лесно е да се кликне на датата на мнението - това ще презареди страницата с url сочещ директно към мнението. След това директно запаметяваш като bookmark. 1 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 4 февруари Сподели Публикувано: 4 февруари едно време имаше някакви букмарки във форума, ама отпаднаха сега няма такива улеснения във форума, с браузъра си се оправяш, не че е много трудно най-лесно е букмарк на страницата с поста, но ако после темата се дели или нещо друго ще избяга. Най-точно е каквото @dimitrov6 казва, тогава ще имаш букмарк точно към поста 1 Връзка към коментар
Deja Vu Публикувано: 24 февруари Сподели Публикувано: 24 февруари Ще използвам този пост, за да задам своя въпрос. Има ли опция, която да показва всички пътеписи на даден потребител? Благодаря предварително! Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 24 февруари Сподели Публикувано: 24 февруари влизаш в профила на потребителя, "разгледай активността", и отляво "Пътеписи" 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега