Прескочи до съдържание

Женитба с Филипинка

Ivan Chakurov

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 39 минути , denis_a каза:

Интересна тема , кои са тези приложения с филипинки? 🙂 🙂

Интересът не е мижав май. Обаче много въпроси, а никой не кани на сватба. Не се и похвали...

• Харесвам 1
  • Смея се 3
Публикувано:

Само да добавя... Виза Д може да се извади и от държава, различна от държавата на пребиваване. Например, ако въпросната филипинка е тук с туристическа виза - праща се запитване до Министрството на външните работи и се моли да се отиде за виза в някоя съседна държава. Почти винаги - разрешават. Най-често се използват консулствата в Одрин или Солун. 

Публикувано:
преди 5 часа, Zaro каза:

Интересът не е мижав май. Обаче много въпроси, а никой не кани на сватба. Не се и похвали...

И интерес и детайлна информация май има. Но тези със съпруги и чавета по-добре да не четат. Не е здравословно за тях.😉

Публикувано:
Преди 1 час, Дани Магелани каза:

И интерес и детайлна информация май има. Но тези със съпруги и чавета по-добре да не четат. Не е здравословно за тях.😉

Що така с лошото сега 😄

• Смея се 5
Публикувано:
На 14.10.2024 г. в 19:55, stanimir каза:

освен пеперуди по морето , ама кой се жени за тях.

Ми и те душа носят :grin: .

На 14.10.2024 г. в 20:51, Eva eva каза:

Я кажете, че стана дума, къде да гледам мъже на този принцип....за една приятелка питам 😄 

Не знам, ама в Кения (по-конкретно в Ламу) ми направи впечатление, че имаше белокожи дами от всякакви възрасти (от 20 до 50) в компания на чернокожи мъже. :smile3:
Също така, предимно в северните страни, имало недостиг на жени ... 

Публикувано:
On 10/14/2024 at 7:18 PM, Zaro said:

Тия хиляди рускини да не са дошли всички по любов тука. Еле пък онези от Коми.

Офф/

197х г. 

Иван се върна от Коми с Олга и Волга. 

Под Волгата лежи всеки ден, Олга я кара целия квартал. 

/Офф

• Браво 1
  • Смея се 6
  • 3 месеца по-късно ...
Публикувано:

След 10 дена из Филипините, мога да кажа, че като цяло хората  са добри, но хубава филипинка видях само на летището, на лаунджа и някоя стюардеса.
Видях доста повече хубави от бялата раса, европейски, австралийки или американки.

Понеже обикалях доста и видях как живеят, ами не се учудвам, че искат да се спасят и ще се оженят за всякакъв чужденец, който ги извадил от калта - в буквално и преносния смисъл.

Много голяма част живеят в колиби, къде с животни къде без, пералня имат сигурно под 30% от хората, както и баня.

Навред е пълно с кучета, вероятно са милиони.

Да, видях доста местни жени  с мъже от други раси, в повечето случаи мъжете бяха няколко пъти по-възрастни, но имаше и на една възраст 22-30.

Само няколко единично случая младите мъже бяха, не типичния смотаняк намерил/купил си жена, но както казах, има симбиоза и двете половинки са доволни.

• Харесвам 2
Публикувано:

Абе няма лошо , я виж Индия как е милиард и половина , арабите и те с уредените бракове или "купени" бели булки пък се плодят като зайци. 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 5 часа, Alexander каза:

Само няколко единично случая младите мъже бяха, не типичния смотаняк намерил/купил си жена, но както казах, има симбиоза и двете половинки са доволни.

Не съм била във Филипините все още, но двойките, които съм виждала тук, в работна обстановка, са все с разлика 20-30 години, жените безлични, гледат някак стреснато, все едно са изпуснати от някъде.

• Харесвам 2
Публикувано:

В момента доста от връзките у нас , не са по морално установените причини. 

В този свят не виждам нищо странно да отидеш и да си вземеш жена от другия край на света, стига и двамата да сте доволни от това.

Това , че на мен и много други звучи странно, дори нелепо грам не означава, че няма да са щастливи двамата. 

• Харесвам 6
Публикувано:

Това говорим, единият  е щастлив, че е избягал от блатото, другия е намериш жена, често с 20-30год по-млада от него.

идеята ми беше, че не е любов от пръв поглед, както някои се опитаха да я изкарат.
Интересно защо, местните мъже не си намират бели дами..явно там я няма тази спонтанната любов 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 2 минути , Alexander каза:

Това говорим, единият  е щастлив, че е избягал от блатото, другия е намериш жена, често с 20-30год по-млада от него.

идеята ми беше, че не е любов от пръв поглед, както някои се опитаха да я изкарат.
Интересно защо, местните мъже не си намират бели дами..явно там я няма тази спонтанната любов 

Ясно е , че не е любов от пръв поглед, но замисли се , колко много двойки виждаш ежедневно, които буквално изглеждат , като красавицата и звяра.

Да не мсилиш, че там е любов от пръв поглед. 

Публикувано:
преди 21 минути , Alexander каза:

image.png.e592fd8b1e687e5264be510ff3f01452.png

Според мен му е харесала прическата, не усмивката.

• Харесвам 2
  • Смея се 11
Публикувано:
Преди 1 час, Alexander каза:

Различна култура. Белите жени, чийто представител се явявам, очакват тях да ги глезят и обгрижват, същевременно да имам равни права и възможности в обществото, свобода и неприкосновено право на емоционална неадекватност поне 1/4 от месеца.

Ако бях застаряващ мъж, особено средно привлекателен, със средни доходи, щях да предпочета мила и благодарна азиатка сега вместо европейка евентуално, някога, ако нещо някоя се обърка и ме оцени по-високо.

• Харесвам 5
  • Смея се 1
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 2 часа, Lindt каза:

неприкосновено право на емоционална неадекватност поне 1/4 от месеца.

То да беше само в 1/4 от месеца... 

Ако бях застаряващ мъж, особено средно привлекателен, със средни доходи, щях да предпочета мила и благодарна азиатка сега вместо европейка евентуално, някога, ако нещо някоя се обърка и ме оцени по-високо.

Тоест, всички застаряващи мъже отговарящи на описанието по-горе и останали по обективни и/или субективни причини сами в живота, общо взето са изправени пред избора "мъничка японка ще си взема" или "в очакване на Годо" 😛

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 1 минута , Duke каза:

То да беше само в 1/4 от месеца... 

Тоест, всички застаряващи мъже отговарящи на описанието по-горе и останала по обективни и/или субективни причини сами в живота, общо взето са изправени пред избора "мъничка японка ще си взема" или "в очакване на Годо" 😛

Може и да не са чак всички. Но ако направят този избор, не виждам причина да се упрекват, че са се осмелили да потърсят малко човешка топлина. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Различна култура. Белите жени, чийто представител се явявам, очакват тях да ги глезят и обгрижват, същевременно да имам равни права и възможности в обществото, свобода и неприкосновено право на емоционална неадекватност поне 1/4 от месеца.

Ох, добре, че още не съм застаряващ и съм над средното привлекателен!

image.jpeg.9da18dee44568e9060beec459afd17eb.jpeg

(това е известно меме, не съм аз ...)

Публикувано:
преди 6 часа, Lindt каза:

Уау, написано от жена - и преди ми беше много високо в класацията на съфорумците, но сега направо завзе първо място за реализъм 👍

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 23 часа, Lindt каза:

Може и да не са чак всички. Но ако направят този избор, не виждам причина да се упрекват, че са се осмелили да потърсят малко човешка топлина. 

Понеже всеки търси топлина, и то не малко, се докарахме до Глобално затопляне и съсипан климат.

Затова аз и силите, които представлявам (и често водя), силно пропагандираме за повече студенина във всичко! 🙂

• 5 месеца по-късно ...
Публикувано:

Твърде нов съм тук, надявам се да не съм в разрез с правилата на групата, но времето ме притиска! От три години имам връзка с филипинка, самотна майка с две деца! Тъй като имахме доста проблеми напоследък с децата и(твърде лични и неприятни за да споделя) решихме не само да се оженим тук, в България, но и да доведем децата тук! Силно се надявам, че някой може да сподели опит и да даде насоки! Благодаря предварително и моля ако темата е спам или в разрез с някое правило да бъда извинен и темата да бъде премахната! 

Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.