Zaro Публикувано: 29 октомври, 2024 Публикувано: 29 октомври, 2024 преди 39 минути , denis_a каза: Интересна тема , кои са тези приложения с филипинки? 🙂 🙂 Интересът не е мижав май. Обаче много въпроси, а никой не кани на сватба. Не се и похвали... 1 3
MARTiNSHO Публикувано: 29 октомври, 2024 Публикувано: 29 октомври, 2024 Само да добавя... Виза Д може да се извади и от държава, различна от държавата на пребиваване. Например, ако въпросната филипинка е тук с туристическа виза - праща се запитване до Министрството на външните работи и се моли да се отиде за виза в някоя съседна държава. Почти винаги - разрешават. Най-често се използват консулствата в Одрин или Солун.
Дани Магелани Публикувано: 29 октомври, 2024 Публикувано: 29 октомври, 2024 преди 5 часа, Zaro каза: Интересът не е мижав май. Обаче много въпроси, а никой не кани на сватба. Не се и похвали... И интерес и детайлна информация май има. Но тези със съпруги и чавета по-добре да не четат. Не е здравословно за тях.😉
ivailo_radev Публикувано: 29 октомври, 2024 Публикувано: 29 октомври, 2024 Преди 1 час, Дани Магелани каза: И интерес и детайлна информация май има. Но тези със съпруги и чавета по-добре да не четат. Не е здравословно за тях.😉 Що така с лошото сега 😄 5
Фил Публикувано: 29 октомври, 2024 Публикувано: 29 октомври, 2024 На 14.10.2024 г. в 19:55, stanimir каза: освен пеперуди по морето , ама кой се жени за тях. Ми и те душа носят . На 14.10.2024 г. в 20:51, Eva eva каза: Я кажете, че стана дума, къде да гледам мъже на този принцип....за една приятелка питам 😄 Не знам, ама в Кения (по-конкретно в Ламу) ми направи впечатление, че имаше белокожи дами от всякакви възрасти (от 20 до 50) в компания на чернокожи мъже. Също така, предимно в северните страни, имало недостиг на жени ...
era123 Публикувано: 29 октомври, 2024 Публикувано: 29 октомври, 2024 On 10/14/2024 at 7:18 PM, Zaro said: Тия хиляди рускини да не са дошли всички по любов тука. Еле пък онези от Коми. Офф/ 197х г. Иван се върна от Коми с Олга и Волга. Под Волгата лежи всеки ден, Олга я кара целия квартал. /Офф 1 6
Alexander Публикувано: 26 февруари, 2025 Публикувано: 26 февруари, 2025 След 10 дена из Филипините, мога да кажа, че като цяло хората са добри, но хубава филипинка видях само на летището, на лаунджа и някоя стюардеса. Видях доста повече хубави от бялата раса, европейски, австралийки или американки. Понеже обикалях доста и видях как живеят, ами не се учудвам, че искат да се спасят и ще се оженят за всякакъв чужденец, който ги извадил от калта - в буквално и преносния смисъл. Много голяма част живеят в колиби, къде с животни къде без, пералня имат сигурно под 30% от хората, както и баня. Навред е пълно с кучета, вероятно са милиони. Да, видях доста местни жени с мъже от други раси, в повечето случаи мъжете бяха няколко пъти по-възрастни, но имаше и на една възраст 22-30. Само няколко единично случая младите мъже бяха, не типичния смотаняк намерил/купил си жена, но както казах, има симбиоза и двете половинки са доволни. 2
stanimir Публикувано: 26 февруари, 2025 Публикувано: 26 февруари, 2025 Абе няма лошо , я виж Индия как е милиард и половина , арабите и те с уредените бракове или "купени" бели булки пък се плодят като зайци. 2
chandni Публикувано: 26 февруари, 2025 Публикувано: 26 февруари, 2025 преди 5 часа, Alexander каза: Само няколко единично случая младите мъже бяха, не типичния смотаняк намерил/купил си жена, но както казах, има симбиоза и двете половинки са доволни. Не съм била във Филипините все още, но двойките, които съм виждала тук, в работна обстановка, са все с разлика 20-30 години, жените безлични, гледат някак стреснато, все едно са изпуснати от някъде. 2
Tesh Публикувано: 26 февруари, 2025 Публикувано: 26 февруари, 2025 В момента доста от връзките у нас , не са по морално установените причини. В този свят не виждам нищо странно да отидеш и да си вземеш жена от другия край на света, стига и двамата да сте доволни от това. Това , че на мен и много други звучи странно, дори нелепо грам не означава, че няма да са щастливи двамата. 6
Alexander Публикувано: 26 февруари, 2025 Публикувано: 26 февруари, 2025 Това говорим, единият е щастлив, че е избягал от блатото, другия е намериш жена, често с 20-30год по-млада от него. идеята ми беше, че не е любов от пръв поглед, както някои се опитаха да я изкарат. Интересно защо, местните мъже не си намират бели дами..явно там я няма тази спонтанната любов 2
Tesh Публикувано: 26 февруари, 2025 Публикувано: 26 февруари, 2025 преди 2 минути , Alexander каза: Това говорим, единият е щастлив, че е избягал от блатото, другия е намериш жена, често с 20-30год по-млада от него. идеята ми беше, че не е любов от пръв поглед, както някои се опитаха да я изкарат. Интересно защо, местните мъже не си намират бели дами..явно там я няма тази спонтанната любов Ясно е , че не е любов от пръв поглед, но замисли се , колко много двойки виждаш ежедневно, които буквално изглеждат , като красавицата и звяра. Да не мсилиш, че там е любов от пръв поглед.
zhivko7 Публикувано: 26 февруари, 2025 Публикувано: 26 февруари, 2025 Аре, стига сте хейтили. 😀 Аз пък познавам готини смесени двойки. 4 1
Zaro Публикувано: 26 февруари, 2025 Публикувано: 26 февруари, 2025 преди 21 минути , Alexander каза: Това говорим, единият е щастлив, че е избягал от блатото, другия е намериш жена, често с 20-30год по-млада от него. идеята ми беше, че не е любов от пръв поглед, както някои се опитаха да я изкарат. Интересно защо, местните мъже не си намират бели дами..явно там я няма тази спонтанната любов Според мен му е харесала прическата, не усмивката. 2 11
Lindt Публикувано: 26 февруари, 2025 Публикувано: 26 февруари, 2025 Преди 1 час, Alexander каза: Това говорим, единият е щастлив, че е избягал от блатото, другия е намериш жена, често с 20-30год по-млада от него. идеята ми беше, че не е любов от пръв поглед, както някои се опитаха да я изкарат. Интересно защо, местните мъже не си намират бели дами..явно там я няма тази спонтанната любов Различна култура. Белите жени, чийто представител се явявам, очакват тях да ги глезят и обгрижват, същевременно да имам равни права и възможности в обществото, свобода и неприкосновено право на емоционална неадекватност поне 1/4 от месеца. Ако бях застаряващ мъж, особено средно привлекателен, със средни доходи, щях да предпочета мила и благодарна азиатка сега вместо европейка евентуално, някога, ако нещо някоя се обърка и ме оцени по-високо. 5 1 1
Duke Публикувано: 26 февруари, 2025 Публикувано: 26 февруари, 2025 преди 2 часа, Lindt каза: неприкосновено право на емоционална неадекватност поне 1/4 от месеца. То да беше само в 1/4 от месеца... преди 2 часа, Lindt каза: Ако бях застаряващ мъж, особено средно привлекателен, със средни доходи, щях да предпочета мила и благодарна азиатка сега вместо европейка евентуално, някога, ако нещо някоя се обърка и ме оцени по-високо. Тоест, всички застаряващи мъже отговарящи на описанието по-горе и останали по обективни и/или субективни причини сами в живота, общо взето са изправени пред избора "мъничка японка ще си взема" или "в очакване на Годо" 😛 2 1
Lindt Публикувано: 26 февруари, 2025 Публикувано: 26 февруари, 2025 преди 1 минута , Duke каза: То да беше само в 1/4 от месеца... Тоест, всички застаряващи мъже отговарящи на описанието по-горе и останала по обективни и/или субективни причини сами в живота, общо взето са изправени пред избора "мъничка японка ще си взема" или "в очакване на Годо" 😛 Може и да не са чак всички. Но ако направят този избор, не виждам причина да се упрекват, че са се осмелили да потърсят малко човешка топлина. 1
Гост Публикувано: 26 февруари, 2025 Публикувано: 26 февруари, 2025 преди 2 часа, Lindt каза: Различна култура. Белите жени, чийто представител се явявам, очакват тях да ги глезят и обгрижват, същевременно да имам равни права и възможности в обществото, свобода и неприкосновено право на емоционална неадекватност поне 1/4 от месеца. Ако бях застаряващ мъж, особено средно привлекателен, със средни доходи, щях да предпочета мила и благодарна азиатка сега вместо европейка евентуално, някога, ако нещо някоя се обърка и ме оцени по-високо. Ох, добре, че още не съм застаряващ и съм над средното привлекателен! (това е известно меме, не съм аз ...)
stanimir Публикувано: 26 февруари, 2025 Публикувано: 26 февруари, 2025 А тия с високите доходи могат да си вземат и "Порше" , дори им е позволено да са грозни 😞 1 2
new one Публикувано: 26 февруари, 2025 Публикувано: 26 февруари, 2025 преди 6 часа, Lindt каза: Различна култура. Белите жени, чийто представител се явявам, очакват тях да ги глезят и обгрижват, същевременно да имам равни права и възможности в обществото, свобода и неприкосновено право на емоционална неадекватност поне 1/4 от месеца. Ако бях застаряващ мъж, особено средно привлекателен, със средни доходи, щях да предпочета мила и благодарна азиатка сега вместо европейка евентуално, някога, ако нещо някоя се обърка и ме оцени по-високо. Уау, написано от жена - и преди ми беше много високо в класацията на съфорумците, но сега направо завзе първо място за реализъм 👍 1
Гост Публикувано: 27 февруари, 2025 Публикувано: 27 февруари, 2025 преди 23 часа, Lindt каза: Може и да не са чак всички. Но ако направят този избор, не виждам причина да се упрекват, че са се осмелили да потърсят малко човешка топлина. Понеже всеки търси топлина, и то не малко, се докарахме до Глобално затопляне и съсипан климат. Затова аз и силите, които представлявам (и често водя), силно пропагандираме за повече студенина във всичко! 🙂
T.E.Lawrence Публикувано: 27 февруари, 2025 Публикувано: 27 февруари, 2025 В жегата най-лесно е да се обадиш на бившата, за да почувстваш малко хлад. 2
Jericho Публикувано: 20 август, 2025 Публикувано: 20 август, 2025 Твърде нов съм тук, надявам се да не съм в разрез с правилата на групата, но времето ме притиска! От три години имам връзка с филипинка, самотна майка с две деца! Тъй като имахме доста проблеми напоследък с децата и(твърде лични и неприятни за да споделя) решихме не само да се оженим тук, в България, но и да доведем децата тук! Силно се надявам, че някой може да сподели опит и да даде насоки! Благодаря предварително и моля ако темата е спам или в разрез с някое правило да бъда извинен и темата да бъде премахната!
Препоръчани мнения