Zaro Публикувано: 29 октомври, 2024 Публикувано: 29 октомври, 2024 На 29.10.2024 г. в 5:46, denis_a каза: Интересна тема , кои са тези приложения с филипинки? 🙂 🙂 Разшири Интересът не е мижав май. Обаче много въпроси, а никой не кани на сватба. Не се и похвали... 1 3
MARTiNSHO Публикувано: 29 октомври, 2024 Публикувано: 29 октомври, 2024 Само да добавя... Виза Д може да се извади и от държава, различна от държавата на пребиваване. Например, ако въпросната филипинка е тук с туристическа виза - праща се запитване до Министрството на външните работи и се моли да се отиде за виза в някоя съседна държава. Почти винаги - разрешават. Най-често се използват консулствата в Одрин или Солун.
Дани Магелани Публикувано: 29 октомври, 2024 Публикувано: 29 октомври, 2024 На 29.10.2024 г. в 6:26, Zaro каза: Интересът не е мижав май. Обаче много въпроси, а никой не кани на сватба. Не се и похвали... Разшири И интерес и детайлна информация май има. Но тези със съпруги и чавета по-добре да не четат. Не е здравословно за тях.😉
ivailo_radev Публикувано: 29 октомври, 2024 Публикувано: 29 октомври, 2024 На 29.10.2024 г. в 10:35, Дани Магелани каза: И интерес и детайлна информация май има. Но тези със съпруги и чавета по-добре да не четат. Не е здравословно за тях.😉 Разшири Що така с лошото сега 😄 5
Фил Публикувано: 29 октомври, 2024 Публикувано: 29 октомври, 2024 На 14.10.2024 г. в 16:55, stanimir каза: освен пеперуди по морето , ама кой се жени за тях. Разшири Ми и те душа носят . На 14.10.2024 г. в 17:51, Eva eva каза: Я кажете, че стана дума, къде да гледам мъже на този принцип....за една приятелка питам 😄 Разшири Не знам, ама в Кения (по-конкретно в Ламу) ми направи впечатление, че имаше белокожи дами от всякакви възрасти (от 20 до 50) в компания на чернокожи мъже. Също така, предимно в северните страни, имало недостиг на жени ...
era123 Публикувано: 29 октомври, 2024 Публикувано: 29 октомври, 2024 На 14.10.2024 г. в 18:18, Zaro каза: Тия хиляди рускини да не са дошли всички по любов тука. Еле пък онези от Коми. Разшири Офф/ 197х г. Иван се върна от Коми с Олга и Волга. Под Волгата лежи всеки ден, Олга я кара целия квартал. /Офф 1 6
Alexander Публикувано: 26 февруари Публикувано: 26 февруари След 10 дена из Филипините, мога да кажа, че като цяло хората са добри, но хубава филипинка видях само на летището, на лаунджа и някоя стюардеса. Видях доста повече хубави от бялата раса, европейски, австралийки или американки. Понеже обикалях доста и видях как живеят, ами не се учудвам, че искат да се спасят и ще се оженят за всякакъв чужденец, който ги извадил от калта - в буквално и преносния смисъл. Много голяма част живеят в колиби, къде с животни къде без, пералня имат сигурно под 30% от хората, както и баня. Навред е пълно с кучета, вероятно са милиони. Да, видях доста местни жени с мъже от други раси, в повечето случаи мъжете бяха няколко пъти по-възрастни, но имаше и на една възраст 22-30. Само няколко единично случая младите мъже бяха, не типичния смотаняк намерил/купил си жена, но както казах, има симбиоза и двете половинки са доволни. 2
stanimir Публикувано: 26 февруари Публикувано: 26 февруари Абе няма лошо , я виж Индия как е милиард и половина , арабите и те с уредените бракове или "купени" бели булки пък се плодят като зайци. 2
chandni Публикувано: 26 февруари Публикувано: 26 февруари На 26.02.2025 г. в 0:55, Alexander каза: Само няколко единично случая младите мъже бяха, не типичния смотаняк намерил/купил си жена, но както казах, има симбиоза и двете половинки са доволни. Разшири Не съм била във Филипините все още, но двойките, които съм виждала тук, в работна обстановка, са все с разлика 20-30 години, жените безлични, гледат някак стреснато, все едно са изпуснати от някъде. 2
Tesh Публикувано: 26 февруари Публикувано: 26 февруари В момента доста от връзките у нас , не са по морално установените причини. В този свят не виждам нищо странно да отидеш и да си вземеш жена от другия край на света, стига и двамата да сте доволни от това. Това , че на мен и много други звучи странно, дори нелепо грам не означава, че няма да са щастливи двамата. 6
Alexander Публикувано: 26 февруари Публикувано: 26 февруари Това говорим, единият е щастлив, че е избягал от блатото, другия е намериш жена, често с 20-30год по-млада от него. идеята ми беше, че не е любов от пръв поглед, както някои се опитаха да я изкарат. Интересно защо, местните мъже не си намират бели дами..явно там я няма тази спонтанната любов 2
Tesh Публикувано: 26 февруари Публикувано: 26 февруари На 26.02.2025 г. в 8:13, Alexander каза: Това говорим, единият е щастлив, че е избягал от блатото, другия е намериш жена, често с 20-30год по-млада от него. идеята ми беше, че не е любов от пръв поглед, както някои се опитаха да я изкарат. Интересно защо, местните мъже не си намират бели дами..явно там я няма тази спонтанната любов Разшири Ясно е , че не е любов от пръв поглед, но замисли се , колко много двойки виждаш ежедневно, които буквално изглеждат , като красавицата и звяра. Да не мсилиш, че там е любов от пръв поглед.
zhivko7 Публикувано: 26 февруари Публикувано: 26 февруари Аре, стига сте хейтили. 😀 Аз пък познавам готини смесени двойки. 4 1
Zaro Публикувано: 26 февруари Публикувано: 26 февруари На 26.02.2025 г. в 8:13, Alexander каза: Това говорим, единият е щастлив, че е избягал от блатото, другия е намериш жена, често с 20-30год по-млада от него. идеята ми беше, че не е любов от пръв поглед, както някои се опитаха да я изкарат. Интересно защо, местните мъже не си намират бели дами..явно там я няма тази спонтанната любов Разшири Според мен му е харесала прическата, не усмивката. 2 11
Lindt Публикувано: 26 февруари Публикувано: 26 февруари На 26.02.2025 г. в 8:13, Alexander каза: Това говорим, единият е щастлив, че е избягал от блатото, другия е намериш жена, често с 20-30год по-млада от него. идеята ми беше, че не е любов от пръв поглед, както някои се опитаха да я изкарат. Интересно защо, местните мъже не си намират бели дами..явно там я няма тази спонтанната любов Разшири Различна култура. Белите жени, чийто представител се явявам, очакват тях да ги глезят и обгрижват, същевременно да имам равни права и възможности в обществото, свобода и неприкосновено право на емоционална неадекватност поне 1/4 от месеца. Ако бях застаряващ мъж, особено средно привлекателен, със средни доходи, щях да предпочета мила и благодарна азиатка сега вместо европейка евентуално, някога, ако нещо някоя се обърка и ме оцени по-високо. 5 1 1
Duke Публикувано: 26 февруари Публикувано: 26 февруари На 26.02.2025 г. в 9:20, Lindt каза: неприкосновено право на емоционална неадекватност поне 1/4 от месеца. Разшири То да беше само в 1/4 от месеца... На 26.02.2025 г. в 9:20, Lindt каза: Ако бях застаряващ мъж, особено средно привлекателен, със средни доходи, щях да предпочета мила и благодарна азиатка сега вместо европейка евентуално, някога, ако нещо някоя се обърка и ме оцени по-високо. Разшири Тоест, всички застаряващи мъже отговарящи на описанието по-горе и останали по обективни и/или субективни причини сами в живота, общо взето са изправени пред избора "мъничка японка ще си взема" или "в очакване на Годо" 😛 2 1
Lindt Публикувано: 26 февруари Публикувано: 26 февруари На 26.02.2025 г. в 9:59, Duke каза: То да беше само в 1/4 от месеца... Тоест, всички застаряващи мъже отговарящи на описанието по-горе и останала по обективни и/или субективни причини сами в живота, общо взето са изправени пред избора "мъничка японка ще си взема" или "в очакване на Годо" 😛 Разшири Може и да не са чак всички. Но ако направят този избор, не виждам причина да се упрекват, че са се осмелили да потърсят малко човешка топлина. 1
Брани Публикувано: 26 февруари Публикувано: 26 февруари На 26.02.2025 г. в 9:20, Lindt каза: Различна култура. Белите жени, чийто представител се явявам, очакват тях да ги глезят и обгрижват, същевременно да имам равни права и възможности в обществото, свобода и неприкосновено право на емоционална неадекватност поне 1/4 от месеца. Ако бях застаряващ мъж, особено средно привлекателен, със средни доходи, щях да предпочета мила и благодарна азиатка сега вместо европейка евентуално, някога, ако нещо някоя се обърка и ме оцени по-високо. Разшири Ох, добре, че още не съм застаряващ и съм над средното привлекателен! (това е известно меме, не съм аз ...) 1 2
stanimir Публикувано: 26 февруари Публикувано: 26 февруари А тия с високите доходи могат да си вземат и "Порше" , дори им е позволено да са грозни 😞 1 2
new one Публикувано: 26 февруари Публикувано: 26 февруари На 26.02.2025 г. в 9:20, Lindt каза: Различна култура. Белите жени, чийто представител се явявам, очакват тях да ги глезят и обгрижват, същевременно да имам равни права и възможности в обществото, свобода и неприкосновено право на емоционална неадекватност поне 1/4 от месеца. Ако бях застаряващ мъж, особено средно привлекателен, със средни доходи, щях да предпочета мила и благодарна азиатка сега вместо европейка евентуално, някога, ако нещо някоя се обърка и ме оцени по-високо. Разшири Уау, написано от жена - и преди ми беше много високо в класацията на съфорумците, но сега направо завзе първо място за реализъм 👍 1
Брани Публикувано: 27 февруари Публикувано: 27 февруари На 26.02.2025 г. в 10:05, Lindt каза: Може и да не са чак всички. Но ако направят този избор, не виждам причина да се упрекват, че са се осмелили да потърсят малко човешка топлина. Разшири Понеже всеки търси топлина, и то не малко, се докарахме до Глобално затопляне и съсипан климат. Затова аз и силите, които представлявам (и често водя), силно пропагандираме за повече студенина във всичко! 🙂 6
T.E.Lawrence Публикувано: 27 февруари Публикувано: 27 февруари В жегата най-лесно е да се обадиш на бившата, за да почувстваш малко хлад. 3
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега