Zaro Публикувано: 29 октомври Сподели Публикувано: 29 октомври преди 39 минути , denis_a каза: Интересна тема , кои са тези приложения с филипинки? 🙂 🙂 Интересът не е мижав май. Обаче много въпроси, а никой не кани на сватба. Не се и похвали... 1 Връзка към коментар
MARTiNSHO Публикувано: 29 октомври Сподели Публикувано: 29 октомври Само да добавя... Виза Д може да се извади и от държава, различна от държавата на пребиваване. Например, ако въпросната филипинка е тук с туристическа виза - праща се запитване до Министрството на външните работи и се моли да се отиде за виза в някоя съседна държава. Почти винаги - разрешават. Най-често се използват консулствата в Одрин или Солун. Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 29 октомври Сподели Публикувано: 29 октомври преди 5 часа, Zaro каза: Интересът не е мижав май. Обаче много въпроси, а никой не кани на сватба. Не се и похвали... И интерес и детайлна информация май има. Но тези със съпруги и чавета по-добре да не четат. Не е здравословно за тях.😉 Връзка към коментар
ivailo_radev Публикувано: 29 октомври Сподели Публикувано: 29 октомври Преди 1 час, Дани Магелани каза: И интерес и детайлна информация май има. Но тези със съпруги и чавета по-добре да не четат. Не е здравословно за тях.😉 Що така с лошото сега 😄 4 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 29 октомври Сподели Публикувано: 29 октомври На 14.10.2024 г. в 19:55, stanimir каза: освен пеперуди по морето , ама кой се жени за тях. Ми и те душа носят . На 14.10.2024 г. в 20:51, Eva eva каза: Я кажете, че стана дума, къде да гледам мъже на този принцип....за една приятелка питам 😄 Не знам, ама в Кения (по-конкретно в Ламу) ми направи впечатление, че имаше белокожи дами от всякакви възрасти (от 20 до 50) в компания на чернокожи мъже. Също така, предимно в северните страни, имало недостиг на жени ... Връзка към коментар
era123 Публикувано: 29 октомври Сподели Публикувано: 29 октомври On 10/14/2024 at 7:18 PM, Zaro said: Тия хиляди рускини да не са дошли всички по любов тука. Еле пък онези от Коми. Офф/ 197х г. Иван се върна от Коми с Олга и Волга. Под Волгата лежи всеки ден, Олга я кара целия квартал. /Офф 4 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега