boogy83 Публикувано: 28 март Сподели Публикувано: 28 март След пътуването ми до Индия и закъснялото ми подаване за виза за Пакистан, днес посланика ми се обади и ми преложи интервю в понеделник за виза до Пакистан. Съгласих се, понеже така или иначе съм я платил вече, та в понеделник най-вероятно, ще имам визата. Ще е валидна за 3 месеца, затова си търся евтин билет до Пакистан. Без значение до кой град и по възможност от София, но ако е много евтин и може от Европа, мога да си намеря връзка с Wizz кредити примерно. Та търся помощ, ако някой е видял такива полети в рамките на следващите 3 месеца. 🙂 1 Връзка към коментар
crazyhorse Публикувано: 28 март Сподели Публикувано: 28 март преди 3 часа, boogy83 каза: След пътуването ми до Индия и закъснялото ми подаване за виза за Пакистан, днес посланика ми се обади и ми преложи интервю в понеделник за виза до Пакистан. Съгласих се, понеже така или иначе съм я платил вече, та в понеделник най-вероятно, ще имам визата. Ще е валидна за 3 месеца, затова си търся евтин билет до Пакистан. Без значение до кой град и по възможност от София, но ако е много евтин и може от Европа, мога да си намеря връзка с Wizz кредити примерно. Та търся помощ, ако някой е видял такива полети в рамките на следващите 3 месеца. 🙂 Покрай пускането на линията София-Истанбул на Pegasus, може да има връзки на ниски цени Истанбул-Карачи, но трябва да се провери! 1 Връзка към коментар
boogy83 Публикувано: 28 март Автор Сподели Публикувано: 28 март преди 27 минути , crazyhorse каза: Покрай пускането на линията София-Истанбул на Pegasus, може да има връзки на ниски цени Истанбул-Карачи, но трябва да се провери! Глеах ги, за жалост в слеващите три месеца са скъпички. Ще ми се нещо до около 300евро макс. Все пак не ми е фикс идея да го правя това пътуване, но ако излезе евтин полет до около 300 евро, защо не. 1 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 28 март Сподели Публикувано: 28 март Mytrip английския ми дава за 311 паунда от Истанбул 1 Връзка към коментар
boogy83 Публикувано: 28 март Автор Сподели Публикувано: 28 март Хах, за жалост единствените ми заети дати в следващите три месеца са 22-ри - 25-ти май. 😄 Но ще разцъкам през jetcost да видим дали има подобни цени за други дати. Благодаря и на двамата. 1 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 28 март Сподели Публикувано: 28 март преди 54 минути , dimitrov6 каза: Mytrip английския ми дава за 311 паунда от Истанбул Същата цена за 10-14 май 1 Връзка към коментар
ivan69 Публикувано: 28 март Сподели Публикувано: 28 март преди 5 часа, boogy83 каза: След пътуването ми до Индия и закъснялото ми подаване за виза за Пакистан, днес посланика ми се обади и ми преложи интервю в понеделник за виза до Пакистан. Съгласих се, понеже така или иначе съм я платил вече, та в понеделник най-вероятно, ще имам визата. Ще е валидна за 3 месеца, затова си търся евтин билет до Пакистан. Без значение до кой град и по възможност от София, но ако е много евтин и може от Европа, мога да си намеря връзка с Wizz кредити примерно. Та търся помощ, ако някой е видял такива полети в рамките на следващите 3 месеца. 🙂 Аз като търся билети за някое не толкова популярно място отварям сайта на летището. Виждам кои авиокомпании летят и така сглобявам маршрута. 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега