Прескочи до съдържание

сБирка на по бирка - 11.04.2024

Препоръчани мнения

Априлско биролеене, пардон  биропиене, ще има ли? Ще има! Кога? В четвъртък, разбира се! 

И така... Каня ви на вижданка следващият четвъртък - 11.04.2024, от 18:00ч в ОШипка на ул. Будапеща! 

При хубаво време сме навън, при дъждовно сме вътре, но както и да дойде ще отчетем, че сбирка през април е имало! 

Краен срок за записванка - 10.04.2024, 16:00ч. 

Бъдете здрави и доскоро. 

Вие сте!

Спск: 

1. Брани!! 

2. develko 

3. Alexander 

4. Яничка ? 

5. Елчо 

6. bay_kolio 

7. stotan 

8. Boogy83 

9. Ивайла 

10. MayaS 

11. Иво 

12. desislavna 

13. Argentique 

14. master_of_germs 

15. домосед 

16. cck 

17. Tedy 

18. MVryashkova 

19. Графа

20. Lindt 

21. Жентълмена 

22. Фил 

23. Monika_Koko 

24. stebal 

25. Миланка 

26. peterpup 

27. Mistress of germs

28. mary_shery 

29. venceremos 

30. Polina.

• Харесвам 4
  • Благодаря 2
  • Браво 2
Връзка към коментар

Съвсем неслучайно съм точно на 11-ти в София, обаче за жалост имам ограничено от други неща време между 18 и 19.30 и ще мога да се видя само с по-ранните пиленца. :smile3:

Така че, Поли, прикрепи ме, моля, към някой от по-късно идващите - примерно @Яничка, да ѝ стопля местенцето преди това. :blum3: То на нейно място бях и на коледната сБирка и ми беше съвсем добре. :smile3:

P.S. Коняк нямам този път, но да се надяваме на по-добри времена в бъдеще. :wink:

• Харесвам 4
  • Браво 1
  • Смея се 1
Връзка към коментар
преди 6 часа, MayaS каза:

Да се обадя ли на градска мобилност да разчисти Дондуков, че да има къде да кацне самолета. 🤣

Аз се чудя как "О, Шипка", при положение, че от години им гостуваме, не са зачислили една писта наблизо специално за нас :)

P.S. Не само за пристигащи, но и за немалкото магеланци, които идват на сбирка точно преди ранен полет :)

• Смея се 1
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 40 минути , Яничка каза:

Аз се чудя как "О, Шипка", при положение, че от години им гостуваме, не са зачислили една писта наблизо специално за нас 🙂

P.S. Не само за пристигащи, но и за немалкото магеланци, които идват на сбирка точно преди ранен полет 🙂

А и БДЖ можеше да отбият един челен коловоз от гарата към "О,Шипка!" за @makler специално...

• Харесвам 3
  • Смея се 1
Връзка към коментар
Граф Вронски

Аз в четвъртък ще съм на съседната улица. Ако свърши по-рано събитието, ще намина.

Говорих с @MVryashkova

Обясних и, че е в грешната тема се е записала. Ще опита с нейната машина на времето да се включи в сбирката от 2022.

А, за сбирка този четвъртък 2024, @MVryashkova ще дойде (ама без машината).

@Polina, запиши ни. Благодаря ти.

• Харесвам 1
  • Смея се 2
Връзка към коментар
преди 39 минути , Lindt каза:

Записвам и нас, ако полените ни позволят да имаме социални контакти 🙂

Много време мина от незабравимата ни първа среща.... :rolleyes: Елиминирайте полените, ще се радвам. :drinks:

• Браво 1
Връзка към коментар
преди 1 минута , Argentique каза:

Много време мина от незабравимата ни първа среща.... :rolleyes: Елиминирайте полените, ще се радвам. :drinks:

О, ами не съм гледала списъка за почетни гости, ще дойдем значи да те накихаме 😄

• Смея се 3
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.