Torpedo Публикувано: 19 февруари, 2014 Сподели Публикувано: 19 февруари, 2014 Здравейте, На magelaci.com попаднах през Гугъл, докато търсех инфо за пътуване до Исландия, та ето ме и мен – кандидат-магеланец при вас J Не мога да спра да се кефя на този фантастичен форум, събрал толкова много готини хора, техните пътешествия и приключения. Когато чета темите и разговорите тук, попадам в един различен свят на пътешественици, които не са по организираните от туроператор пътувания, които са жадни за нови срещи и нови места и които не се спират да ги обикалят. Това ме рестартира, вади ме от монотонията на ежедневието и ми дава храна за кроежи J За мен - обичам черните плажове като на Ла Палма и на Ла Гомера, мразя организирания групов туризъм, падам си да кроя планове и да пътувам, а когато не мога – чета за приключенията на други, а тук е рогът на изобилието за това J Радвам се, че ви намерих! 4 Връзка към коментар
maialearrosto Публикувано: 19 февруари, 2014 Сподели Публикувано: 19 февруари, 2014 Добре дошъл, давай с исландските планове, полетни разписания, обекти и проч., че тук се е събрала една такава славна българо-исландска група, че се чудя как още фондация "Кредо Бонум" на г-жа Цветелина Бориславова (почетен консул на Исландия в Р.България) не са почукали на магеланската порта, за да ни помолят да им направим фотографска изложба... Връзка към коментар
Георги Публикувано: 19 февруари, 2014 Сподели Публикувано: 19 февруари, 2014 Е ако търсиш черни плажове баш Исландия е мястото. И давай с плановете, че ще вземем да забравим кое-къде беше там Връзка към коментар
maialearrosto Публикувано: 19 февруари, 2014 Сподели Публикувано: 19 февруари, 2014 Исландски урок №1: Пенин, учителю, защо не ми го преподаде... Човек излиза от зона "Пристигащи" на летище "Лейфур Ериксон" и тутакси, моменталически просто влиза в безмитния магазин, купува си стекове с бира и "твърдо", и продължава, зареден с пиене... 2 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 19 февруари, 2014 Сподели Публикувано: 19 февруари, 2014 Исландски урок №1: Пенин, учителю, защо не ми го преподаде... Човек излиза от зона "Пристигащи" на летище "Лейфур Ериксон" и тутакси, моменталически просто влиза в безмитния магазин, купува си стекове с бира и "твърдо", и продължава, зареден с пиене... Аууу, как съм пропуснал. Просто следваш местните, на тях им е задължителна тая спирка Там си купихме и бутилка от черната смърт, после една година не успях да пробутам на познати да я изпият 3 Връзка към коментар
Torpedo Публикувано: 20 февруари, 2014 Автор Сподели Публикувано: 20 февруари, 2014 Е ако търсиш черни плажове баш Исландия е мястото. И давай с плановете, че ще вземем да забравим кое-къде беше там Е, мерси, хора! Надявах се да го предложите, защото имам спешна нужда от помощ Пускам една нова тема при пътуванията, за да не се натрапвам в тези на другите и да се събира инфото на едно място – Магеланска База Данни Исландия един вид Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега