Боян Калакунов Публикувано: 3 май, 2024 Публикувано: 3 май, 2024 Здравейте Магеланци! Дали някой е пътувал с влак от Барселона до Париж> Ще съм много благодатен, ако може да ме посъветвате с полезна информация.
natalianatale Публикувано: 10 февруари Публикувано: 10 февруари (редактирано) Да, пътувала съм с влак от Барселона до Париж и мога да споделя опит. Пътуването е удобно и бързо, особено ако изберете високоскоростния влак TGV, който свързва двата града за около 6-7 часа. Препоръчително е билетите да се резервират предварително онлайн, защото колкото по-рано купувате, толкова по-евтини са. Влаковете са чисти, комфортни и предлагат места за сядане с масички, подходящи за работа или хранене. На борда има ресторант или вагон-бар, където може да си купите храна и напитки. Също така, пейзажът по маршрута е много красив, особено когато преминавате през френската провинция. Проверете за различни класове места – първа класа е по-скъпа, но по-комфортна, а втората класа също е добра за дълги пътувания. Не забравяйте да носите лична карта или паспорт, тъй като има проверка на документи преди качване. Ако планирате, може да комбинирате с нощувка в Барселона или Париж, за да имате повече време за разглеждане на града. Редактирано 10 февруари от Mary Премахната реклама 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега