Прескочи до съдържание

Видове билети и застраховки за по-далечни пътувания


Препоръчани мнения

Здравейте! Извинявам се ако тук не е подходящото място за тази тема, но нещо не успях да се ориентирам. За първи път планирам по-далечно пътуване до Азия, като все още не съм избрала дестинация окончателно и се нуждая от помощ. Първо, какъв билет е удачно да се вземе - най-ниска тарифа или flexible? Второ - заслужава ли си да се прави застраховка за отмяна на пътуване? И евентуално съвети за намиране на най-изгодните цени за билетите :). Благодаря за отделеното време! Приятно пътешестване :)

Връзка към коментар

Ами логично flexible билета позволява промяна, но е много скъп (проверихте ли колко е?). Най-ниската тарифа обикновено не, но зависи. Може и да позволява, проверявате в условията на билета. Обикновено ако позволява е срещу такса + разликата в цените.

Кое си заслужава не мога да кажа, зависи от случая. Дали мислите, че ще ви се наложи да променяте датите или не (ако авиокомпанията прави промени не се плаща, само ако вие ги правите). За евентуални извънредни ситуации като болести се прави застраховка, за да не изгорите с целия билет.

 

Относно съвети за намиране най-изгодни цени ... То целия форум е пълен с такива, трудно може да се събере примерно един предмет в училище в един пост.

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.