Blagovesta78 Публикувано: 4 юни, 2024 Публикувано: 4 юни, 2024 Здравейте, някои дали има опит с тази авиокомпания?Цените им са повече от добри,и се засилих да купувам билети,но като стигнах да попълвам номер на паспорт и се сетих,че другия месец ще си сменям паспорта....и оттам ми идва драмата.Ако купя билет сега,дали после ще мога да си променя номера на паспорта?Писах им на съпорта в Германия, ама отговор няма!
stanislavpp Публикувано: 4 юни, 2024 Публикувано: 4 юни, 2024 Преди 1 час, Blagovesta78 каза: та.Ако купя билет сега,дали после ще мога да си променя номера на паспорта? Може , разбира се - и това важи за всички а/к . Номера на паспорта няма никакво значение до момента на чекиране 👍 2
Blagovesta78 Публикувано: 4 юни, 2024 Автор Публикувано: 4 юни, 2024 Преди 1 час, stanislavpp каза: Може , разбира се - и това важи за всички а/к . Номера на паспорта няма никакво значение до момента на чекиране 👍 Благодаря!
Alexander Публикувано: 26 ноември, 2025 Публикувано: 26 ноември, 2025 China eastern пуска след 10-на дни полет Буенос Айрес - Шанхай. Ще е с технически стоп в Окланд. общото време ще е 26-29 часа по разписание с включени 2 часа технически стоп. Демек ще лети над Южния полюс според мен. Става автоматично най-дългия полет с технически стоп. не знам кой би летял, аз 15-16 часа до Богота с технически стоп в Панама ми беше максимума, а това е почти х2 5 1
Тони Публикувано: 26 ноември, 2025 Публикувано: 26 ноември, 2025 Не е точно над, но почти до. Това е от полет Сантяго- Мелбърн. Обясняваха, че летят до брега, но не над ЮП по принцип. 4
randi Публикувано: 26 ноември, 2025 Публикувано: 26 ноември, 2025 Над Южния полюс е забранено да се лети. 7
randi Публикувано: 2 юли Публикувано: 2 юли Стартират полети Пекин - Загреб през Букурещ 3 пъти седмично от началото на септември. https://www.exyuaviation.com/2026/07/air-china-schedules-zagreb-launch.html?m=1 12
Jorro Публикувано: 2 юли Публикувано: 2 юли Пак ни заобикалят.... А дано скоро направят един fifth freedom през Атина например. 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега