Прескочи до съдържание

Трекинг в Доломити с водач - Алта виа 1 (21-27 юли 2024)


Препоръчани мнения

Ако някой е свободен през този период и му се ходи с немска група из Доломитите, е добре дошъл. Спътничката ми се разболя лошо, а няма застраховка за отмяна на пътуването и си търси заместник.

 

Резервирала съм нощувки преди и след трека - на 20.7 в Добиако и на 27.7 в Кортина д'Ампецо. Най-близкото летище е Венеция, но лично аз ще летя до Бергамо на отиване.

 

Ето трека https://www.alpinschule-oberstdorf.de/wandern/huettenwandern/alta-via-delle-dolomiti-nr-1.html. Цената е 1095 евро, което включва нощувки в хижите, полупансион, трансфери с автобус и лифт. Нощувките в хотелите са по около 100 евро на човек. 

 

Алта Виа 1 е известен с това, че няма виа ферати по пътя. Този вариант е съкратен, аз възнамерявах да направя северната част тази година, а южната - догодина, като отделя по 4 дни на всяка, но бях разубедена. Сега не знам дали ще мога да вървя 6 дена и леко се притеснявам, но няма да се отказвам от мечтите си:)

 

 

 

 

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.