Анджи Публикувано: 16 юни Сподели Публикувано: 16 юни Здравейте! Ако някой е бил в Шри Ланка наскоро (2024) с индивидуална програма, би ли споделил дали е безопасно (чета и чувам мнения, че вече е безопасно), с кои авиолинии е летял, маршрут в Шри Ланка, информация за хотели/други възможности за нощуване, как се придвижвахте с местен транспорт, визи, друго важно? Благодаря! Връзка към коментар
ivailo_radev Публикувано: 16 юни Сподели Публикувано: 16 юни А иначе безопасно е много относително понятие - аз смятам да ходя с дете на 3 години, понеже за моите представи е безопасно. Връзка към коментар
era123 Публикувано: 16 юни Сподели Публикувано: 16 юни 1 hour ago, Анджи said: Здравейте! Ако някой е бил в Шри Ланка наскоро (2024) с индивидуална програма, би ли споделил дали е безопасно (чета и чувам мнения, че вече е безопасно), с кои авиолинии е летял, маршрут в Шри Ланка, информация за хотели/други възможности за нощуване, как се придвижвахте с местен транспорт, визи, друго важно? Благодаря! Безопасно е от 2017г поне. Другото много зависи какво искате да правите. Ланка е супер място. 1 Връзка към коментар
swimmer Публикувано: 16 юни Сподели Публикувано: 16 юни Аз съм бил 2 пъти.Първия път още като се биеха с тамилските тигри и беше супер евтино.После след като свърши войната и според мен вече не си струваше цената.В океана винаги има големи вълни на повечето места и е трудно плуването.В Ella пък се натрових от някаква храна.Придвижването е с влак и автобус. 1 Връзка към коментар
Анджи Публикувано: 16 юни Автор Сподели Публикувано: 16 юни преди 3 часа, swimmer каза: Аз съм бил 2 пъти.Първия път още като се биеха с тамилските тигри и беше супер евтино.После след като свърши войната и според мен вече не си струваше цената.В океана винаги има големи вълни на повечето места и е трудно плуването.В Ella пък се натрових от някаква храна.Придвижването е с влак и автобус. Да разбирам ли, че според Ва не си струва да се види Шри Ланка, защото цените са се повишили? преди 3 часа, era123 каза: Безопасно е от 2017г поне. Другото много зависи какво искате да правите. Ланка е супер място.Бихте ли споделили какви полети взехте, колко време останахте, какво видяхте /маршрут/, къде спахте, как се придвижвахте - ма ли обществен транспорт, или се наема шофьор? И защо Ланка според Вас е супер място? Колко време са стоя и какво да видя - ще съм solo traveller 😊? Връзка към коментар
Анджи Публикувано: 16 юни Автор Сподели Публикувано: 16 юни преди 4 часа, era123 каза: Безопасно е от 2017г поне. Другото много зависи какво искате да правите. Ланка е супер място. Бихте ли споделили какви полети взехте, колко време останахте, какво видяхте /маршрут/, къде спахте, как се придвижвахте - ма ли обществен транспорт, или се наема шофьор? И защо Ланка според Вас е супер място? Колко време са стоя и какво да видя - ще съм solo traveller 😊? Връзка към коментар
era123 Публикувано: 16 юни Сподели Публикувано: 16 юни 26 minutes ago, Анджи said: Да разбирам ли, че според Ва не си струва да се види Шри Ланка, защото цените са се повишили? Цените навсякъде са to the moon. Ще е по-лесно да кажеш, мъжко ли си женско ли си. Какво ти е интересно Храмове История/руини Сафари/животни Гмуркане Плажове Природа Градове Придвижване съм правил с кола под наем, обаче всичко върви: може и с влакове и рейсове. Иначе не вярвам някой да напише есе по темата. Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 16 юни Сподели Публикувано: 16 юни Във втория пост има връзка към много голяма тема за Шри Ланка Има материал за две-три есета. Има и пътеписи, тук: https://magelanci.com/patepisi/азия/южна-азия/page/2/?d=11 Връзка към коментар
Анджи Публикувано: 16 юни Автор Сподели Публикувано: 16 юни преди 18 минути , neuromancer каза: Във втория пост има връзка към много голяма тема за Шри Ланка Има материал за две-три есета. Има и пътеписи, тук: https://magelanci.com/patepisi/азия/южна-азия/page/2/?d=11 Благодаря, ще видя! Но са от 2016, 2015…. нещо по-скорошно търся. Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 16 юни Сподели Публикувано: 16 юни В голямата тема последно е публикувано март месец тази година, нищо че е започната отдавна. 1 Връзка към коментар
Анджи Публикувано: 16 юни Автор Сподели Публикувано: 16 юни преди 30 минути , era123 каза: Цените навсякъде са to the moon. Ще е по-лесно да кажеш, мъжко ли си женско ли си. Какво ти е интересно Храмове История/руини Сафари/животни Гмуркане Плажове Природа Градове Придвижване съм правил с кола под наем, обаче всичко върви: може и с влакове и рейсове. Иначе не вярвам някой да напише есе по темата. Сама жена. храмове история плажове природа градове Ако можете да дадете линкове/конкретна информация от къде да наема кола, маршрут, хотели Връзка към коментар
swimmer Публикувано: 16 юни Сподели Публикувано: 16 юни 39 minutes ago, Анджи said: Сама жена. храмове история плажове природа градове Ако можете да дадете линкове/конкретна информация от къде да наема кола, маршрут, хотели Храма на зъба на Буда в Канди.Има и една скала с форма на лъв която е близо до Канди.История-те сами не са наясно с историята си.Плажове-на мен ми хареса що годе Мириса.Наблизо има и риф и там може да се влиза по-лесно в морето.По-интересна е природата в планинската част към Елла.Плантаци и водопади и т.н.Коломбо е смотан град.Аз от летището до Канди бях наел кола с шофьор до Канди.Иначе съм се предвижвал само с влак и автобуси. Връзка към коментар
Анджи Публикувано: 17 юни Автор Сподели Публикувано: 17 юни преди 8 часа, neuromancer каза: В голямата тема последно е публикувано март месец тази година, нищо че е започната отдавна. Благодаря❤️ Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега