Прескочи до съдържание

ПЛАНИРАНЕ НА МОЯТА КОЛУМБИЯ

Препоръчани мнения

Публикувано:

Понеже и аз се опитвам да правя някаква програма - а защо са два цели дни в Меделин преди и след Гуатапе? Т.е. за себе си искам да си обясня какво има за правене там толкова време. Тук прочетох доста теми и ми се стори, че повечето ходят в града до Комуна 13, Ботеро и това е.

• Харесвам 1
Публикувано:

И следващите хора четат и повтарят точно същото по калъп.

Един цял ден си заслужава човек да се разходи с лифтовете над града , джунглата с дъждовната гора и парковете.Спокойно може и 3-4 дни там без да му доскучае на човек.

Особено лифта до Parque Arvi е много красиво пътуване и вероятно един от най-дългите в света.Гледките към града са фантастични.

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 12 минути , Argentique каза:

Понеже и аз се опитвам да правя някаква програма - а защо са два цели дни в Меделин преди и след Гуатапе? Т.е. за себе си искам да си обясня какво има за правене там толкова време. Тук прочетох доста теми и ми се стори, че повечето ходят в града до Комуна 13, Ботеро и това е.

През призмата на времето, 1 ден е напълно достатъчен (Комуна 13 и централната част с площада). Но в нашата програма бе в 2 отделни дни 🙂

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 2 минути , stanimir каза:

И следващите хора четат и повтарят точно същото по калъп.

Един цял ден си заслужава човек да се разходи с лифтовете над града  , джунглата с дъждовната гора и парковете.

Ами това никой никъде не го писа във форума. 😄
Ти тема имаш ли?

Тя нашата програма ще е по-орязана, без Богота и уж ще ходим на море за три дни. Лично на мен фокус ми е около Саленто и сходни места. 
Последвала съм някакви страници във фейса и тези дни имаше сериозни разправии между полиция и картели в Санта Марта и призоваваха всички да си стоят по домовете. Та всички такива райони под въпрос смятам да сведа до минимум. Не че се развълнувах от четеното за Санта Марта във форума. 😄

Публикувано:

Саленто и Хардин ми останаха най-впечатляващите места.Може би заради жегата в Картахена не останах толкова очарован. Не че не е хубаво , но природата с прохлада и зеленината на дълбоката провинция са ми много по-на сърце 🙂Кафе и бананови плантации , колибрита пърхат пред очите ти ...идилия.

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 24 минути , Argentique каза:

Ами това никой никъде не го писа във форума. 😄
Ти тема имаш ли?

Тя нашата програма ще е по-орязана, без Богота и уж ще ходим на море за три дни. Лично на мен фокус ми е около Саленто и сходни места. 
Последвала съм някакви страници във фейса и тези дни имаше сериозни разправии между полиция и картели в Санта Марта и призоваваха всички да си стоят по домовете. Та всички такива райони под въпрос смятам да сведа до минимум. Не че се развълнувах от четеното за Санта Марта във форума. 😄

И аз съм бил там, даже горе в парка яздих/разхождах се с кон за първи път в живота ми и за последен де,  за сега.

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   5 магеланци

• ketka
    • Individuala
    • Северен
    • Alexander
    • sveto.slav.s
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.