Happy_Traveler Публикувано: 6 юли, 2024 Публикувано: 6 юли, 2024 Здравейте, пътуващо братство! Не знам дали има такава тема, но хайде да си направим списък на живеещите в чужбина, за да може да сме си полезни. Аз започвам: 1. Зимата - Пакистан 🇵🇰, сега лятото - Испания - 🇪🇦 Вие сте наред! 🙂 18
Яничка Публикувано: 6 юли, 2024 Публикувано: 6 юли, 2024 В работно време - в България. По празници и почивни дни - в чужбина :) Извън майтапа мисля, че темата би била доста полезна. Всъщност благодарение на @Happy_Traveler получих информация как може да се оженим в Занзибар, за което и благодаря. 12
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 8 юли, 2024 Популярно мнение Публикувано: 8 юли, 2024 Затруднявам се да отговоря на този въпрос... 🤣 2 2 1 1 50
Captain45 Публикувано: 8 юли, 2024 Публикувано: 8 юли, 2024 От 2025 се местя на Канарските острови и по конкретно на Фуертевентура. 18 6
Blagovesta78 Публикувано: 8 юли, 2024 Публикувано: 8 юли, 2024 Живея в Германия, в едно прекрасно градче Villingen Schwenningen, намиращо се близо до Швейцария (Zurich).🙂 19
Дани Магелани Публикувано: 8 юли, 2024 Публикувано: 8 юли, 2024 В България, като разделям времето си между София, Трявна и Балчик. 12
crazyhorse Публикувано: 8 юли, 2024 Публикувано: 8 юли, 2024 В България. Постоянно живея в Благоевград, а някои от уикендите прекарвам в Тетевен и Рибарица. 9
ivailo_radev Публикувано: 8 юли, 2024 Публикувано: 8 юли, 2024 У нас си живея, с тоя хоум офис общо взето постоянно. Което пък се намира в Каарст, Германия. 12
Роца Публикувано: 8 юли, 2024 Публикувано: 8 юли, 2024 Аз съм във Франция, в градче (известно като "наше село" 😆) на 10-12 см на юг от Париж. 14
Barfly Публикувано: 8 юли, 2024 Публикувано: 8 юли, 2024 Аз съм в дивия северозапад или по конкретно Враца 7
shots Публикувано: 8 юли, 2024 Публикувано: 8 юли, 2024 преди 4 часа, ivailo_radev каза: У нас си живея, с тоя хоум офис общо взето постоянно. Което пък се намира в Каарст, Германия. С магеланското семейство на Ивайло сме съседи, няма и 20км от техния до нашия град: Мьонхенгладбах 11
Фил Публикувано: 8 юли, 2024 Публикувано: 8 юли, 2024 преди 2 часа, Роца каза: Аз съм във Франция, в градче (известно като "наше село" 😆) на 10-12 см на юг от Париж. Винаги съм знаел, че си перфекционист и държиш много на точността! 21
Роца Публикувано: 8 юли, 2024 Публикувано: 8 юли, 2024 Преди 1 час, Фил каза: Винаги съм знаел, че си перфекционист и държиш много на точността! 😂 😂 😂 Чукча писател, но недочитател. Даже и не съвсем прецизен 😁. Сега погледнах, санти(кило)метрите са даже повече от наше село до Нотр-Дам (и нулевата точка пред нея). 4
traveler Публикувано: 8 юли, 2024 Публикувано: 8 юли, 2024 преди 6 минути , Роца каза: 😂 😂 😂 Чукча писател, но недочитател. Даже и не съвсем прецизен 😁. Сега погледнах, санти(кило)метрите са даже повече от наше село до Нотр-Дам (и нулевата точка пред нея). Остава и да кажеш кое е ваше село да си премерим ние растоянието. 1
jorocontrola Публикувано: 9 юли, 2024 Публикувано: 9 юли, 2024 преди 15 часа, traveler каза: Остава и да кажеш кое е ваше село да си премерим ние растоянието. По мои сметки трябва да е на Орли. Все пак говорим за видна магеланка ... 😉 1 1 4
Тони Публикувано: 9 юли, 2024 Публикувано: 9 юли, 2024 Аз съм в Мелбърн, Австралия около 8 месеца в годината. Имала съм вече удоволствието да посрещна немалко хора от форума и да се опитам да им покажа любимия ми град. В останалото време пътуваме. 23
Crazy Horse Публикувано: 10 юли, 2024 Публикувано: 10 юли, 2024 Еха, дори си имаме магеланци от Борусия Мьонхенгладбах! А, от Дортмунд? 🙂 Аз съм в Мадрид основно, от септември до юни. Юли и август сме цялото семейство или във Варна, или се мотаем някъде другаде. В момента, примерно сме на арменско-грузинско пътешесвие. 18
shots Публикувано: 10 юли, 2024 Публикувано: 10 юли, 2024 Преди 1 час, Crazy Horse каза: Еха, дори си имаме магеланци от Борусия Мьонхенгладбах! Е, това е анахронизъм. И ние сме от Варна, и аз, а и децата, сме закърмени със синята идея, пъпа ни и хвърлен на Коритото, а гледай къде ни отвя живота 8 1
Happy_Traveler Публикувано: 15 януари Автор Публикувано: 15 януари На 10.07.2024 г. в 15:40, Crazy Horse каза: Еха, дори си имаме магеланци от Борусия Мьонхенгладбах! А, от Дортмунд? 🙂 Аз съм в Мадрид основно, от септември до юни. Юли и август сме цялото семейство или във Варна, или се мотаем някъде другаде. В момента, примерно сме на арменско-грузинско пътешесвие. Крайно време е да дойдете на гости! 🙂 1 1
TaniaG Публикувано: 15 януари Публикувано: 15 януари Хамериканци има ли? Аз съм в Мериленд, градчето е New Market (Нови Пазар 😁) 7
Дани Магелани Публикувано: 15 януари Публикувано: 15 януари преди 39 минути , TaniaG каза: Хамериканци има ли? Аз съм в Мериленд, градчето е New Market (Нови Пазар 😁) Хубаво местенце! 1
Anna Kalinovska Публикувано: 15 януари Публикувано: 15 януари В София съм на бивак, иначе основно напът. 1
Crazy Horse Публикувано: 16 януари Публикувано: 16 януари На 15.01.2025 г. в 13:03, Happy_Traveler каза: Крайно време е да дойдете на гости! 🙂 В Танзания ли? С удоволствие, @Happy_Traveler! 🙂 A, аз вече мога да актуализирам информацията и да кажа, че от юни до декември съм в България, а от януари до май в Испания. 6 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега